Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 252 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Мили феи,

искате ли утре по това време да изпратим положителното си намерение и енергия на нашата Цвети Пиронкова, която е на път да сътвори истинско чудо на тенис-турнира Уимбълдън?  Grinning

Играе утре от 15,00ч българско време  Grinning

За Цвети от сега!!!   sun  Two Hearts  sun

babydust7

# 496
mijjjka, чудесна идея! Подкрепям напълно  babydust7

Приемам положителна енергия и за себе си, утре сутринта съм на интервю за работа  Laughing

Прекрасна вечер  Hug

# 497
Приятели, предстои петдневен тур на любовта и светлината с Ангелина Могилевска в Пловдив. На 2-ри Юли (петък) в 18ч. на творческа среща с нея, тя ще ни представи методиката на нейната учителка Луиз Хей, съвместната си работа с Дийпак Чопра, Майкъл Бекуит, Лиз Бурбо и много други майстори на личностното развитие. Ще медитираме, ще дискутираме и ще се подготвим за вълнуващите семинари в следващите дни, които Ангелина провежда по свой уникален маниер, гарантиращ успеха на всеки един. На 3-ти Юли (събота) от 10 до 17ч. ще се проведе семинарът за Закона за привличането - как да го накараме винаги да работи за нас. На 4-ти Юли (неделя) е семинарът за Прошката - Излекувай живота си с благодарност чрез прошката. От понеделник до четвъртък Ангелина ще провежда индивидуални и групови (по метода на Лиз Бурбо) консултации в Пловдив.
За повече информация, търсете Елена Шахънска на 0887 619 700 или посетете следните линкове:

http://louisehay-bg.com/

http://self-help.bg/zakonut-na-privlichaneto-kak-da-raboti-za-na … ning-7-chasa.html

http://self-help.bg/izlekuvai-jivota-si-s-blagodarnost-chrez-pro … lovdiv-varna.html

http://self-help.bg/individualni-i-grupovi-konsultazii-s-angelin … lovdiv-varna.html

http://self-help.bg/wellness/praktiki/382-eko-psihologia-na-novo … a-mogilevska.html

Любов и светлина,
Татяна Рачева

# 498
  • Шотландия
Heartbeat  Hug
Кристофер, аз пък ти благодаря за твоя линк към читалнята. Не че не съм я виждала и преди, но явно на точния момент ме намери сега... чета, чета... благодаря!  Hug
Мижка, прекрасна идея за Цвети - ilkiki - и на тебе положителна енергия и подкрепа! thumbsup

# 499
  • У дома
Привет, мили дами! Липсвате ми, искам да ви чета на спокойствие, но поради липса на време все отлагам. Ще се поправя следващите няколко дена.

Искам да споделя нещо и да попитам за съвет. Съвсем случайно преди няколко дена синът ми сподели, че вижда аурата на хората около себе си. Каза ми какъв цвят съм когато му се радвам, когато му се карам и т.н. Беше доста точно според това, което четохме после за аурата.
Искам да го насърча и помогна да си развие сетивата, но не знам как точно.
Освен това той ходи и на един клас сега през лятото и един от учителите го докарва до ужасно изнервено състояние. Много зле му действа. Направо ми намирисва на енергиен вампир. Не можах да измисля какво да го посъветвам като форма на защита. Ще съм благодарна на всяко мнение по въпроса.

# 500
Atalanta  На колко години е синът ти?
И моят син има някои способности,на 12 години е,но не го закачам
Според моят духовен учител,децата е хубаво да медитират,да играят йога-но дотук.Думите и бяха в смисъл,че  децата ще пострадат от прекалено многото информация от такова естество.Т.е. за да се успокои и защити можеш да  му подсказваш как да изгради мисленно защитна стена около себе си.
Но  докато не порастне е по-добре да не го пришпорваш-каквото има от Бога то няма да се загуби,но трябва да е достатъчно силен,а едно дете не е.
Има ли амулет?Ако няма,направи му или помоли някой вещ в тези неща да му направи. Макар  и един обикновен червен вълнен конец да се смята ,че е достатъчен за защита.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 13:21 от raliko

# 501
Искам да го насърча и помогна да си развие сетивата, но не знам как точно.
Освен това той ходи и на един клас сега през лятото и един от учителите го докарва до ужасно изнервено състояние. Много зле му действа. Направо ми намирисва на енергиен вампир. Не можах да измисля какво да го посъветвам като форма на защита. Ще съм благодарна на всяко мнение по въпроса.

