Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 252 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета нова съм в тази тема и се извиявам,че така нахлувам,но имам проблем.Моля ви дайте някаква техника с която да подобря самочувствието си.Имах много тежки моменти и явно не мога да си стъпя на краката все още.От прекалено ниското самочувствие започнах много да се изчервявам дори когато говоря с приятелка:(.Първо не обръщах толкова внимание,но сега се притиснявам много,само за това мисля.Незнам как да не се изчервявам,преди изобщо не съм била такава.Ще ви бъда много благодарна,ако ме посъветвате нещо Hug
Ами,  спри да обръщаш на това такова внимание , колкото повече акцентираш толкова повече това проблемче те "обсебва"
Отдели врме за себе си , почни да се харесваш такава каквато си  Hug всеки човек е прекрасен и уникален сам по себе си...... ти си единствена  Hug
Харесай си някоя от книжките които тук сме споделяли/препоръчвали една на друга ( виж на първата страница ), прочети я , може би там ще намериш твоята техника  Wink Обърни се към себе  прости си за всичко , обичай се , загърби миналото то само те дърпа назад   Hug

Хората страдат не от това, което се случва, а от своето отношение към станалото.

Монтен

Ако твоето минало не те удовлетворява, забрави го. Измисли нова история за живота си и повярвай в нея. Съсредоточи се само върху моментите, в които си постигал желанията си и тази сила ще ти помогне да получиш това, което искаш.

Пракрасна седмица от мен  Hug

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 06:42 от Desss

# 541
# 542
  • на брега на морето
Lindor_84, така както описваш проблема ми се струва че е многопластов натрупан с години и едва ли прости техники от вида на утвържденията биха помогнали много. Една много ефективна техника за твоя случай е EFT или на български ТЕС (техника на емоционалната свобода). Погледни на първа страница има линк към книгата и доста видео. Наистина е много проста за прилагане и дава резултат почти незабавно. Обърни внимание на решаването на многопластовите проблеми описани подробно към края на книгата, ако при теб не даде бързи резултати. Успех!

Подкрепям с две ръце. Аз практикувам ТЕС и съм много, много доволна. Има специална тема за тази техника  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277859.0  Мая е спец в тази област и може да я питаш. Опитай,  Peace

# 543
  • София
Lindor _84 и аз съм за ТЕС, понякога ефектът е мигновен, но опитвай с различни утвърждения като "Въпреки, че днес се притесних, когато...." и ако директността не помага, опитай се да търсиш какво стои зад това- обида, огорчение, друго и Тесвай и  тези неща...
Делфина фон Ю., от блога ти си пропомних за Симоронския калкулатор, за което благодаря! Обаче забравих да благодаря след желанията си, а вече получих код?Дали да повтора процедурата, че желанията са ми мнооого важни  newsm78 Извинявайте  всички за тъпия офф, мерси за търпението  bouquet

# 544
Desss точно така е, напълно подкрепям и не случайно като писах отговора преди теб поставих и втори ред в подписа ми за това което смятах да пиша. Обаче съобразих че за начинаещ е трудно да приеме че нещата са толкова прости и че силата да променим всичко е в нас самите. Понеже повечето хора при посещение на доктор очакват да получат рецепта с лекарства за техния проблем ТЕС ми се стори по-удачен избор за такава нагласа.

# 545
Делфина фон Ю. и Енита  bouquet   bouquet  Hug Hug - кодирах/ калкулирах се и аз  Laughing Хъм сега ми е едно такова лекичко на душата....

# 546
  • София
yahoo Desss много ви благодаря момичета Hugще прочета всичко,което сте ме посъветвали!Не мисля,че е многопластов проблема,защото преди си имах самочувствие,но от 3,4 години съм по-свита.Мислите ли,че трябва да потърся помощ пт психотерапевт?

# 547
  • на брега на морето
Не, силата е само в теб. Можеш да се справиш и сама.
Чети книги и практикувай. Аз се свестих в момента, когато за пръв път поисках помощ тук.  Hug Hug Hug

п.п. Не прочете ли горния ми постинг, линкът е специално за теб Laughing

# 548
Lindor_84 , изгледай филма на Луиз Хей   " Излекувай живота си" ..мисля, че е нужно да се заобичаш сама себе си и нещата се нареждат  Peace

# 549
Момичета, помислете си с хубаво за мене. Има нещо, което ми е важно. В момента съм в етап на активно изчакване - с други думи активно ми се е нагнетило от чакане вече  Embarassed. Много ми е скъпо на сърцето, а същевременно дори не съм в еуфория или дизбаланс, а по-скоро се чувствам като в преса от безвремие.

