СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Емир, много ти тича прическата, свежарска е Grinning
А Кришка изби рибата с тоя фотос Mr. Green
Горби, кофти това с колата, дано не е сериозно.

# 646
Здравейте момичета. Аз не пиша много често  по простата причина че няма време да ви изчета и тамън се наканя да пиша и вече съм изостанала.
Гледам за прически си говорите...не мога да не взема участие, та аз все пак съм фризьор-е вече бивш, ама фризьор  Peace
Емир, харесваш ми...не знам как си била преди, но това ти отива.
Ние иначе сме ок. Боян се научи да пълзи и сега пушене на цигара на балкона вече е мисия невъзможна. Каките едно време хич не ми пълзяха и ми беше голям рахат, ама на ...мъжка му работа... Rolling Eyes Тя природата си знае работата!
Тук е имало явно много размирици в тази тема, не ми стана много ясно, какво е "рая", кои са "висшите" , кои "нисшите".., но не искам и да знам.Не си падам по тая част.
В другите форуми и теми също има много противоречия, ама не знам дали не е за това че вече народа е яко изнервен и се чуди къде да си го излее.
Ние днес също сме Т, но за мен това вече е ежедневие  Cry Тамън си мислех да почвам фитнес и ето пак беля. Ама има време де...по принцип съм си дала срок до септември да започна. На диета съм за сега за сваляне и после стягане и така. Трябва да съм в форма вече, мина достатъчно време, а и не мисля да раждам повече , така че мисля да започна да изглеждам добре. Преди някак си не си давах зор , защото исках още 1 дете и някак си ми се виждаше безмислено.
В този ред на мисли да поздравя мама Бебешондел за куража и успеха-дано всичко да е ок и да имате една красива девойка- дет се вика за цвят  Mr. Green
Желая на всички болнички да оздравяват бързо че морето ги чака. Ние заминаваме на 24.07-нямам търпение вече  Crazy То трябва от сега да почна да стягам багажа че кат знам какво ме чака, не ми се започва....
Хайде лека вечер на всички!!!

# 647
  • София; Дружбето
казвайте етерични масла и мазила за кашлица, водеща до повръщане. Нема се спи тая нощ, поне утре да напазаря и да съм подготвена

# 648
Цвета: ами не мога да помогна, че са малко нож с две остриета тези етерични масла. Както казах по горе аз използвам чаеното дърво предимно и с него мажа стъпалата на децата да се загреят и после чорапки и по гърдите и гърба също, както в носа и по синусите и челото.
Иначе последно взех този сироп и съм доволна, поне е билков: http://www.drugs-bg.info/drug_info.php?drug=147,немски е, а Бг еквивалента му е Биокс Тими /2лв и нещо е/, но за отхрачване изписаха на Зоя и Флудитекс, такава и беше кашлицата, ужасно кашляше около 3 седмици.
Най-добре да ви види педиатъра и да ви преслуша и така. Бързо да се оправят милите Confused Hug

# 649
  • София
Добро утро мацки!

tsveta малко късно, но ...в/у парче вестник,  слагаш мед и сода  /една щипка/ разбъркваш  /може и в чашка да го направиш и после да намажеш в/у вестника/ слагаш в/у гръбчето. На парчето вестник са направени дупчици...Незнам как действа, но КАти като беше с вирусната пневмония само това я успокояваше и успяваше да поспи - иначе кашляше през минутка..Аз съм фенка и на компресите...ама това, ако става въпрос за Миша...за бебета не съм пробвала..Шал, отгоре памук - малко ракия и черен пипер /казавм малко, няколко капчици/ пак загрява и обикновено кашлицата се облекчава, носа се отпушва, а гърлото минава бързо...МАлко бабешки работи, но си действат...
От сиропа Хустагил - хич не съм доволна, верно отдавна съм го ползвала...Специално за сиропите си е хубаво доки да си каже, защото много зависи от вида кашлица...аз в началото хич не правех разлика, а и май представите за влажна кашлица ми бяха сбъркани нещо...
Как мина нощта...
rusa kobra - блазя ти за морето...
С това чаено дърво ме заинтригувахте - предполагам в аптеките се продава...че ми се върти, че имаше някакво такова масло от Ейвън и Орифлейм...

# 650
Добро утро и от нас скачените съдове Tired.

Относително спокойна нощ, изключвам факта, че таткото си грабнал чукалата и се отнесъл при баткото и се събуждам от туп и зверски рев, детето тръгнало да се разхожда из леглото и не се срещнало преградата в лицето на баща си и директно се озовал на земята. Разхлопа ми се сърцето, хиляди пъти напсувах таткото, че се е изнесъл по терлици и поне да беше заградил бебо с възглавници  Crossing Arms Колкото му е крехка нервната система и от всяко нещо реве, снощи му дойде съвсем като извинение.
За чаеното дърво и аз имам въпрос - единствено съм го пробвала под формата на лосион за лице, ама ще си потърся инфо  Peace

Абе сетих се за Анита тези дни и тя ли е от другите или просто, дано да е добре и децата също Hug

Цвета дано нощта е била поне малко спокойна Peace.

# 651
  • sofia
Добрютро! Емир,  Мерси за кафето. Цвета, дано сте по- добре.

# 652
  • Габрово
Каката днес ми кукна в 6.30 заради тъпата хрема. Благодаарение на капките секретите се сгъстили яко и едва ги изкарах с бейби вака. Дано това е признак на оздравяване.

За чаеното дърво да ви кажа едва го намерих- само с поръчка става и за 5г дадох 7 лв. но пък наистина е чудодейно и за мойте болежки много помага. Аз имам себорея и направо са рани по главата ми, но откакто ги мажа с него има голямо облекчение.
И в ушите си слагам, че имам екзема и вече нямам проблем. Рая има едно лишейче на корема и се чудя дали да го пробвам и на нея, ама за деца е хубаво да се разреди с друго масло.
Тя Арлина откога го хвали, ама аз уж прочета и забравям какво се е писало, а е хубаво да си копвам когато някой даде ценно инфо за изпробвани лекове.

Днес ще си правя шопинг терапия, че се опаричихме и после ще показвам в албума да се хвала  Mr. Green

# 653
  • София; Дружбето
заспахме в 1 , станахме в 6. Едвам гледам Tired не знам какво е това чудо, дано се оправят. Габи пък сутринта се закашля, той и вчера така, явно при него сутрин се изявява пристъпен ефект ooooh! Абе дано почват да се оправят, че побелях видимо
Ще потърся и аз чаеното фърво, вече май всичко ще пробвам

# 654
  • До хладилника, който обичам
Добрутро. На болните - оздравяване. На падналите - по-малко рев Simple Smile
Голямото ми е у дома с такива сополи и силна кашлица, лекувам я с хомеопатии, които й предписа хомеопатката, доста по-добре е. А малкото, чудо на чудесата, още спи!

# 655
Добро утро!
Емир,благодаря за кафенцето!Аз заседнах с моето на компа!

Много болни дечица,бе.Мъчно ми е,като чета за хремави бебета и недоспали мами!Хайде вече да отминават тия вируси!

Айде сега да ви почерпя за мое здраве по едно сладоледче,че днес навършвам Христова възраст! Laughing

Днес се очертава голяма жега!От рано здраво е напекло!!!

# 656
УАУ Горби жива, здрава, корава, с много пари и яки нерви, да те радват много близките   bouquet

# 657
  • София
Добро утро, Емир, мерси за кафето! И честита прическа  Flutter
Ние може да се каже, че спахме, май на Ана Мария й е било жега миналите нощи  Rolling Eyes защото снощи я завих само с чаршаф и спа дълбоко до 3ч. Стана в 6, сега пак заспа, а аз трябва да чистя след нея, че е наръсила бисквити навсякъде  Laughing
Горби, ЧРД! Да си жива и здрава и да се радваш на послушни деца!

# 658
Добро утро!
Честит рожден ден Горби! Да си жива и здрава и много обичана!
Бебешондел, честито! Леко бременеене и щастлив финал!
ЕмиР, страхотна ти е прическата и много ти отива. И нещо не ми стана ясно за какви бузки говориш  Thinking
Кришка,  разби ме с тази снимка Hug
Вчера бяхме на косултация - 9 кг, 71 см. Лази, изправя се, хвърчи с проходилката, пипа всичко, реве, хапе.....пълна програма.
Гледам максимално да сме навън, но установих, че в количката не се изморява и после много нерви да се приспим.
Купих й буйки . Малко са й широки в глезена и ги събува закопчани, но пък стъпва стабилно с тях.
Приятни разходки и много усмивки днес, а болничките да оздравяват!

# 659
  • sofia
Горби, наборе,  Ч. Р. Д. !!! Я да попитам за спешна помощ за подсечено дупе?! От вчера  ситуацията се влошава. Мия, мажа Судокрем, ама нищо...

Общи условия

Активация на акаунт