Ванина, без парола влязах в албума ти, заключи го

!!!

Айде кажете как в Зара на пъпа на Лондон /срещу Харолдс, ако трябва да съм точна/ съм купувала тениски по 1-2 паунда, а тук да ми искат 25лв, ай сиктир! 

Няма оправия, няма...
на мен Mothercare и Baby GAP ми се струват доста скъпи в Лондон (особено ГАП) в сравнение с доста други бебешки вериги там. Направо ви се чудех как поръчвате от там по интернет. Но ако се дебнат намаленията излиза супер. 
Обикновено като се обръща така се събужда ,а сега не. Но щом така й харесва не мисля да я обезпокоявам. Забравих да се оплаквам, че откогато ходихме в Румъния не ще да заспива с никой друг, освен с мен
Преди баща й можеше да я приспива, сега ако не съм до нея реве до посиняване, а когато идвам до нея спира да реве и заспива за 5 секунди. Какво е това чудо, не знам...ама не ми харесва. И тя вика мама когато е сърдита и иска да я взимам на ръце...хитра е

Бяхме на феста в Борисовата градина и беше мнооого хубаво! Имаше много бебета по поляните, много приятели, бира и музика! Много е хубаво лятото ей! 
Може ли някой да види дали ми е заключен сега албума, защото няма катинар на него .... ако не става ще го изтрия и ще направя нов