Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 739
  • 715
  •   1
Отговори
# 330
Е,аз пък им писах с някои въпроси за хотел"Елица"-писах и на мейла на Албена,и на мейла на Елица...Вече трета седмица отговор нямам! Crossing Arms

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 15:22 от penelopi

# 331
Един глас от мен за Панорама, м/у двата хотела, когто имаше възможност за резервация в началото на месеца, резервирахме Панорама.  Wink
Била ли си в Панорама? Много ме съблазнява цената и се чудя.

А за Мура да ми припомните Blush? Аз от толкова четене се замаях съвсем. Иначе за Добротица намерих места, но пък такива оферти са пуснали вече за някои хотели и много ме изкушават, например за Компас, Панорама, Оазис,Мура Crazy.

# 332
Има ли някой който е бил в Калиакра скоро? По снимките изглежда добре, а в интернет четох че този хотел бил известен с най-кулинарен р-т  в цяла Албена. Каква е разликата между Калиакра и Калиакра Супириор и защо е толкова високацената?

По-напред в темата имаше линк с прекрасни снимки от "Калиакра" от миналото лято - върни се малко назад и ги разгледай. Каква е тази Калиакра Супериор?  newsm78 Да не бъркаш случайно с Ралица и Ралица Супериор? За хотелът, който е на брега ли питаш или за този в гората? Защото, ако е за гората, това не е Калиакра, а Ралица и там наистина има Ралица и Ралица супериор?

Мацки, само да кажа, че бяхме в стая Калиакра Супериор и по напред където пусках снимките са от нея. Другите не знам как изглеждат, мисля че са малко по-малки, но може и да греша  Thinking

# 333
А за Мура да ми припомните Blush? Аз от толкова четене се замаях съвсем. Иначе за Добротица намерих места, но пък такива оферти са пуснали вече за някои хотели и много ме изкушават, например за Компас, Панорама, Оазис,Мура Crazy.

Ами, за Мура аз не можах да намеря много коментари. А малкото, което намерих беше по-скоро негативно Sad
Иначе, офертата за по-ниски цени в момента се отнася за икономични стаи. Някъде беше написано, че това са стаи без балкон и/или климатик, на първи етаж или до асансьор.

На запитването ми бяха отговорили, че стаите имат балкон и климатик, но просто са на първия етаж. Междинни хранения имало ми отговориха.

Обаче, ако погледнете на сайта на Албена тур, на информацията за стаите си пише NO BALKONY.

# 334
Lilcho, не, не съм била  Blush само отвън съм минавала през хотела, но м/у двете оферти тази си мисля, че е по-добра, че за Компас май нямаше мн + отзиви, поне при съпоставка м/у двата...от 07.07 отивам и ще кажем..ама пък и не съм претенция аз, искам да ми е чисто и съм доволна  Mr. Green + да не измра от глад  Joy

# 335
Mama Svetla, много важна информация, мерси Simple Smile. Аз го бях пропуснала това. Ще отпадне Мура.
anny_, аз за анимацията на двата хотела четох, че е много добра, тя дали не беше и една и съща newsm78, вече се убърквам. Дано да си изкарате хубаво Simple Smile.

Много се чудя за Оазис сега. Цената е много добра и е близо до плажа. Или да прежаля някой лев отгоре за Добротица Crazy

# 336
  • В.Търново
Mama Svetla, много важна информация, мерси Simple Smile. Аз го бях пропуснала това. Ще отпадне Мура.
anny_, аз за анимацията на двата хотела четох, че е много добра, тя дали не беше и една и съща newsm78, вече се убърквам. Дано да си изкарате хубаво Simple Smile.

Много се чудя за Оазис сега. Цената е много добра и е близо до плажа. Или да прежаля някой лев отгоре за Добротица Crazy

Добротица!Не се подлъгвай за Оазис! Peace

# 337
  • София
Ееех,anny_,няма да успеем да се засечем там.А така бих искала да се видим!  Laughing
Ние  сме до 4 или макс.до 7 юли там,живот и здраве.

# 338
Аз резервирах за Нона и платих капарото. От три агенции ми отговориха,че за желаният от мен период няма места в Добротица, Мура и Елица и се примирих.

# 339
Разглеждах снимки на стандартните стаи на Калиакра, правени от туристи, бях ужасно малки. По-малки от тези на 3+ хотелите (Магнолия, Ком). По тази причина аз избрах Арабела. А защо никой нищо не споменава за този хотел, никой ли не е бил?

А девойките, които не знаят чужди езици  Mr. Green да не плюят Оазис, защото както  бях писала по-назад той е с доста добър рейтинг сред немските туристи и се спряга като хотела с най-добра кухня в Албена.

# 340
  • В светлината на слънцето
...и се спряга като хотела с най-добра кухня в Албена.

И аз това съм чувала за този хотел, но понеже не е впечатление от личен опит, не посмях да го напиша.  Peace

# 341
То и ние с девойките не сме били  Laughing, ама четем ..от различни източници. 

# 342
Еее, Евкаа, стойте поне до 7ми, може да се видим (ще се познаем по дрешките от ЛР  Joy ..само да не налетя на някоя девойка-франзуцуйка със същия успех).  Hug
Лилчо, нищо не знам за анимацията  Confused май четох, че е ОК, но каквато и да я, ще я изтърпим  Laughing Дано правят по някоя дискотека вечер, че моята голямата и се ходило на дискотека, ама и казах, че там няма  Blush само, ако правят в хотелите, тогава има.

За Панорама някой да е чувал да има нещо като детска кухня или подобно  newsm78 върти ми се в ума, че някои хотели са го предлагали предни години.

# 343
Момичета, ето на този сайт гледам, че за повечето хотели има мнения - http://www.visit.bg/sommer/?kurid=1

Мен ме интересува, предлагат ли хотелите цена само за нощувка? По всички сайтове са винаги с храна ThinkingВ ресторанта на хотела не мога ли да си поръчам нещо от меню? Simple Smile
Интересуваме някой, ако е останал с впечатления от по- голямо разнообразие на по-здравословна и вегетарианска храна, да сподели в кой хотел е било това? Насочила съм се към Албена, но не сме нито по скарата, нито по пържени картофи и паниран кашкавал и се чудя дали ще има нещо като за нас, ако сме Ол Инклузив.

# 344
  • Parsberg
Определено Панорама е по-добрия избор.Миналата година бяхме там.Детско  ,всъщност не знам какво имате в предвид.Имаше мисли и в.мляко иначе от към колбаси ,сирена ,кашкавали имаше достатъчно и плодовете бяха в изобилие и пресни.Отдалеч е от плажа, ние се придвижвахме с кола, но сега ще сме без и сигурно ще ползваме автобуса.Все още не съм направила резервация защото и миналата година по това време имаше намаления и ще поизчакаме още малко.Дано да не сбъркам и да остана smile3511 с пръст в уста.

Общи условия

Активация на акаунт