Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 789
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Големи сме каръци, точно по същото време децата имат предложение за турне в чужбина. Вчера ни казаха, много е е яд, толкова избирахме, уточнявахме датите и пак излезе нещо непредвидено.
Защо не пробвате да си изместите датите на почивката - не вярвам хотела да е вече пълен?

# 151
  • В.Търново
Ами те нашите и без това постоянно трябва да се нагаждат, немски, френски, руски...все ще се оправят  Joy
После как няма да са най-умните  Laughing
rosinauzunova, сметнаха ни ги за трите дена по 150лв., а за останалите по 120.
И аз си мислех,че е възможно така да стане,но не съм питала,но нищо вече резервирахме и няма да променяме,защото вече 1 път си отмених резервацията за Сириус Бийч в Св. Константин за Добротица в Албена и не става пак да ги занимавам с моите претенции. Rolling EyesЩе вдигнат ръце от мен.Само дано да е хубаво времето тогава!!! Praynig Peace

# 152
Записвам се да ви следя   bouquet

Миналата година бяхме в Калиакра, останах адски доволна...тая година ще се оглеждам отново за изгодни оферти дано пуснат нещо.
Ооо, откога чакам да се появи някой , който е почивал там. Simple Smile Все се спрягат други хотели, но за Калиакра - нищо. Толкова ли не е посещаван? Ние имаме за там резервации, та леко се притесних от липсата на информация.
val_stef , кажи нещо повече, кое ви хареса, как са басейните,храната, анимацията..? Ако имаш и снимки ще е чудесно! Hug
Присъединявам се към въпросите Peace

Не е посещавам, защото е от малко по-скъпичките.
Значи под всичко наистина имам предвид всичко   Crazy 
Като започнеш от храната ние бяхме ултра ол инклузив имахме с 3 + 1 хранене (Следобедна закуска някъде м/у  15.00 – 18.00 ч.  предлагаха салати, паста, пица, барбекю, пържени картофи, сладолед и сладки). За детето изобщо не съм се притеснявала, винаги имаше по два вида супички минимум и то вкусни.
Хигиената е безупречна на хотела.
Всичкия алкохол в ултарата е фрий включае и бейлис  Whistling
Разположението на хотела страхотно, на плажната ивица си. Вземаш си коктейла и отиваш на шезлонга+шалтето, които ти се полагат безплатно, а тях ги има и около двата басейна - детския, и за големи, има и до морето.
В стаята си имаш термо кана, ако детенцето е малко спокойно може да си приготвяте АМ.
Персонала е супер приветлив. Само може би от анимацията не съм много очарована, но малката тогава нямаше три и не се задържаше много там. Но пък ми правеше впечатление, че идваха по-големи деца от други хотели.

Ето тук имам снимки от там:
http://www.facebook.com/album.php?aid=17029&id=1624421174&l=ab19286f21
тук има около басейна и вътре в стаята някоя друга по-различна снимка:
http://valstef.multiply.com/photos/album/94/94#

Та наистина съм много доволна и изобщо не се притеснявайте, убедена съм ще останете много доволни и вие.   bouquet
Ако се сетите още нещо питайте.  Hug
  sohappyМноооого благодаря.!:bouquet: Така е по-добре! Wink

# 153
Клер, точно теб чаках, ама със снимков материал Mr. Green  Не го мисля, свърши то. Големи сме каръци, точно по същото време децата имат предложение за турне в чужбина. Вчера ни казаха, много е е яд, толкова избирахме, уточнявахме датите и пак излезе нещо непредвидено.

То когато човек много избира и уточнява, винаги така става  Grinning  Когато не обмислям и премислям чак толкова решенията си , се получава по-добре  Peace

# 154
А из Албена има ли безплатни, обикновени люлки и пързалки? newsm78 Че и ние ще сме в Добротица и като няма кьорава люлка там какво ще правим... newsm78

# 155
  • В.Търново
И аз това се питах дали между хотелите в свободните пространства ще има люлки?

# 156
И ние ще сме в Добротица края на Август. Вчера резервирах. За анимацията ми казаха, че била предимно на френски, но аниматорите били българи и нямало да има проблем да говорят и на БГ като има българчета. Дано да е така, ще видим.

Наистина ли са българи Grinning,ще се радвам,ако е така,защото ми казаха,че аниматорите били французи.Вие от коя дата сте там?Ние ще сме там от 27 август до 1 септември. Simple Smile
Ние ще сме там от 24 август до 30 август.
Ами за аниматорите така ми казаха от рецепцията на хотела, надявам се да не са ме подвели, че ще са българи. Може да се имали предвид, че ще има И българи  Joy

Нека тъкмо да ни се образоват малко децата.. LaughingФранцузите са поне по-готини хора от германците Simple Smile.
Вие като резервирахте от 24 до 30 август на колко парички ви сметнаха нощувките?

Май доста от форума ще се окажем в Добротица по това време- и аз, повлиявайки се от прочетеното тук в темата, резервирах за края на август- 26.08-02.09. Ние сме голяма група  Joy, та се спряхме на варианта две двойни стаи с преходна врата, които ни ги таксуват за единични, а децата- безплатно.

# 157
  • В.Търново
Вярно,наистина,доста се събираме за края на август в Добротица! GrinningЯ споделете тогава,имате ли притеснения за времето в края на август,дали ще е топла водата,слънчево ли ще е?Уж казаха,че това лято ще е едно от най-горещите,ама ще видим дали важи за този период! Peace

# 158

Има доста. Особено по крайбрежната алея, в пясъка се сещам за поне 4-5 къта с люлки, пързалки, катерушки. 

# 159

Има доста. Особено по крайбрежната алея, в пясъка се сещам за поне 4-5 къта с люлки, пързалки, катерушки. 

Юхуу, супер.  Party

# 160
  • Под гъбата
И аз в темата за Албена! Хотелът ни е почти избран. Спряхме се на Ком и ще ни бъде за трети път там. Обаче, newsm78 през Съни турс офертата за хотела ми излиза 910 лева а в сайта на Албена е 728 лв. за същият период.  Вие през къде резервирате за Албена?

# 161
Аз резервирах през агенция,но цената ми е точно колкото пише в сайта на Албена  Peace
Да питам сега тези,които са ходили вече в Албена-казаха ми за един ресторант-много голям,с БГ-фолклорна програма и хубаво меню,как се казва(ако се сещате за кой ви говоря де) и къде се намира?

# 162
Щом през сайта на Албена ти излиза по-евтино, не виждам защо да не резервираш от там....
Аз лично не ползвам агенцци, предпочитам чрез мениджъра.

# 163
  • Все на втория етаж
Тези, които имат резервации за Калиакра, как ги направихте? През агенция ли и през коя, ако да?
Мога да кажа само положителни неща за този хотел, възхитена съм просто. 2008 год. бяхме там, беше повече от прекрасно. Heart Eyes

# 164
  • София
Вярно,наистина,доста се събираме за края на август в Добротица! GrinningЯ споделете тогава,имате ли притеснения за времето в края на август,дали ще е топла водата,слънчево ли ще е?Уж казаха,че това лято ще е едно от най-горещите,ама ще видим дали важи за този период! Peace
Аз да ти кажа нямам притеснения за времето,защото не държа да се пържа(и аз и детето сме със слънчеви аларгии).Избрахме дестинацията,защото има къде да се разхождаме Laughing(мислим да отскочим до Калиакра,Балчик,Варна)
Сигурно единствените българи ще сме форумци Wink,та лесно ще се познаем.

Общи условия

Активация на акаунт