"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Пепиткааааааа  Hug  Hug  Hug къде си душо   newsm78
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мъничката ти сладка бебка  Hug  Hug  Hug
Пожелавам и от сърце да расте весела,добричка и щастлива и да има светло и прекрасно бъдеще,да ви радва и като поотрасне да е отмяна на мама и винаги да е 'принцесата на тате"

# 601
пепита запива някъде сигурно Mr. Green....и затова..първо ЧРД НА АНДРИАНИ bouquet  
второ:а'е да не останем на сухо- викам- и ние Mr. Green   НАЗДРАВЕ!!

# 602
Ха така, Анче, ти си сЮрЬозен човек! smile3521 Па и знаеш, кака ти Блонди жули Виски newsm47.....
Та ха наздраве по случай РД на Пепината дъщеря Drunk.., а на мама й пишем една голяма черна точка #Silly + неизвинено отсъствие smile3560

Весич, абе здраве да е...То аз си помнех от преди, че беше споделила, че идването ви в татковината ще е по предимно организационно-багажерни причини, та дано да успеете поне да свършите всичко, което сте намислили и планирали...Пък колкото и да ми се ще да се видим, чак такъв егоиЗД не мога да бъда, та да се надявам на някоя метеорологична галимация, която да свали самолета ви в Бургас icanfly  angel008

Катюшо, малеййй...галяма изненада наистина сте му спретнали на мъжлето ти hahaha hahaha... То и аз да бях, и на мен щеше да ми се доще да ви набия - такъв стрес да ми докарате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
Пепи, да ти е живо и здраво момиченцето! Много щастие, и весело детство и пожелавам!

Кати, изненадата е суууупеееерррррр newsm81! Надявам се някой ден и аз да я реализирам  newsm47!!!

# 604
Пепиттт Честито и от мен и от тук!Да е много щастливо и умно дете... Hug Hug Hug
Дезире и аз съм със смесени чувства понякога,но гледам да давам предимство само на позитивните.  Peace И аз се радвам,че ви познавам,и да знаеш,че пак ще се видим  Wink

# 605
колкото до изненади Mr. Green...да ви кажа че ми се иска да направя ей такава изненада на мъжу: Mr. Green-резервация в хотел,свещи,вино,музика,жартиери Mr. Green...ииииииииии да гледаме някой готин филм..после да се гушнем и да нанаме до 10 сутринта без деца Joy hahaha Naughty Crossing Arms Whistling

# 606
на вас ви се сервира уиски и изчезнахте като дим Mr. Green Whistling..хайде тогава Кали нихта Crossing Arms

# 607
Добро Утро!!!!!!

Днес аз сервирам кафето   Flutter

И пожелавам приятен съботен ден!  Hug

колкото до изненади Mr. Green...да ви кажа че ми се иска да направя ей такава изненада на мъжу: Mr. Green-резервация в хотел,свещи,вино,музика,жартиери Mr. Green...ииииииииии да гледаме някой готин филм..после да се гушнем и да нанаме до 10 сутринта без деца Joy hahaha Naughty Crossing Arms Whistling
Мечти,мечти...идеи колкото си щеш..Ама колкото и да разправят,като се появят децата вече не е както преди...  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 08:35 от *Cveteto*

# 608
добро да е...мерси за кафенцето,цВЕТИ    bouquet,ще имаме нужда от снощният запой Mr. Green
ние след малко  ще се стягаме за у-ще.. bowuu...чантата е приготвена с голямо удоволствие и домашната написана(буквата ''Ж'') по собствена инициатива bowuu

ЗА СЕГА ЦАО   Heart Eyes

# 609
ДобрЮтрУууу... Mr. Green

Я коя булка се е разшетала рано-рано и сложила кафенцето Whistling Айде от мен пък закуската

Та, Цвети, види се те завладява пред~полетната~към~любимия еуфория yes такава си ни чевръста от зарана Wink Mr. Green
Впрочем страхота ти е лентичката в подписа Heart Eyes

Анчеййй, душко, явно ЕГН-тата си казват вече думата - снощи докато гаврътнем по уиски и окапахме набързо smile3560
Хайде, мацоранките, да ви е хубав уикенда!

