СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Вecитa- ми права си не ми пука дали ме има или няма.И все пак не е приятно и още нещо аз не сам 100 непишещи а сам една появила се  Naughty
Ок, де - лошото е, че никой не е хвърлял боб за да разбере дали ще се появиш или не. Не го приемай лично, след като държиш да те има не виждам какъв е проблема да бъдеш добавена ooooh!

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 13:36 от Вecитa

# 91
Стига де, пак ли....

# 92
Добро утро и от мен  Flutter
Нещо днес съм на кеф Simple Smile Вчера спечелих търг за много сладки маратонки на Пума за дребоса http://cgi.ebay.co.uk/BABY-GIRL-PUMA-TRAINERS-SIZE-2-UK-/1704906 … sh=item27b2087576
Гледам някакви сладки снимки обсъждате ...ще бягам да разгледам след малко. Само на Ана Мария сега видях във ФБ...това момиченце е страшно чаровно  Heart Eyes
ЕмиР Честит Имен Ден   bouquet

# 93
  • София; Дружбето
Честит имен ден, Еми Grinning
Мойто чааве от как се научи да се върти, направо няма спирка. Чудя се кога ли ще чуя туп Crazy

За списъка няма да коментирам, на който не му харесва да пуска другата тема и да си дописва каквото иска, ич ми не е

# 94
Честит имен ден на празнуващите! Да са живи и здрави    bouquet

Моята госпожица днес спа до 9.00 часа и аз съм доволна и наспана Simple Smile
mam_m дано бързо се оправите  Praynig
И Борислава има хрема и кашля, надявам се да се разминем без АБ, че скоро пихме. То и аз съм настинала, Митко вече се оправя и мисля от утре да го пускам пак на градина.

Nadina Абе аз не се оплаквам и двамата са ми кротки...пу пу..А ме бяха наплашили...първото, като е кротко, второто нямало да е....ама ей на...душица...

и мен така ми бяха казвали, засега са послушни двамата, да видим занапред как ще е. Само да са здрави, че единия като се разболее, веднага и другия прихваща, а е много неприятно с 2 болни дечица.

# 95
tsveta еми тогава не коментираи ти триеш пак после няма да коментираш.Повече няма да се занимавам ooooh!

# 96
  • София
Ей добре, че дребният ме пожалии спа 2 часа, та успях и аз да дремна. Чувствам се човек най после...
Венилов, Веси, много смешно ми стана какви ги бърборят вашите хубостници hahaha

# 97
Ванина, за хубава цена си ги взела  Peace

Я на следващата тема без списък, а? Кво се сърдите и цупите, как пък баш сега се появиха непоявявали се от сума време  Rolling Eyes

Добър беше подписа на Бу за правописа, ма кой да чете  Whistling

# 98
  • sofia
И...заваля...И май, така ще е цяла неделя...Хайде, дами, без сръдни. За какво ви е да сте в този списък?! Той наистина е безсмислен. Бебетата ни са уникални! И аз качих снимка за колажа. Хайде, пак събрахме сеирджии...(+ 1 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема Свободен народ, ей...Скучаещ...

# 99
Честит имен ден на празнуващите.   bouquet

Току що кръстихме баща ми - дърто магаре на 51.  Crazy
Както каза попа - на далавера си, опрощават ти се всички грехове и започваш на чисто.  Party

# 100
Честит имен ден на празнуващите.   bouquet

Току що кръстихме баща ми - дърто магаре на 51.  Crazy
Както каза попа - на далавера си, опрощават ти се всички грехове и започваш на чисто.  Party
Честито на баща ти! Хехе, готино се е изказал попа...И аз не съм кръстена, ама ще поизчакам да натрупам още грехове... Twisted Evil

# 101
  • Габрово
Честит имен ден на емир  bouquet

Списъка ми с приятели във ФБ за два дена бая набъбна покрай форума, ама в сравнение с повечето от вас дето имат по няколкостотин приятели направо е постна работа  Wink
Малко по малко разглеждам снимките ви и повечето бебета и мами не мога ги разпозна, толкова са порастнали и променени(бебетата де)

А вие с тия четки колко съм отслабнала ме разбихте- чак взех да се притеснявам такава свиня ли съм била преди, че така да е явна разликата  Mr. Green
А списъка от първа страница направо да се маха най-добре- то кой ли го и чете...
За колажа ще изчакам още два дена да се посъберат повече снимки и тогава ще се заема.

# 102
  Привет в този гаден мрачен ден.

Еми,Честит имен ден!  bouquet Желая здраве на цялото ти семейство и много усмивки!!!

Моля, за паролата и аз.

При нас нищо ново. Вече Ади много се обръща и въртоли и съответно има едно падане от леглото, но при баба си.

Когато бях малка, ужасно мразех да си играя с момичета, щото все се сърдеха. Но на големи жени, при това майки, сърденето някак си не подхожда. Пък и мен, ако някой ме засегне не му го показвам, за да не му правя кеф.

Чудя се дали да не вкарам днес едно свинско с ризото  newsm78 Сигурна съм, че нищо няма да му стане, но бях решила да е след навършени 9 мес.

Ей, Венилов, ще взема и аз да се кръстя , белким отида в рая  Mr. Green

# 103
  • sofia
 Venilove , честит ви християнин! valkata78 ,ми ти винаги си си била елегантна мацка.  Аз напоследък, на нито една снимка не се харесвам...Забравих да споделя, че вчера Петко яде ягода и череши. Харесаха му. Не съм ги пасирала, черешите на половинки ги давах. Явно си дъвче, щото не се е давил. Днес пък яде някаква шоколадова каша на Милупа. Ммм, много е добра! Навън се сля...vanina123, маратонките са върха. И цената тоже.  esim, ми дай му на детето. То си е вкусно. WinkТой Петко яде още преди месец-два. Днес е на агнешко със зеленчуци. Да видим ще го яде ли, че не е много фен на агнешкото. Като майка си... Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:19 от kri6kami6ka

# 104
Някой беше споменал че ползва Аутан за да маже чаветата...та въпроса ми кой по точно?
Качих малко нови снимки в ФБ http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=382287&id=1833613588&fbid=1193939228653

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:42 от vanina123

Общи условия

Активация на акаунт