има визуализации за укрепване на аурата, РейКи, есенциите на д-р Бах....
http://zashto-kak.hit.bg/aura.htm
има една книга Автохипноза на Хюит.
можеш да му запишеш някои от нещата и да си ги слуша преди лягане.
 Heart Eyes

„Укрепване на аурата”
Затворете очи, поставете ръцете си върху слънчевия сплит, който се намира почти там, където е стомахът; представете си, че сте в една стая, която много ви харесва, с много хубави неща наоколо и обляна в златна светлина.
Представете си, че върху вашия слънчев сплит има една огромна златна монета и че от нея тръгват златни лъчи...започнете бавно да вдигате ръцете си – малко по малко, много бавно...лъчите следват движението им. Сего си представете една голяма златна черупка, която ви обгръща....все едно, че сте вътре в едно яйце, окъпано в златна светлина.
Представете си добре границите на това закрилящо ви яйце и ще видите как ще можете да ги разширите по свое желание. Направете така, че яйцето да стане по – голямо... но и по – здраво – нали знаете, че в тази черупка сте напълно защитени... Опитайте се да си представите, че тази светлина е непроходима, че нищо не може да мине през нея... Извикайте чрез въображението си една муха...ето, опитва се да дойде и да ви обезпокои, но не успява, защото не може да влезе в златното яйце.
Останете няколко мига така, за да затвърдите добре упражнението... помнете, че и след като ви кажа да отворите очи отново, вашата златна черупка ще продължи да съществува – и винаги ще ви закриля.

от тук http://newkidsbg.blogspot.com/2009_10_01_archive.html

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 11:10 от esme_bolger

# 502
Автохипноза за деца???Силно се изненадах,това може да има неочаквани последици. Naughty

# 503
Автохипноза за деца???Силно се изненадах,това може да има неочаквани последици. Naughty

например?

Цитат
....Океанът, част от който сте вие, съдържа цялата сила, от която ще имате нужда в живота си. Усетете как силата идва от океана, залива стъпалата и краката ви, донасяйки ви любов и желание за живот. Донася ви смелост и вяра. Спрете неподвижно и оставете този безценен дар да изпълни цялото ви тяло. Да нахлуе в стъпалата ви. Вътре в тялото ви. Да навлезе в гърлото и в главата ви. Океанът на съзнанието и живота ви изпълва. Усещате как трептите от любов към живота и към всичко. Величествено спокойствие ви обгръща изцяло. Смелостта е изпълнила всяка страна от вашата същност. Знаете, че можете да овладеете всичко с чувствителност и добронамереност. Никак не се страхувате. Не се страхувате. И това е точно така. Колосална вяра бушува във вас. Няма място за никакво съмнение и вие не изпитвате никакви съмнения. Получили сте вяра, смелост, сила и желание за живот от неизчерпаемия извор на добротата. Сега се върнете пак на плажа, където случайната вълна е заляла глезените ви.
Наведете се и напишете с пръст в мокрия пясък следното послание: "Обичам." После под тази дума напишете имената на всички изключителни хора, на които искате да изпратите любовта си. Бъдете уверени, че сте написали и своето име. ...

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 13:31 от esme_bolger

# 504
Дами, изненадана съм  Shocked
Едно е да учиш детето си да мисли позитивно и да прави Карти на желанията например, и съвсем друго - да го насърчаваш да се подлага на хипноза/автохипноза.
Мисля, че това трябва да е осъзнато решение и осъзнат избор на зрял и информиран човек.

# 505
esme_bolgegПри децата духът може самоволно да се отдели от тялото  при такива експерименти,понеже те не владеят все още да се заземяват и като цяло  последиците не са добри да не казвам страшни-от непробуден сън,до кома и смърт.

# 506
  • Costa Rica
'
Какви последици?
Въпросът ми е напълно сериозен и няма за цел заяждане.  Hug

ПС. Разбрах вече.  Hug

# 507
Сега откривам темата и гледам,че имам страшно много за четене Hug Супер сте  Hug

# 508
esme_bolgegПри децата духът може самоволно да се отдели от тялото  при такива експерименти,понеже те не владеят все още да се заземяват и като цяло  последиците не са добри да не казвам страшни-от непробуден сън,до кома и смърт.

raliko , какво от конкретната книга и медитациите в нея, може да предизвика написаното от тебе?

# 509
esme_bolgegПри децата духът може самоволно да се отдели от тялото  при такива експерименти,понеже те не владеят все още да се заземяват и като цяло  последиците не са добри да не казвам страшни-от непробуден сън,до кома и смърт.

raliko , какво от конкретната книга и медитациите в нея, може да предизвика написаното от тебе?

Хипнозата е метод, който унася съзнанието, за да се отпусне и да престане да мисли . Тя е  за зрели хора   а когато става дума за деца -това не е игра Naughty

Общи условия

Активация на акаунт