# 610
  • Larnaca, Cyprus
Малееееееееей за малко пропуснах ........ Mr. Green.....един ден де не е фатален Пепитка нали не се сърдиш ............ Whistling...Пожелавам ЧРД на щерката, да е весела и умна и да расте и да радва мама, тати и всииииииииииички около нея
Цвети чудесно кафенце и закуската на Блондич си я бива Wink
Анче тая изненадка вече съм я правила трябва да измисля нещо друго за другия рожден ден има време  Crazy Party Party................ама дето викаш децата много бъркат работата Mr. Green еми кво да се прави ще сме по кротки Twisted Evilуж Wink

# 611
Здравейте на всички Hug Hug

как ме  изненадахте с милите пожелания кам Андриани,много приятно ми стана
,а малката рожденичка много се зарадва ,и ви изпраща много,много

А аз искам да ви благодаря..Винаги,Блонди,Анче,Miss Caprice,Deziree,Цвети,Кате

и да не кажете че се измъквам ето и почерпката..тортата ни беше такава,само липсва малкото замъче пред калязката и палмите Heart Eyes.....наздраве Hug Hug Hug Hug Hug

А какво да жи кажа  за партито newsm78..според мен и децата мина страхотно Peace..понеже кварталните комшиики уж не се понасяме,уж само ме удумват,ми честитиха и ме попитаха какво ще е менюто Shocked Mr. Green..с две думи сещай се--->идеммммм...е и аз нямам изобщо място у нас..та изкарахме 4 маси и 35-40 стола пред блока...украсихме дърветата и смокинята с балони и приветствия и всичко стана страхотно... Peace Peaceсамо гимнастиката до 3-я етаж не ми се хареса към края на вечерта ooooh!,ама се справихме...      като говорихме за жени шофьори,т а се сещам и за Винаги,вчера пред последния супермаркет...какво и стана на моята колица newsm78,не запали Mr. Green(колата пълна с пазарлък,децата и двамата с мен) Rolling Eyes...въртя smile3552 на мъжо,който се беше захванал със скарата...и обеснявам,за случката,той идва ,след всички опити да я запалим(беше на P),и без успех,решаваме да прехвърлим пазаруването  и да се приберем с неговата кола,но трябваше да я поместим от изхода на супера Mr. Green,(а кой беше паркирал там не питайте Joy)...та както я местихме двамката,по погрешка запалих колата Joy и тя тръгна smile3521 newsm47..и двамата  Shockedтака,но важното е ,че се прибрахме без пътна помощ както си мислихме Peace Peace

Кати...страхотно купонче и изненада сте спретнали на мажлето...чудя се как наистина не е набил някой hahaha hahaha

Блонди..благодарско за закуската.... Hug....
., а на мама й пишем една голяма черна точка #Silly + неизвинено отсъствие smile3560
Naughty Naughty..имам извинителна бележка smile3534.....може ли да мина ,,с наши и ваши,,или да пускам връзки да стане
Код:
извиненооооооооо,молИм :pray:
Praynig

Анче..ти кВо,седна да си пиеш,в къщи,а ние ви чакахме на купона Joy...пропусна...имаше клюки Joy...ама ти е простено Heart Eyes

Цвети...чевръста булка Joy...мерсаш за кафенцето Hug

Дезире...изненада за мъжлето newsm10..само така ,те обичат изненадите

на всички приятен ден Hug Hug Hug

# 612
ПЕП...оффф между другото това беше най-гадната ми вечер от седмици насам  :mrgreen:1-во-Никола се събуди по рано от обикновеното на обяд ooooh!..и така от 3 часа до 8.30 вечерта..имаше едно мрънкане...реване,Ъ-тата навсякъде...като вдигни този пръст и като каже едно ''Ъ''-придружено с мрънкане...върви разбери какво става ooooh! Tired...и почти няколко часа изкарахме на ръце...на всичкото отгоре се обади кръстницата ,че щяла да мине покрай нас да донесе подаръците на Никола от рождения му ден...и така докато я чакахме.....Никола както си лазеше и аз се радвах на минутки релакс Praynig..взе че си удари главата в плочките Shocked ooooh!...малеййййййййй такава цицина не бях виждала ooooh! #Crazy Sick...Анжи се уплаши...аз сложих лед,ама то т'ва зверче стои ли???????? Crossing Arms...викам хайде да го повозя малко с колата(която вече има батерия Whistling Mr. Green)...па да вземе да млъкне Praynig...Е?!!!..млъкна за малко Tired...така до 20 часа...дойде кръстницата и като на капак на всичко с децата и кучето Shocked Rolling Eyes #Crazy newsm78...оффффффф..не че имам нещо против животното,моля,моля Naughty..да не вземат да се засегнат любителите на дом.животни Mr. Green Wink...ама все пак Николски лази навсякъде Rolling Eyes..и ми е мъъъъъъъъничко неприятно да се мота едно сладичко кученце в къщи Blush...децата пищяха,Николски мрънкаше Crazy...и така...в цялата тази история бях самичка...съпружеското тяло беше на работа Crossing Arms...и така мила ми ,Пепита...ще се радвам ако ми бъде простено Praynig...просто щеше да е кошмар ако бях дошла Confused Sad...но то наш'то не се губи Flutter Wink Heart Eyes

