"К" като Кипър или "К" като "карък", с лятото да дойде края на всеки дяволък{34}

• 31 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
цвети много готино подписче Heart Eyes Party

# 631
ООО аз в никакъв случай не ти казвам да родиш в БГ.  Rolling Eyes
Помислете,обсъдете и решете...ама заедно  Hug
Аз ако имах финансовата възможности сигурност бих си родила на частно в Кипър.Най-важното е мъжът ти да е до теб - преди,по време и след раждането.При нас по-скоро се наложи да се приберем в БГ.Нямаше да се справим с една нередовна заплата  в положението в което бях аз  Sad

Знам бре Цвети, аз не го разбирам, че ми казваш ... И ние не сме в супер розово положение с паричките, но и не ми се дават на мен 1500 евро за едно раждане. Сякаш бих била по-спокойна като знам, че акушер-гинеколога ми е българин и за всяко нещо бих могла да го разбера, а и подкрепата на моята майка в целия този процес смятам, че е много важно. Поне като бях свидетел на ражданията на моите племенички, майка беше постоянно във връзка с лекарите и беше постоянно до сестра ми... 

# 632
Кати,Блонди,Галче радвам се,че ви е допаднал подписа ми  Mr. Green
snowqueenbg ами не знам какво да ти кажа...Най-важно е да си спокойна ти,но и не по-малко важно е периодът на раздяла с любимия да не е твърде голям.Казвам от личен опит  Peace

# 633
Бре-бреее каква глъчка, какво кудкудякане настанало тук lalalala newsm57 пък аз досега гледах "Стъклен дом"Mr. Green
Набързо само ще поздравя с  welcome новото попълнение - snowqueenbg, като бързам да я успокоя, че тук /темичката ни/ е като акушер-гинекологично отделение  costumed050Mr. Green - обгрижвали сме Wink и проследили през цялата им бременост вече няколко бъдещи родилки, така че няма да бъде оставена на произвола на съдбата  Hands Thumbsup

Мацоранки, пращам ви много целуфанки и ви оставям сега...
Спокойна нощ ви пожелавам!  

# 634
Бре-бреее...каква глъчка, какво кудкудьякане настанало тук lalalala newsm57 .., пък аз досега гледах "Стъклен дом"Mr. Green

Joy Joy Joy

# 635
Здравейте Hug Hug

Блонди,миличка Hug Hug Hugдано бързо се справиш с неприятностите Peace Peace..ти поне си оправна smile3503.....
Анче newsm78 newsm78..бря как така изпусна Николчо от око newsm78...радвам се ,че всичко е преминало Hug

Цвети..хайде сте броим заедно Hug Hug...всичко ще е ок Hug Hug-->тук е дружината newsm10..страхотен подпис Peace

Катии..много набързо

ШоукуинБГ...много зависи от самата майка,не е казано,че и да си тъпкана с инфо,раждането ще мине тоно така както ще ти кажат Naughty...първото раждане (преди 10год.),беше в БГ...изобщо нищо не бях чела,питала и т.н...просто както се казва се оставих в ръцете на господ Peace...наистина спестих сумати пари--.родих тогава за 200лв,но 19 часовото раждане никога няма да забравя Mr. Green.....дъщеря ми родих преди 3 години тук в Ларнака...гинеколага ми говори б-ски и 4 жени от персонала са българки Peace,наистина платих 940Е(без 2 прегледа изван клиниката които са задължителни в 3-и 5-я мес.....единия е 95Е,втория-145Е)..но родих за 4 часа Peace Peace и съм много доволна....в болницата трябва да имаш слонско спокоиствие и време newsm78,,,и много,много не помагат там за раждането Mr. Green,в повечето случаи изчакват само да излезе бебето #Crazy...не  искам да те плаша,но ако раждаш тук събирай парички и тичай на часно Peace Peace...от мен лека бременост preggo и успех ...най-добре вие с мъжо да си решите къде Peace...

Аз какво да ви кажа newsm78...изкарахме страхотен ден на плажа    grinning039окъпахме се за всички smile3534...мислех,че водата ще е студено,че все пак темп.паднаха,но бях в грешка Embarassed,беше невероятна Peace...
Всичко о.к,но се прибрахме и децата слязаха да играят долу Peace,и след 20 мин.Григори идва newsm45..пак набит,пак наритан #Cussing out...докато сляза долу и нямаше нито едно дете #2gunfire...а и вратите у тях не отваряха...и тези деца ,с които игра цяло лято Mr. Green,с нас на море,на басеини и т.н..а сега се отнасят като животни с него Mr. Green,..това се случи и на р.ден,но не исках,да развалям празника,но днес вече ми падна пердето и от утре спирам всякакви контакти с тях Crossing Arms...по-добре сам,отколкото набит Naughty...бяхме се разбрали с една от майките,тя да ги кара на англииски,аз да ги взимам Peace,но и това ще отрежа,досега съм се справяля,мисля,че за напред ще е така Praynig Peace...оххххххх,направо съм бясна...а на вас Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 22:31 от pepita-1977

# 636
тъй -тъй.... Peace

относно Николчо...-каква е тази неговата мания newsm78,като лази и туп главата в цимента Crazy #Crazy-сигурно му тежи от многото акъл вътре Laughing

а за Григории чак аз се ядосах #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 637
           добро ви утро и успешна седмица Two Hearts

чакайте на бързо да ви споделя едно нещо Flutter..от началото на учебната година всеки път когато карам Анжи на у-ще виждам една майка с децата си-едното в количка,другото за ръка-първокласник сигурно...и така женичката си ги води със забързана стъпка към училище всяка сутрин....винаги я засичам като отивам....аз ходя с колата Mr. Green,у-щето е на 15 мин път пеша Flutter,но рано сутрин ме мързи Blush.....ТА....гледам таз' женичка и ми става жал Sad.....днес без малко да и предложа така и така всяка сутрин минавам от тук,да взимам детето и да го карам до у-ще Flutter...да не буди и другото което май е на 2-3 годинки и да ходят пеш...ама си рекох:''аз ще и предложа,ама тя дали няма да ме помисли за изкукуригала #Silly и да се уплаши Rolling Eyes''...ето това е....

сега лек ден от мен  bouquet

# 638
Добро утро и от мен!
Весела седмица на всички!
Галче аз бих предложила  Peace Съвестта ми би ме съдила,ако не послушам сърцето си....пък нека ме мисли за каквато ще.Не давам данък "обществено мнение",пък съм чиста в намеренията си пред себе си.Това е!  Hug

# 639
Бре-бреее каква глъчка, какво кудкудякане настанало тук lalalala newsm57 пък аз досега гледах "Стъклен дом"Mr. Green
Набързо само ще поздравя с  welcome новото попълнение - snowqueenbg, като бързам да я успокоя, че тук /темичката ни/ е като акушер-гинекологично отделение  costumed050Mr. Green - обгрижвали сме Wink и проследили през цялата им бременост вече няколко бъдещи родилки, така че няма да бъде оставена на произвола на съдбата  Hands Thumbsup

Мацоранки, пращам ви много целуфанки и ви оставям сега...
Спокойна нощ ви пожелавам!  

Здравей Мис! Simple Smile Благодаря ти за приветствието ... Много се радвам, че тук се подкрепяте и си споделяте... По принцип българите не обичаме много- много да помагаме, но винаги си има изключения - убедих се .. Simple Smile
Хубав и успешен ден ти желая! Simple Smile

# 640
Добро утро и от мен!
Весела седмица на всички!
Галче аз бих предложила  Peace Съвестта ми би ме съдила,ако не послушам сърцето си....пък нека ме мисли за каквато ще.Не давам данък "обществено мнение",пък съм чиста в намеренията си пред себе си.Това е!  Hug

Добро утро, и на теб слънчев ден Simple Smile

# 641
ахъм....с риска да бъда мъъъъъничко не тактична Mr. Green..ама знаете че не съм заядливка Heart Eyes...но snowqueenbg..не е нужно мила моя да поздравяваш всеки по отделно Wink..просто кажи добро утро на  всички и това е Peace..не звуча грубичко нали Flutter

# 642
абе цвете.....и аз си мислих така,но все пак  Blush...но и ако утре я видя,ще и кажа Wink Heart Eyes

# 643
Здравейте Hug Hug

Блонди,миличка Hug Hug Hugдано бързо се справиш с неприятностите Peace Peace..ти поне си оправна smile3503.....
Анче newsm78 newsm78..бря как така изпусна Николчо от око newsm78...радвам се ,че всичко е преминало Hug

