1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 28 994
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
milli_vanilli  и моят сладур прави така, когато плачи докато го храня го вдигам за малко да се оригне и той се успокоява и пак почва да хапва или случвало ми се е да изпада в истерия  като го оставя за малко на леглото то си пръцне например  Grinning и пак се успокои.
Можеш да пробваш и ти.
Моя юнак също има бяло по езичето, педиатърката каза да давам вода след всяко хранене примерно една лъжичка и да го мажа с дектрин, като му обирам налепчета по езика.
Виждам , че много мами пътувам с бебока , на нашата педиатърка изрично не ни дава  newsm78 бил си малък.
А пък на мен в  тези жеги нещо не ми се стои в Сф. , мисля поне горе до Витоша да се кача.
Ние също нямаме нито режим на спане , нито на хранене. Някой знаели по колко часа трябва да спи едно едномесечно бебе и колко да бодърства?

# 391
мамчета, сега купих капки колиййф, че този инфакол действа, ама много го запича; та чета че трябва да с е изцеди кърма 15 мл, да се сложат 4 капки и така се дава преди хранене - ама много сложно това - така ли го давате? няма ли по-проста схема като например да се смеси с малко кърма една лъжичка, че то 15 мл си е занимавка newsm78

# 392
  • Düsseldorf
Ей, момичета, все се каня да напиша и все забравям, че имам един излишен Аптамил, Мъжът ми го купил по грешка и затрил бележката. Не е отварян, в метална кутия, не знам колко вида има, но ако някой ползва и може да мине да си го вземе от Захарна фабрика, да пише.

Въпрос към майките с 2 хлапета - как сте разположили 2-те столчета/седалки/кошници за кола - и двете до вратите, или едно до друго - бебешката кошница в средата, или пък в средата е по-голямото дете? Тези с 3 броя също ми е интересно да споделят разпределението /само от любопитство питам, не че планирам 3-то Wink/.  Hug
Нашите са едно до друго, като бебето е по средата и аз сядам отзад, макар че противно на очакванията ми каката не бърка в очите на бебето Simple Smile. Но се чудя дали това е най-удачното и на по-дълъг път дали мога да седя отпред?
Тини, ние седим с бебо отзад, да ни е спокойно, а каката е на предната седалка вързана в столчето си. Тя като е в това столче реално е все тая на коя точно седалка е, в Германия така ги возят масово. Не съм 100% сигурна доколко е позволено тук, но са ни виждали полицаи и не са ни правили забележка....

# 393
  • София
Биби, ние сме ходили в Двореца във Велинград – не е лошо, но има и по-хубави хотели сега. Той е малко „соц барок” както аз го наричам; стаите са теснички, леко амортизирани, но е чисто и поддържано; басейните обаче са супер; има и външни джакузита. За Велинград всички препоръчват хотел Велина, но там външния басейн и мястото за шезлонги е по-малко като че ли, по-малък  е в сравнение с Двореца и мисля че липсват дргите екстри като многото джакузита, втори външен басейн; но пък е по-съвременна обстановката.
Мерсаж за мнението.  Hug  Във Велина сме били, то и там е реновирано, а не ново. Изобщо във Велинград сме обиколили почти всичко Гранд Абир, Рич, Елбрус, Бор, Уникат, Зора), а мойто мъж е с неизживяно детство, та в Двореца най-ме блазнят външните бесейни и водната пързалка  Whistling От няколко места чух, че стаите са тесни, то толкова и ще стоим в стаята де, ама поне да има място за кошара и количка.  Rolling Eyes Ще помисля още малко.

# 394
Здрасти, мамчета  Hug И аз не съм писала одава, но съм си в Плевен при мама и тук ми е идеално за разходки, бръмчим по цял ден навън. Искам да ви успокоя, тези които са с по-малки бебчета, че някак си като  станат по на 2 месеца бебчетата сякаш се очовечват ли как да се изразя...поне при Кая стана така, реве само като поогладнее и то не се дере, а мрънка. И нощем започна да прави по-големи паузим, че тя си се будеше и нощем през 2-3 часа. Днес чак подавах документи за еднократна помощ и детски  ooooh! Е..си и бумащината, поне свърших тая работа. Ужасно ме дразнят напоследък хората и май по-конкретно мъжете...по тези институции никой не се сети, ама НИКОЙ да ми помогне за количката, в ЕСГРАОН пък имаше 7 човека преди мен, никой не ме пусна, аз съм и загубена и не се и бутам  Tired Защо така тия хора са озлобели и оскотели,  ужас направо...
За морето ние заминаваме на 26 август за Лозенец с бебе и куче Simple Smile))

Качих и 2 снимчици на пораснала КАЯ

# 395
Здравейте мами и бебчета.
Вчера ни сложиха първата ваксина след тия от болницата.Малко поплака само като го боцнаха и после беше 6.Не вдига Т.Дано му понасят и другите че незнам какще сме и то с две наведнъж.Дано всичко мине добре и другия път.
Ние днес направихме 40дни и ходихме за молитва в църквата.След това спа още час като къпан,но после си нададе неговия си рев.Досега не бях го вадила с количката че то с това реване да се чудиш какво да правиш навън с него ,но мисля утре да излизаме вече че ми изгоря душата 40 дена само в къщи.На всичко отгоре и баткото ми е болен,с ужасна кашлица и с АБ,спрях го от градината за цялото лято че тяхните госпожи от другата седмица и двете в отпуска а не искам да е с другата група на едно.Та така ще се гледаме с двамцата цяло лято.
За плакането понякога дори като суче и започва да плаче напъва се пръцка ака и като мине продъжава с яденето.Явно това ни е проблема,не всеки път,понякога и на сън пръцка но друг път се събужда с рев от това.Ние също сме без всякакъв режим на ядене и спане,дано после се понагодим.Само това свикна като стане 20 21 часа и заспива за поне 3 часа и до сутринта само става яде и пак заспива.Така и аз мога да се понаспя.
Имаше още неща да пиша но забравих,трябва да записвам вече Joy

P.S.Нещо ми се губи pinzi отдавна не е писала,дано всичко е наред и просто да няма време.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 21:38 от divogan

# 396
  • Бургас
Здравейте и от мен. Ей, все ни ми остава време да пиша и само чета.  Blush Вяра, обади се като дайдеш в Бургас , да запознаем бебоците  Party naidy, аз го давам с лъжичка. Капвам една капка и после пълня с кърма и така 4 пъти.  milli_vanilli , и моя сладур така прави, но той се изхожда с викове докато се храни. Не всеки път, но доста честичко. Някой път сме удряли 1 час хранене  ooooh! Лека и безколикова  вечер  Joy

# 397
Биби, ние сме ходили в Двореца във Велинград – не е лошо, но има и по-хубави хотели сега. Той е малко „соц барок” както аз го наричам; стаите са теснички, леко амортизирани, но е чисто и поддържано; басейните обаче са супер; има и външни джакузита. За Велинград всички препоръчват хотел Велина, но там външния басейн и мястото за шезлонги е по-малко като че ли, по-малък  е в сравнение с Двореца и мисля че липсват дргите екстри като многото джакузита, втори външен басейн; но пък е по-съвременна обстановката.
Мерсаж за мнението.  Hug  Във Велина сме били, то и там е реновирано, а не ново. Изобщо във Велинград сме обиколили почти всичко Гранд Абир, Рич, Елбрус, Бор, Уникат, Зора), а мойто мъж е с неизживяно детство, та в Двореца най-ме блазнят външните бесейни и водната пързалка  Whistling От няколко места чух, че стаите са тесни, то толкова и ще стоим в стаята де, ама поне да има място за кошара и количка.  Rolling Eyes Ще помисля още малко.
Значи ще ви допадне - диванчетата във фоайето са като в хубавите ведомствени станции от едно време, където се събирахме децата в късните морски вечери. Simple Smile Иначе има и по-широки от стаите, ние бяхмеведнъж  една огромна, но на последния етаж, тъмна и скосена леко; пак зависи в коя част от сградата е - като правите рез ги разпитайте и ще ви дадат оптималния вариант от стаите.

Сесил, мерси за инфото за колиийф-а Hug а 7 пъти ли го даваш?