# 613
Пеп, реабилитирана си Wink Mr. Green  демек заличавам неизвиненото отсъствие и черната точка bowuu
Да ти кажа, може и да е с ден закъснение, но при теб 6-5 няма! като черпиш, черпиш сериозно smile3521   А тържеството, както си го описала, трябва да е било страхотно  ura Tada  макар че, честно да ти кажа, чак мен ме хвана яд на тия вредители - твоите съседки как са се самопоканили Twisted Evil  еййй, неглостта човешка край няма...ами айде дано сега поне за известно време си затворят плямпалата blahblah bash tooth

Анче, рожбо, има такива дни... На мен последните два направо ми спряха тока и още късам нерви - от една страна Лора нещо пак влиза в гаден период и прави мизерии на училище ooooh!, ами плюс това на една грандиозна опашка дрямах в кадастъра и накрая пак не можах да свърша работата, за която бях отишла - става въпрос за поправяне на тяхна грешка /неточност в информацията/, за която им представям доказателство /документ/, но въпреки очевидното, те отказват да нанесат поправка в базата си данни, докато не им представя нарочен там един друг документ smile3515 - значи не стига че си загубих времето, висях там до последния момент щото работят бързо като 100-годишна бабка, трябваше да гоня такси за да посрещна навреме Лора, отивам в последния момент и чувам един куп оплаквания от даскалицата smile3544 Crazy smile3544 ами за черешка на тортата като казвам на брат ми какво се е оказало от посещението ми в кадастъра /щото наш общ въпрос уреждам/ и той като тръгна да ми държи сметка що не съм му била звъннала, пък той да се обади на адвокатката да се посъветва и пак да ми звънне та да ми каже как да процедирам newsm61 smile3514....ей тотално вече изтрещях - абе тия , казвам му, са типигьози, отказват да нанесат промяна въз основа на това, дето им представям, а си държат на своето...и кво си мислиш - че адвокатката е вездесъща ли?!?и ще ги накара да си нарушат процедурните правила, по които работят?!? Ауууу, това да се разправяш със всезнайко е чудо просто! Twisted Evil ....и сега завирам като се сетя... Rage Rage

Та такива ти ми работки тука....на моменти си мисля: Слава Богу, че нямам под ръка автомат, щот`ако имааах... #Sniper #Sniper

# 614
Дека сте бе пилета шарени?  newsm78  Laughing Laughing

Галче бая каръшки ден си имала...  Hug Искрено ти съчувствам и те разбирам.Как е днес рогЧето на Никола?
Блондей и ти милата,в таз административна джунгла,дето е бъкано със зверове с мозъци на пилци.  #2gunfire Дано бързо ти мине ходенето по мъките...

То и на мен ми се обажда едно полицайче скоро,да съм ходила в районното да се подписвам нещо си там за паспорта на бебо...тъпа работа общо взето,но отидох де,нали съм отговорна гражданка  Mr. Green

Вече почнах обратното броене както виждате...много се вълнувам,тревожа,радвам,очаквам....куп от емоции,но този път имам напредък - НЕ МИСЛЯ  Laughing Щот иначе се вкарвам все в едни сценарии от типа "Ако..,то...." и цикля без да изциклям нищо.  hahaha
Айде оставям ви да придремвате...Весел остатък от деня!

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 15:52 от *Cveteto*

Общи условия

Активация на акаунт