Цвети..хайде сте броим заедно Hug Hug...всичко ще е ок Hug Hug-->тук е дружината newsm10..страхотен подпис Peace

Катии..много набързо

ШоукуинБГ...много зависи от самата майка,не е казано,че и да си тъпкана с инфо,раждането ще мине тоно така както ще ти кажат Naughty...първото раждане (преди 10год.),беше в БГ...изобщо нищо не бях чела,питала и т.н...просто както се казва се оставих в ръцете на господ Peace...наистина спестих сумати пари--.родих тогава за 200лв,но 19 часовото раждане никога няма да забравя Mr. Green.....дъщеря ми родих преди 3 години тук в Ларнака...гинеколага ми говори б-ски и 4 жени от персонала са българки Peace,наистина платих 940Е(без 2 прегледа изван клиниката които са задължителни в 3-и 5-я мес.....единия е 95Е,втория-145Е)..но родих за 4 часа Peace Peace и съм много доволна....в болницата трябва да имаш слонско спокоиствие и време newsm78,,,и много,много не помагат там за раждането Mr. Green,в повечето случаи изчакват само да излезе бебето #Crazy...не  искам да те плаша,но ако раждаш тук събирай парички и тичай на часно Peace Peace...от мен лека бременост preggo и успех ...най-добре вие с мъжо да си решите къде Peace...

Аз какво да ви кажа newsm78...изкарахме страхотен ден на плажа    grinning039окъпахме се за всички smile3534...мислех,че водата ще е студено,че все пак темп.паднаха,но бях в грешка Embarassed,беше невероятна Peace...
Всичко о.к,но се прибрахме и децата слязаха да играят долу Peace,и след 20 мин.Григори идва newsm45..пак набит,пак наритан #Cussing out...докато сляза долу и нямаше нито едно дете #2gunfire...а и вратите у тях не отваряха...и тези деца ,с които игра цяло лято Mr. Green,с нас на море,на басеини и т.н..а сега се отнасят като животни с него Mr. Green,..това се случи и на р.ден,но не исках,да развалям празника,но днес вече ми падна пердето и от утре спирам всякакви контакти с тях Crossing Arms...по-добре сам,отколкото набит Naughty...бяхме се разбрали с една от майките,тя да ги кара на англииски,аз да ги взимам Peace,но и това ще отрежа,досега съм се справяля,мисля,че за напред ще е така Praynig Peace...оххххххх,направо съм бясна...а на вас Hug Hug Hug

Здравей Пепи ...
АЗ знам, че при всяка жена процеса с бременността и раждането не е еднакъв. Всичко си е до организъм ... При един по-леко при друг по-тежко ... Само се надявам при мен да е леко, за сега нямам кой знае какви оплаквания, освен, че сутрин малко така ми се гади... Но, това си е нормално знам ... Simple Smile Този процес трябва да се изтърпи, заради малкото сладко мишленце. Но аз, нали съм си страхлива и смесено с доза лигавщина можеш да си представиш ... Simple Smile Края на месеца, ще ми правят парвите изследвания, аз в момента съм в Бг. и на 6 окт. се прибирам в Кипър. Та тези изследвания тук в Бг, ще са предполагам кръв и урина ..  Можеш ли да ми кажеш, какви изследвания се правят на 3ти и на 5ти месец ? Simple Smile
Отностно къде да родя, ако гледаме спокойствието най-вече мисля, че би ми било по-спокойно с български лекари, където неотлъчно наоколо ще е майка ми (тя също е лекар) ... На моята сестра децата ги изроди тази гинеколожка и някак имаме и доверие. Пак ще го разискваме ... то се знае ...  Simple Smile Благодаря ти за съветите ...
Желая ти една лека и приятна седмица...изпълнена с емоции... Simple Smile

# 644
ахъм....с риска да бъда мъъъъъничко не тактична Mr. Green..ама знаете че не съм заядливка Heart Eyes...но snowqueenbg..не е нужно мила моя да поздравяваш всеки по отделно Wink..просто кажи добро утро на  всички и това е Peace..не звуча грубичко нали Flutter

хаха ... НП ... просто съм нова и не съм наясно много как да отговарям ...

Общи условия

Активация на акаунт