ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 468
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 095
Затрих Операта, и си инсталирах Google Chrome, та си реших проблема.
  bouquet

# 1 096
  • При хората, които обичам
iv.elina, във всеки подфорум, над списъка с теми, горе в дясно,  има бутон . Просто кликни на него.

# 1 097
iv.elina, във всеки подфорум, над списъка с теми, горе в дясно,  има бутон . Просто кликни на него.
Зависи в кой подфорум. В някои тя не го има тоя бутон.

# 1 098
  • При хората, които обичам
И аз знам за кой подфорум пита, Вълк Mr. Green

# 1 099
не мога да си сложа картинка от google за аватар!Пиша малка картинка, излизат само малки по размери, кликам на копирай адреса на картинката...

Това, което копирате от резултатите в Google е кешираният адрес на изображението в търсачката. Трябва да отворите изображението в цял размер и тогава да вземете адреса му.

До заглавието на всяка тема има едно бутонче "ново", което води до първото нечетено мнение в темата.
Защо стана така, че в теми, в които не съм писала, но следя, това бутонче се появява и винаги мога да отида до първото ново мнение, което не съм чела. В темите, в които съм писала обаче, то вече не се появява, а преди го имаше.

Забелязах проблема. За съжаление едва в понеделник ще може програмистите да го локализират и отстранят.

# 1 100
Здравейте,
тази вечер за пръв път се случва - точно темите, които чета и следя, не мога да им видя бутончето в розово "Ново"... На какво се дължи това? newsm78 Влизам в съответния подфорум и искам да проследя новите публикации и точно тези, нямат такова бутонче въобще, а иначе виждам, че се публикува в тях.  Rolling Eyes

# 1 101
Лурдес, погледни поста на Мамма - точно над твоя е!

# 1 102
Писала съм на програмистите, но за жалост предвид почивните дни, предполагам, че ще могат да отстранят проблема едва в понеделник сутринта.

# 1 103
Благодаря, сега видях поста.  Peace

# 1 104
Искам да попитам защо броячът на публикациите ми стой все на 48. Имам няколко поста и мислех, че вече са минали 50, но те стоят все на 48.

# 1 105
Искам да попитам защо броячът на публикациите ми стой все на 48. Имам няколко поста и мислех, че вече са минали 50, но те стоят все на 48.

заповядайте!

# 1 106
  • София
не мога да си сложа картинка от google за аватар!Пиша малка картинка, излизат само малки по размери, кликам на копирай адреса на картинката...

Това, което копирате от резултатите в Google е кешираният адрес на изображението в търсачката. Трябва да отворите изображението в цял размер и тогава да вземете адреса му.
Много благодаря, аз разбрах какво става, явно Google са си променили настройките.Преди ставаше направо така.

# 1 107
  • Варна
Имаше тема за Шуслеровите соли, защо е изтрита?
Ако е било някакъв вид реклама, не можеш ли да се редактира само първия пост?! В темата имаше полезни обяснения и линкове!

# 1 108
Само на мен ли ми е променен шрифта във форума?Като чета не е като вчера. Crazy И картинките са ми леко размазани.

# 1 109
  • София
Натиснете ctrl +0, това ще върне оригиналният размер на шрифта.
Може да сте го разместили без да искате.
Същият ефект се постига с натискане на ctrl  и движение на скрола на мишката.

Общи условия

Активация на акаунт