СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Кришка, освен че при всяка смяна /по-честичко/ мия дупе, сварявам отвара от смрадлика,напоявам голямо парче памук и го държа на дупето за няколко минутки. Мажех с този крем Положението ни беше доста тежко, но за един ден се оправи  Peace

# 661
  • sofia
 Stefi Stefi ,  Hug

# 662
Горби, Честит Рожден Ден ! Жива, здрава и мноого обичана !!!

ЕМир, мерси за кафенцето!

Кришка, ние със Судокрем се оправяме, ама не от раз.

# 663
  • София
Все забравям да питам, вие какво месо давате, ако не е от пюре? От къде го купувате? Защото Ана Мария яде само пуешко, пилешко и заешко, от тези меса само пилешко има в супермаркета, ама от него ме е страх да й давам, че като знам какво има вътре  Sick
Току-що разбрах, че ще дойдат да отчитат топломерите и трябва да висим вкъщи до 15-16ч  Tired И отсега се ядосвам, като си представям как ще искат да гледат и радиаторите и ще влизат с обувките на пода, на който пълзи детето  #Cussing out Но поне за утре уредих с една приятелка да ни дойде на гости и най-вероятно ще ходим после заедно до Борисова Градина  Party Така, че ако някой иска утре, да казва   smile3521

# 664
За дупето- ако има от къде да си купиш правен крем за подсечено дупе, правен щото по аптеките го забъркват, иначе смрадлика, тетра, лайка, чист преварен зехтин, судокрема, ако ти е купен от тук шанс за помощ - почти нула. В крайна сметка, ако е много зор - малко кортикостероиди - елокон и ще е пушка дупето. Не се лъжи да купуваш крем на Мустела за дупе - щипе, поне на мен ми щипе доста, еее не на мойто дупе де  Joy

# 665
Надина, и аз хич не съм доволна от Мустела-та, Ива направо пищи като я мажа, а ефект йок.
Но този на Биодерма е много добър  Peace  Поне за Ивеното дупе де.... Simple Smile

# 666
  • София
Горби, да си жива и здрава и много да те слушат мъжът и децата  bouquet
За подсеченото дупе не мога да помогна особено. Ако се зачерви повече слагам Бочко, иначе Мустела (при Никола много добре действа). Досега сериозни проблеми не е имало.

# 667
Аз Мустелата съм ги отсвирила яко, много пари, пък всичките им кремове все щипят, иначе на аромат го докарват супер е. Ползвала съм за баткото и един за чувствителна кожа, нещо с беше обринал около устата, ми така пищеше туй дете, викам си щото съм дала 20 лева за 20 грама, няма да си мъча детето я.

# 668
  • До хладилника, който обичам
За дупе - хума на прах, леко се пудри като е почистено и подсушено и не се маже крем. За мен винаги е вършела чудеса.
За месо - уж еко-пилешко давам.

# 669
  • София; Дружбето
Смрадликата спасява положението при нас. Слагам напоено памуче в пампата и на следващия ден е почти минало

# 670
За месото - имам домашни зайчета, сега и пилета взехме. Но сега супата дето му давам е с купешко месо та ...

А яйцата - по колко ги варите  newsm78? Някъде срещнах 20 мин, ма не е ли много това .

# 671
Здравейте мацки!

Честит Рожден Ден, Горби! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

ЕмиРче, много хубава прическа!Въобще не ми разправяй за бузи, че ще се разправяме! Аз след 3 месеца диета съм доста по-дебела от повечето мами тук, но това не ми пречи да се чувствам страхотно! Остава ми една седмица още и съм почти върнала се на килата от преди да забременея. Което си е супер като се има предвид, че качих над 30 кила  Shocked Така че може да се снимам за новия албум след края на диетата!

Та забравих да кажа, че за мен ЛЯТОТО ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС! Мина проклетия изпит! 16 страници за 3 часа изписах. Не бях писала толкова от мнооого време.

Леле много ми става мъчно за вас и болните деца! Дано всички се оправят бързо  Hug Нашата баба си тръгна днес по спешност защото взе да се разболява  Confused Ще пропусна посещението на Шоуто на Слави, за което толкова си мечтаеше горката. Сега не знам дали да се виждам с други хора, да не би да съм вирусоносител  Thinking Аз не мислех, че е вирус моето, но явно е  newsm78

# 672
Браво за изпита  Hug, дано и аз да се похваля другата седмица, ама с тез болести чак не ми се вярва.
За срещите мое скромно мнение - пропусни, явно са някакви тъпи вируси, щото и аз нещо ми се струва че сдавам багажа, ама ще видим де, уж бебето, баткото и накрая кой опра пешкира  #2gunfire

# 673
ЧРД на Горби! Simple Smile жива и здрава!

за дупето- аз мажа само с крем, правен в аптеката. никога не сме имали проблеми.. дори зачервено дупе не е имало  Peace

аз не правя нищо готвено на дребното почти   Embarassed
май ще трябва да почна де... на кухня не смятам още да записвам.. гледах ози.. но по нататък 
сега ровя за частна ясла.. харесах си еднаа ама 400е без храната... множко Sad
вие какво мислите да правите с яслите..някой ще дава ли?

# 674
Мария честит рожден ден!Бъди все така красива, усмихната и добра Hug

Общи условия

Активация на акаунт