# 398
Май разбрах от къде идва адския рев!!!  Че има гъбички в устата-има. Но главно проблема започва като дам инфакола преди яденето! Той явно и разпалва устата от щипане и после как да яде, милото?! Последния път сега и дадох капки саб симплекс, вместо инфакол и се наяде без проблем за ръв път от 10тина дена някъде. И заспа като нахранено бебе.
Оставям си за утре да прочета каквото съм изпуснала (ако имам спокойствие).

# 399
  • София
някои знае ли дали столчето за кола може да се монтира на предната седалка в гръб към движението - в случай , че се налага родителя да е сам в колата с бебето ?

# 400
Аз слагам столчето отзад дори когато съм сама с него, то само с малката съм била сама де... та сега дори когато съм сама с 2-те деца те са си отзад...
а иначе няма проблем да е отпред столчето стига еърбег-а да е изключен, ако има такъв разбира се  Peace Аз не знам на нашия форд откъде да го изключа (даже не знам дали това е правилния термин) та още една причина децата да са на задната седалка Simple Smile

# 401
предната седалка в гръб към движението
В моето детство предната седалка си беше забранена за дребуси; в КАТ регламента не се променя често.

Киселушко - непослушко в слинга: който, както казах, е лилав

Хубав ден   bouquet Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 08:39 от vk23

# 402
Здравейте, мамчета!
Не съм писала от цяла вечност Embarassed Embarassed Embarassedнадявам се да сте добре  Grinning

Чета обсъждате къде да сложите седалките на децата, ей голяма теснотия става с две седалки отзад, но решихме този проблем като сменихме колата с ван.
Моят Дани е добре хапва и спинкаи наддава и то доста добре, на 2 месеца ни измериха 6400 и 60 см Laughing
Отивам да разгледам вашите слънчица в албума и да кача снимки и на моето!
Хубав ден! Heart Eyes Hug

Да се редактирам, разгледах албума, всички принцове и принцеси в него са уникално красиви. Да са ни живи и здрави  Grinning

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 07:43 от неличка

# 403
  • София
добре де мацки - какво става , че не мога да вляза в албума ?
 потребител - априлки2010
 паролата я копирам директно както ми я давате ( а и аз я имам от преди и преди влизах , а сега не мога )
да не съм изперкала нещо с тези дечурлига ( едно болно , друго реве ) вече се чудя на себе си
не , че ми е важно , о много си възбудих любопитството - защо не мога да вляза в албума ?

# 404
За Двореца във Велинград - подкрепям напълно наиди - "Той е малко „соц барок” както аз го наричам" точно в десетката, макар че е спокойно и също става за почивка
Еличка мама, моля те кажи как решиха, че е рефлукс? Да вземем и ние да отидем на гастроентеролог newsm78
неличка, честито за вана:-) и ние мислихме да вземем ван, но после (по финансови съображения) мъжа ми купи за семейни пътувания пасат комби и ни върши идеална работа. На ван ще минем ако има трето  Crazy Mr. Green
Да не казвам голяма дума, но май коликите започват да ни поминават...
График горе-долу имаме, макар че всеки ден е различно. Нощем си поспиваме, като сега се опитваме да изместим вечерното хранене по към 21-22 часа, защото при това положение си поспива до към 5-5:30. Преди, заради коликите, си лягахме почти гладни с последно ядене към 19-20 часа...
gest, има поспаливи бебета и не чак толкова. Сина ми спеше през цялото време докато не яде, дори сега на 5 през деня си кърти по 3 часа и през нощта около 9 часа. Карина спи много по-малко - сутрин и вечер будува по около 2-3 часа, плюс през деня понякога.
звездичка, биберона ни е на chicco един без пластмаса по него. Карина само такъв харесва, дори взехме втори. Имаме и на нук, но него не го признава. Сина ми не ядеше биберона и това понякога ми пречеше. Ако съм знаела, че има такива само силиконови (или от какъвто там материал са), бих се пробвала да го излъжа с такъв..
На предната седалка може много малко бебе да се сложи с гръб към движението и изключен еърбег (т.е. докато е кошница, а не седи).

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 08:45 от Tanya

Общи условия

Активация на акаунт