Обичайно търпението не е най-силната ми черта и явно уча именно този урок. В момента другият човек е време да придвижи ситуацията напред със своите действия, макар и аз да влагам моята енергия в посока реализация така, както на мен ми е по сърце за доброто и на двамата участници.

С други думи - искам подкрепа  Heart Eyes

# 550
  • Tам през Атлантическия океан
,но от 3,4 години съм по-свита.Мислите ли,че трябва да потърся помощ пт психотерапевт?
Wink въобразяваш си много си си готина даже  Hug
Всичко е в главите ни за това лоши мисли нямат място там  Wink

Психотерапевт ще ти помогне в началото , примерно да се отърсиш но после всичко си зависи от теб  Hug Направи това което ти идва отвътре , слушай себе си   Hug

За теб Grinning

# 551
  • Шотландия
Момичета, влизам само за да благодаря на всички за прекрасните неща, които сте пуснали. Специално благодаря за отправката към енергийната медицина на Дона Идън - от вчера гледам като захласната, чета и гледам, сякаш това е откровение!Сега не мога да открия къде точно прочетох за нея, коя от вас даде линка - знам, че съм виждала и името на Дона Идън, и за техниката съм чела преди - но някакси явно не ми е бил момента.

Lindor_84, може би и при теб да помогне?  newsm78
Рози, стискам ти палци и много положителна енергия ти пращам. Hug Hug Hug Чувствах се като тебе... сега сякаш ми дойде времето за избистряне, вероятно чакалото ми се е изчакало, може би ще набера смелост да освободя място в живота си за новото си поприще, дай Боже.  Hug

Ето едно клипче за разпускане и от мен - много стара любима моя музичка - джунглата.
http://www.youtube.com/watch?v=21dfilSok-A&feature=related

# 552
Рози и на мен търпението не ми е силната страна и от опит знам, че не е лек урок  Peace
Мисля, че "пресата на безвремие" е точно това, което не напряга ситуацията и ако си го постигнала, скоро ще се разреши.
Пращам ти всичко от което имаш нужда и което аз  мога да ти дам. Вземай  Hug Heart txtloves  Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

на всички останали - благодаря , че сме заедно ! Hug

# 553
Аз се научих на търпение с годините..и аз бях с много къс фитил..всичко решавах на мига,и после му мислех за последствията..и почти в 99,9 от случаите бях взела правилното решение...После,като минах 35 и си виках..ох,защо не мога да стана дъбилче и от нищо да не ми пука...е,не стана така,но станах много търпелива,отвратително търпелива..и сега да ви кажа,защо ви го пиша точно това..: защото се оказва,че и да си търпелив не е най - добрият вариант..качват ти се по главата,или поне се пробват...смятат,че ти всичко можеш да поемеш....и,че при теб всичко може да мине,защото освен търпелив ,ставаш и привидно спокоен..е,да,ама не....сега пак искам да съм си онази,дето късаше и хвърляше,дето със замах правеше всичко...сега дори усещам с търпението и някаква летаргия,абе все неща,които никога не съм била! Е,това ли е помъдряването с годините? newsm78  Или е някакъв вид изхабяване?,писване от това и онова...?  И аз в момента съм много объркана,живота ми предлага някаква голяма въртележка,с всичките и неизвестности..а най мразя да има неизвестни неща около мене..аз обичам да съм навсно с нещата...а те са все такива,че времето ще покаже какво ще стане,кое е за добро и кое не...А така имам нужда от малко спокойствие...да не мисля за нищо,ей така - да си почивам,да релаксирам и да не мисля. /обаче ама изобщо не ми се очертава такъв момент.../   Така,че момичета,хич не искайте да ставате търпеливи,изобщо не е добре....Жовота е толкова динамичен,че това с търпението  някак си не се вмества вече в положителните характеристики...Понякога така искам да съм щраус....но и това не е решение,ама поне за миг добре ми звучи.... Blush

# 554
  • на брега на морето
Добро утро и късмет на всички вас, момичета  txtloves

Пинки, не се притеснявай, дума по дума описваш мен. Само че моята майка все ми говореше: внимавай за последиците! И аз се отвърнах от вътрешното си чувство  Sad Но нещата не са непоправими, всичко се нарежда с концентрация и действие  thumbsup

Мила, вчера подминах клипчето ти, но сега го изгледах. Божествено! Усетих водопада (както съветва г-н Норбеков за събуждането) baloni Благодаря ти, днес ще релаксирам с него    remybussi

Общи условия

Активация на акаунт