СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добро утро и от мен...
Соник мерси за кафето...
Спим, ама верно друг път...скокна в 5,45...пък аз се захванах да гладя...Сега пак заспа...ей това е живот...
Кати нещо ми похъркваше през нощта, та ще почвам да я дрогирам...за всеки случай...
Навънка е приятно...май чак следобяда го дават да вали...
Криската първо я поизмъчи, викаш, пък после си приспа Катето хахахаха Joy

# 316
Добро утро и от мен!Дани днес пак много рано се събуди,а аз исках да поспиме,но може и да поизлезе.Вчера видях 2 майки с количките в 8.30 на вън????Той обикновено тогава става и не можем до 10 да се оправим,в колко ли стават техните?Мерси за кафето,чао за сега и лек ден на всички! Simple Smile

# 317
  • sofia
Добро утро и от мен!Дани днес пак много рано се събуди,а аз исках да поспиме,но може и да поизлезе.Вчера видях 2 майки с количките в 8.30 на вън????Той обикновено тогава става и не можем до 10 да се оправим,в колко ли стават техните?Мерси за кафето,чао за сега и лек ден на всички! Simple Smile
Ха-ха, да не сме били ние със Соник?  hahaha Аз пък все се чудя, какво толкова има да се "оправя" едно бебе. Тя така ми обяснява , приятелка, че не можели да излязат до 11, щото, докато оправи бебето?!

# 318
Ами аз ставам,гледам като теле,после кафенце,цигарка,домързи те,почти винаги дзверо заспива пак веднага и спи пак до 9.30-10,та затова,не седя да се обличам и гримирам по 2 часа,ама пак се мотам... Simple Smile

# 319
  • sofia
 newsm78Аха! И съ гримирваме, а! Ясно!  hahaha

# 320
Добро утроо !!!

Соник, мерси за кафето ! Аз тази сутрин трябва да съм на Нескафе 3в1 /нямам прясно мляко  Sad/.

Надина, и ние вървим манекени,нещо не придаваме, ама ... толкова е жизнен, че не ме притеснява.

Криска  Hug !

Кобра, Добре дошла !

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 08:45 от ivilda

# 321
Добро утро !

Аз ще поглеждам сайта с майчинството , само чакам да ги преведат и тръгвам- луд с картечница.
Направих си списък/от 22 точки /  вчера какво да купя и сега не мога да го намеря ,затрих го някъде ooooh!.

# 322
Здрасти всички!
Ей така съм и аз като Емир за домашните задължения, все едно съм го писала аз  Grinning
Еми,баш моя го няма в Гет,заръчала съм на приятелката ми в Англия да ми го намери,ама мнооого евтин да е Wink

Кво друго-а,здрасти,Кобра,добре си дошла Peace

Без да искаме, от вчера сме с нова пералня,та до сега я разучавах.като тръгне на майната си и всичко почне да се троши  Whistling

Тони,ти няма ли да се измиташ към ранчото? Или чакаш кинтите  Wink И аз чакам следобеда, ма като знам как бързо се топят...

# 323
Добро утро!
От няколко дни нямам енергия за нищо, направо се чуствам като парцал.
Гледам вчера темата е била чистене-простиране. При мен нещата са на настроение. Понякога игнорвам обстановката, но като ме прихванат лудите и яхам метлата. И мен мама ме е учила, че дрехите се простират по цвят и размер и ми е кеф да го правя. Ама Валката  ме уби - чак да слизам до долу да му се любувам....
За Ива ползвам преварена чешмяна вода, но чат-пат давам и розов Девин.
Снощи влязох в едн бижутерски магазин, че търся да купя обички за племенницата. Малееее, колко красиви бижута видях. А аз мноооого си падам по бижута. Цяла нощ ги сънувах и сега мисля какво да си подаря  Thinking
Дано времето е милостиво и поне до обяд става за разходки, че Ива прелива от енергия, а аз нямам нерви нещо.....

# 324

Тони,ти няма ли да се измиташ към ранчото? Или чакаш кинтите  Wink И аз чакам следобеда, ма като знам как бързо се топят...

В неделя заминаваме ,че тази седмица ни се събраха два рожденни дни и решихме да стоим тука .
Честита пералня,да работи дългиии години Peace!

Знаете ли Булсатком дали имат интернет?

# 325
  • София
Ха-ха, да не сме били ние със Соник?  hahaha
И аз това щях да напиша Mr. Green Като се облещи в 7 дребния, 8.30 вече сме навън, защото тогава заспива наново и предпочитам да спи на въздух. То аз така или иначе няма да легна да спя дори и да сме вкъщи, та предпочитам да си чета книжка в градинката.

Никола нещо ми се похърква, бая сополи изтеглих с бейби вак-а Tired Този месец трябваше да почнем с ваксините, ама като гледам пак ще се размине...

# 326
  • София; Дружбето
Дубрутру. Бебе оправям за 5 мин, обличам и излизаме. Ако върша нещо, просто го зарязвам. Аз се обличам за 2 мин Mr. Green жена-мечта дет вика бате Laughing
Габи и той точи едни сополи. За сега съм ги писала от зъби, само дето зъб няма Crazy Дано се оправи до 9-ти, че пак ще отложим ваксината, писна ми вече
Сега съзерцавам времето навън, че не мога да реша да излизаме ли или не

# 327
Имам парички вече  Party !!!

# 328
Имам парички вече  Party !!!

Аааа, а аз защо нямам?  Naughty

Това за добро утро.

Добре дошла на Кобрата! Готин ник. Simple Smile

Нашето се ококори в 7, покатери ни се на главите и баща и стана.  Mr. Green И тъкмо реши да я извежда (в 8 и 30 ) и тя пак заспа. Сега хъркат двамата, нали си се гледат като чета за изпити. Simple Smile

Айде лек ден от мен!

# 329
  • До хладилника, който обичам
В неделя имам рожден ден, а вчера пол'винката ми подари първия подарък - парфюм, който много бях харесала още по време на първата бременност Grinning Взел ми е мноооого голяма опаковка, та не знам как ще я изразходя (имам още няколко парфюма), но пък ми е драго, че помни с толкова задна дата (най-често е обратното).

Общи условия

Активация на акаунт