СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 012
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мааалее...и аз взех, че влязох и поразгледах снимки....Направо все едно други бебешоци..
Цвета...Габи каква усмивка е обадииллл...страшен е....
Валката, ти си се стопила бре...
Ами аз утре ще снимам, че нямам скорошна снимка...

# 61
За 6-ти път се дописвам - Веси, къв е тоя резултат на топчетата, ейй,само ме минавате, сън не ме лови. звездите ги зарязах, тя Соник ме отсвири отдавна  Whistling

Тия топчета докато не им разкажа играта няма да мирна Laughing

Валка, намерих те във Фейса, а снимките са страшни, Алекс е много сладко кученце, а Рая се е променила много, сега повече ми прилича на теб - големи хубавици са и двете Heart Eyes

Ванина, честито за изпита Simple Smile

# 62
Лелее,Валка, колко си отслабнала, поздравления  Flutter

Обясних ви се на ЛС коя съм Simple Smile

Мерси за паролата  Peace

След пауза от година и половина вече съм в групата на оцикилите се ( Нов термин  е това). Да ми е честито Simple Smile

# 63
Aй честито Атракция!  Mr. Green
Валка: аз още снощи ги разглеждах и на мен ми направи впечатление, че много си се смъкнала. А децата ти са страшни сладуранки, много са хубави в яслата така наредени, толкова мило ми стана Heart Eyes
Вярно дечицата ни вече колко са големи, страшна промяна от последния колаж Mr. Green
Надина: в Карфура бяха на по- ниски цени пюретата, зареди си от там. Но нямаше кой знае какво разнообразие де.
Трябва да се видим с теб, да пием по кафе и да запознаем бебоците, докато не са започнали големите жеги, че тогава хич и не смятам да идвам до Варна, ще си се пека тук. С Ванянед се виждаме редовно, та ако искаш може да ти свирнем за по кафе. Wink

# 64
Честито, аз докога ли ще чакам  newsm78
Валката, голяма си сладурана, за децата съм без коментар - Да са ти живи и здрави, да ги нацелуваш от леля им Перку от Варна.
Че де се виждате  Thinking с Ванянед, свиркайте, ако ми е в рамките на възможностите да извървя с количката няма проблеми.

# 65
Aй мерси  Laughing

Утре ще качвам и аз снимки. Ивайла на Горби има невероятни очи  Flutter

# 66
  • София
Благодаря за паролата, качих и а снимка на Ана Мария  bowuu

# 67
А добър вечер и от мен!
Мойто чаве след фризьор, посещение на леля му англичанката, и гости до баба и дядо все още не спи.. #Crazy От къде я взе тая енергия като е спал едва час не знам.  #Crazy
И мен са ме ритнали от ФБ. Заподозряна съм явно в шпионаш. LaughingМного са ми смешни и детски тия работи, но уви факт. Живи и здрави да са всички.
Атракция, честито!  Hug
Обсъждате снимки тука от един таен албум. От ваште съм, та ако може парола на ЛС да се полюбувам и аз на хубавите бебета.  Mr. Green
Отивам за следващ опит за приспиване. Да видим кой кого...

# 68
Lelee, каква активност, докато кача снимка  и още 4 снимки  качени Mr. Green
Надина: хареса ми описанието на твоята Joy Иначе по улиците се виждаме, паркираме някъде по центъра и по улиците или в Морската. ще свирна за другата седмица, като остана само с дребното Wink
Атракция: ако ми беше казала на честитото да ти се връща, много права щеше да излезеш Joy Joy Току що и аз се изненадах, то тези дни така ни е тръгнала приказката на тази тема Mr. Green

# 69
  • София
Ай ся и вие...само за цикли и памперси ще си говорите...ама хаааа Sunglasses това за анита 29, която пак е горе, но пък не пише...
vanina123 честит ти взет изпит...
Бре, бре хубавци и хубавици...нали знаете, че синеоките са ми слабост -та Кристиана на Ети74 направо с тия очииии ми пълни душата...както и г-н Мрънков...Надина май и той синеок идва...

# 70
Ай ся и вие...само за цикли и памперси ще си говорите...ама хаааа Sunglasses това за анита 29, която пак е горе, но пък не пише...
vanina123 честит ти взет изпит...
Бре, бре хубавци и хубавици...нали знаете, че синеоките са ми слабост -та Кристиана на Ети74 направо с тия очииии ми пълни душата...както и г-н Мрънков...Надина май и той синеок идва...
Eеее ,трогната съм   bouquet

# 71
Добър вечер и от мен!

И аз успях да кача снимка за колажа (благодаря за паролата)
Всички бебоци много са пораснали и заприличват на едни малки човечета  Heart Eyes
Днес очаквах да е един дъждовен и прохладен ден, а то се оказа много топло. Децата спаха цял следобед, може би жегата им повлия. Надвечер се разиграха и към 22.00 и двамата бяха по леглата.
Борислава до скоро не се движеше с проходилката, а я ползваше само като стол. Но от седмица схвана как става номера и се придвижва като някоя жабка, не прави крачки, а отскача с двата крака едновремено. Много е интересна.
Ето малко снимки и от мен:
http://www.facebook.com/album.php?aid=158214&id=738004294&l=a0ca5ce90d

# 72
И на мен , и на мен - Невероятна е Кристиана  Crazy,  Боян е жесток с тоя каскет  Heart Eyes, ми и Лора ква е фешън дунда  Heart Eyes  Бе много са сладки всичките, кефя им се  Peace

# 73
  • София
Добро утро!
Днес съм ранобудна, че Никола се обади в 6 Crazy Ма така като снощи е заспал в 8. За моя изненада е слушал снощи баба си и дядо си Grinning
Ние си изкарахме страхотно на сватбата! Яко рок и английски ъндърграунд, никаква чалгица, много съм доволна. Много интересен акцент си бяха избрали младоженците - украсата на ресторанта беше в черно-бяло, както и дрехите им. Доста нестандартно, аз не бих се тупнала в бяло-черна булченска рокля, но пък се оказа готино. По-късно ще кача снимки да ги видите.
И за колажа ще кача, че отдавна не съм сваляла от фотоспарата. Гледах албумчето - все едно други бебета егати, страшно са порастнали Party Това с Боян Мрънков много ме разсмя Joy
И друго щях да пиша май, ама забравих какво Blush
А, да - клипът за кренвиршите не мога да се насиля да го гледам. Много ги обичам и после ще ми е гадно да ги ям. Сигурна съм, че са фул с гадории, ама човек като не знае не страда Whistling

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 07:10 от s0nic

# 74
Това с Боян Мрънков много ме разсмя Joy
Бе и аз се позахилих, но си викам да не му е фамилията такава (гледах,че Надина е Иванова, амаа....), няма да се обаждам  Crazy
Пропуснах да отбележа и Ана-Мария  Flutter - готина
Розалина,хубави снимки  Peace

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 07:19 от Atrakcia

Общи условия

Активация на акаунт