СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 21 989
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро  Hug
Горби Честит рожден ден. Пожелавам ти многоооо здраве и любов и винаги да си обградена само от хора които те правят щастлива   bouquet
Ходих да пусна тото и дребното спи  Party
Аз днес няма да съм на линия, но утре ще слезна до борисовата. Пеша ще съм че колата ще е на ремонт, но ще се дотътря от Симеоново някак си  Party

# 676
Бях писала и преди ще давам на ясла, а за кухнята вече записах, ама почти нищо не яде дребния, ма съм твърда, няма да се отказвам докато не прояде. И аз мързел голям, нищо не  готвя, само купувам и ми писна само пари да давам, пък той само тиква да яде  Crossing Arms

# 677
  • София; Дружбето
Горби, честит рожден ден Hug
Ние се разходихме и прибрахме. Довечера пак Mr. Green Ся остава Габи като се наспи да яде, а Миша да си легне Whistling

# 678
  • София
Горби...ЧРД жива и здрава, послушни деца и мъж около теб!
Криската, браво за изпита...и за диетата, направо си железна...
За подсечени дупета, нямам опит...
Месо съм купила - месните пюрета на плазмон и мисля тях да ползвам поне до годинката...пък незнам де...още не съм се разготвила сериозно...

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 13:21 от EmiR

# 679
  • sofia
Мерси за съветите за дупето на Петко. Този с памука и смрадликата най-ми допада, щото имам и двете. И ние си направихме разходката. Голяма жега, ей. Ся чак към 6 ще излезем, с бате. И на мен ми се ходи до Борисовата, но, нали онзи ден ми дойде и съм, като гейзер...Не мога да се отдалечавам много от домът си. А ми се ще....Щот пак се е разхвърляло, някак си... Криската, бравос! Ей ся ще махна Кейт Мос от албумчето, да не ни депресира. И аз ще кача снимка, ма трябва първо да изляза добре на някоя. ...

# 680
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОРБИ! Бъди здрава и много щастлива.

Криска сериозна жена си ти. Защо не сложите по една снимка преди и след, та малко да се засрамя и да се амбицирам. Т'ва 30 кила да свалиш си е голяма борба и постижение. Браво за ината. Аз уж се опитвам да правя нещо, ама по цял ден уча и ме хващат лудите и притъпявам яростта с парче торта.  Crazy
 След 3 седмици приключвам и започвам ударна диета - плодове и чай. Лепвам една снимка на хладилника с моя милост. Всеки път като го доближа ще отскачам 3 метра назад и ще плюя уплашено в пазвата. А, дано!  Wink

# 681
въй плюенето в пазват помага ли, само отскачам назад уплашено и пак проявявам воля и инат да отворя хладилника и да опоскам и малкото останало  hahaha

# 682
  • София; Дружбето
въй плюенето в пазват помага ли, само отскачам назад уплашено и пак проявявам воля и инат да отворя хладилника и да опоскам и малкото останало  hahaha
хич и не отскачам Crazy и ся ходя през 2 мин и търся сладко, добре че няма. Намерих някакъв бонбон, подозрителен ми изглежда, щот не знам от кога е, но се прежалих и го изядох Mr. Green Аз имам да свалям 4, но нали се казва, че колкото по-малко имаш, толкова е по-трудно. Ей това ме спира всеки път. Като станат много за сваляне ще диетувам Laughing

# 683
Момичета търся една джаджа, бяхме ги коментирали преди, ако някой се сеща, изрових нет магазините, е не напълно де, но не откривам.
В една мрежичка се слага парче плод и детето си смуче без да отхапва парчета, имам спомени за марка производител Нуби, но ...............

# 684
Момичета,благодаря ви за чудесните пожелания!Да ви се връща!!! Hug

Криската,честито за изпита!И браво за килограмите!Много си упорита!Аз не мога да пазя диети,тооолкова обичам да ям!Не мога да устоявам на вкусна храна.Влача си тук едни 2 килограма и не полагам никакво усилие да ги сваля. Embarassed

Излезнахме сутринта за един час,ама то много горещо,та си се прибрахме на хладина!Вече обмислям вариант да забегнем към Царево,хем за децата по-добре,че ще са по цял ден на двора,и на плаж ще ги водя,хем и за мен-ще се отдам малко на нощен живот Mr. Green

Покахонтас,аз месо давам само телешко от магазина,зайци,баща ми гледа,та си имаме домашно,а пилешко -пак домашно,купихме от едни познати.Давам и готови понякога,но само,като нямам време да приготвя.

# 685
  • Габрово
Горби, честит рожден ден, мила! Подаръкът ти вече е готов и само остава да го фотна и да избираш  Grinning
Цвета, не е задължително да е трудно свлянето. Аз имах към 5 да свалям и 3-4 свалих за две седмици. Сега още 1-2 ако сваля добре, ама и стягане ми трябва определено.

# 686
Здравейте!
Да се похваля, не за друго  Blush Еличка се изпиш в гърнето преди малко Simple Smile С 2 месеца е назад от сестра си, ама... ще си навакса Simple Smile
И другото: и аз нали съм на тая 90-дневната, ама не я спазвам стриктно, само дето гледам дните в кой какво се яде и сиги редувам, ама ям когато и колкото ми се яде. Та понеже кг сте подхванали, и аз да споделя: бях 60,5 - 61, според зависи. Сега, след не повече от 10тина дена диета, съм към 58.5 кг. Целта ми е 55  newsm78 Демек, 2 кг съм свалила, ама май неми личат... Дали да не вдигна летвата и да се прицеля към 52-52 кг??? Няма да е зле... Стига да устискам. Не е много трудо да се следват дните.
Криската, поздравления за изпита Simple Smile И за кг, при тебе има значтелен напредък и резултат!
След малко излизаме, за втори път днес Simple Smile

# 687
  • София
МаммаТ, браво на вас! И аз да не оставям назад  Laughing Ана Мария днес направи ако за втори път на гърне  Laughing много съм щастлива (това само родител може да го разбере, иначе сигурно ще ме смятат за луда, че се радвам на едно ако  Joy ). Така, и след като направи акото реших аз да я оставям по голо дупе за малко, по едно време гледам, че мрънка нещо, бягам аз за гърнето, ама закъснях, та сега отново под измих Simple Smile Ама нищо, да ми е жива и здрава само  Heart Eyes
Мерси за отговорите за месото, значи като нямам познати на село, нямам шанс за хубаво месо за детето...егати времената...Отивам да я приспивам, че мрънка много вече

# 688
лелеее възхищавам ви се с тези гърнета!
май и аз ще се престраша... трябва да се образовам как стават нещата.. аз на едно боц не мога да я науча пък гърне...  Crazy ooooh!

# 689
  • София; Дружбето
хихи, и аз не мога боц. баба му го научи да пляска за 5 мин Crazy
Браво ви за гърнетата, Габи скоро няма шанс да опознае това приспособление Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт