СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Габрово
EmiR р прическата ти е екстра, ама нещо много лошо гледаш на снимката Wink

За капките за нос, които правих днес(1с.л. лайка,1ч.л. мед и 100гр. вода се варят докато течноста стане наполовина) добавих от себе си и няколко капки масло от чаено дърво и да ви кажа вече два пъти капах на Рая и веднага сополките се посгъстиха и нослето почти спря да тече. Дано наистина помогнат, а не да си въобразявам само...

# 631
тези не съм пробвала, аз от другите правя, клеевата тинктура със сребърна вода, тези с този мед се притеснявам на Боби да ги капя  Thinking
Мойто копче пак вдигна темп, а беше спрял от вчера сутринта, вече в чудо се виждам, уж аб пие, дето вика таткото много лош късмет, че се комбинира вируса със зъбите и стана мазало  ooooh!

# 632
Емир, много си гот. Ма наистина що гледаш така, не се ли харесваш ....
Хубава идея за албумчето, ще кача и аз някой ден ...

На болничките и майките им, една прегръдка  Hug /само с това мога да помогна /

# 633
  • София
valkata78 мен тези капки ми ги беше казала една мед.сестра...и с Кати ги капах като хремяса...също съм доволна...Бях ги писала и тук, но незнаех, дали стават за по-малки заради лайката и меда...А за прическата, далеч съм от това, което искам... ама и фризьорката каза, че трябва да сваля бузките и тогава още по-късо, ама докато стане сигурно ще се откажа... Mr. Green А за гледането...прибрах се със страхотно главоболие...ама аз и по принцип си гледам лошо Wink
Надина - ferrum phosphoricum  15 CH newsm78 не позволява да се вдига Т...ако си склонна да експериментираш...

# 634
  • София; Дружбето
Еми, много е готина прическата, една от любимите ми, само дето не ми ходи.
Ще ги пробвам тези капки утре, че капя сребърна водя, но файда тц

# 635
Баси забравих да отбележа колко е руса Емир-ката и с къса коса, добре си, бузките са ти екстра, ела да видиш мойте  hahaha

# 636
  • Габрово
Лайка. Една супена лъжица лайка с 1 чаена лъжица мед и 100 г вода се варят, докато водата остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух. От тази отвара в носа 5- 6 пъти на ден се капят по 3- 4 капки във всяка ноздра. Дава добър ефект при водниста хрема и за­пушен нос. Препоръчва се за бебета и малки деца.

Дусловно това пише, затова си позволих да ги направя за Рая.
И аз помня, че ти Емир беше писала за някви такива капки с лайка, а и щом си доволна съвсем се обнадеждавам.0

# 637
  • София
Кришка ...хахахахахааа  .. newsm10 хъъмм обаче си мислех, че циците са ти по-големи...хахахахаха..Желееезнааа си.... Hug

# 638
Кришка Joy hahaha Party

# 639
Tози клип е страхотен, помня  като го снимаха и песента е много хубава.
Бу: трябва пак да спретнете нещо такова, някаква кърмаческа инициативка и прическата ти е страхотна в клипа.
Емир: много е хубава и твоята и добре ти стои което е най- важното Wink Аз също се снимах последния път,като се постригвах, но снимките са ми в телефона и не съм ги свалила дори.
На Кришка снимката обаче е най-хувавата,хехе Joy
Идеята за албума е супер Wink
Валка: кигато слагам капки за нос на децата после мажа нослетата вътре с чаено дърво, за да омекоти носа, че капките го изушават, клечка за уши ползвам. От чаеното съм страшно доволна, от много години го ползвам, за изгаряния, рани, синини, всичко...даже шевовете от операцията мазах, по- бързо зарастват така и зърната като ми ги разрани Лора. Страшно е това дърво Peace
Тези капки не съм ги правила, но ги знам. От клеева в носа не съм доволна май и аз със сребърна водя я разреждам. Иначе педи сега изписа едно хомеопатично спрейче: Еуфорбиум композитум, пише че става за кърмачета и бременни дори и да ви кажа от него съм доволна доста. Пише че е за ринит от различно естество /вирусен, бактериален,алергичен и хроничен синузит/.
За слънцезащитен крем бях писала, на Зоя дерматологът изписа Дайлонг 30 фактор за много чувствителни кожи е, не че е нейната такава, ама нали се  изрина Нивеята.
Бягам да къпем Лора.

# 640
Емир,хубава прическа! Simple Smile

Криша,еее,голямо парче си Joy

Ние ходихме до Морската градина и по пътя ни се развали колата.Светна лампичката за маслото и до там!Е,направихме си разходката и после се метнахме на едно такси.Добре,че вече сме с лятна количка,че иначе нямаше да се съберем в таксито :lol
Хайде лека вечер момичета.
А на болничките бебчета да изкарат спокойно нощта и утре-здравички! Hug

# 641
Kришка, голЕм си шемет  Joy

Еми, много добре ти е новата прическа  Peace

Чак сега светнах,че Бу е в този клип  Wink

# 642
  • София
За коларгола щях да пиша...незнам как ще ги забранят, като основната им съставка е сребро...мисля, че го разтварят във физиологичен разтвор в зависимост от възрастта на детето ги правят...Лично аз не ги харесвам...Единия път педката ги изписа на КАти...пробвам винаги първо на себе си...Не ми хареса усещането...не ги капах...
За бейби вак....знам, че не трябва да се прекалява, защото лигавицата секретира толкова повече, колкото повече изсъхва...Но пък ако заседяват секретите може да се развие някаква бактерия...така че лично аз съм за умереното използване...

# 643
  • sofia
 JoyАбе, има още за сваляне, ама... Joy Емир, готина прическа! А тоя поглед, да не е скорпионски?!

# 644
  • София
Хъъммм еми скорпион съм си  Grinning, ама мислех, че е от главоболието... Grinning
Кришка - не ти личат плочките  hahaha, значи имаш за сваляне... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт