Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 34 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Аз май съм най-неорганизираната майка на света, никога няма да успея да ви изчета и все немога да намеря време да влизам. По-страшното е че не намирам време и да излизам навън достатъчно, работата вкъщи никога не свършва, само като прочета заглавието на темата и ужасно ме хваща яд на себе си! Ето и сега бебо спи, а аз... се мотая кате пате в калчища... Оплаках се от себе си, сега трябва и да започна задачките по списък.... И пак се заканвам че от утре вече няма да е така!  Grinning Усмихнат ден на всички!  Wink

# 586
Elsun,какво толкова правиш в къщи?Я зарежи тая работа и хуквай по разходки,кафета,приятелки.Просто ти трябва организация,ставане рано и винаги има време хем за в къщи,хем за разходки.

# 587
  • Пловдив
dessy77, това е отражение на полюлея в църквата в пода й (уф, дано ме разбра). Никакво предназначение нямат, на мъжа ми му е харесало като идея и затова го е снимал. Мисля, че се е получило интересно  Laughing

# 588
Деси, ужас, дано бързо се оправи Саши.  Hug
Марина също е сопилива, егати хремата след толкоз антибиотици и пак не спря.
Аз я тъпча с клеева тинктура започвам уростим и биогайа, и квото още се сетя.
Каква е тази скенер терапия ??

# 589
Гинче,разбрах.Наистина е красиво,направи ми впечатление,поне на мен много ми хареса.

# 590
Ето това е страница  - http://www.bgscenar.org/terapi,30.html. Много е интересно и най-важното помага без лекарства. Преди да го правят на кити го пробваха на мен. тогава бях хремава. Само от 3 мин на ръката с апарата, носа ми се отпуши, сопола спря и бях така цял следобед. Ако ми беше направила цялата процедура сигурно щях да се оправя. С апарата се възбужда имунитета на човек.

# 591
Mм даа, около мен е същата кочинка, обаче вече се чувствам супер, защото я зарязах и досега обикалях навън, мерси dessy77, имах нужда все пак Wink))

# 592
О и моя бандит си дърпа пишката. Докато сменям памперса я докопва и яко разпъва. Достигнах до извода че явно не го боли! А сега разбирам, че всички момчета правят така Mr. Green

# 593
О и моя бандит си дърпа пишката. Докато сменям памперса я докопва и яко разпъва. Достигнах до извода че явно не го боли! А сега разбирам, че всички момчета правят така Mr. Green
Мадам, и моя си я дърпа и си я вади от гърнето и чуролинка навън...фонтани ми прави   Joy Честито на кръстените бебчета, гледах снимките на Гинчето - честито скъпа. Аз моето незнам дали ще кръстя, но пък заснех още един Петьо...

# 594
   Здравейте момичета, кокичета. Всички болнички да оздравяват. Честито на всички , които си имат новопокръстени християнчета   bouquet  bouquet  bouquet .
 Пламито, на въпроса ти за зъбките. Вземи спешни мерки и се консултира с детски стоматолог. Общувала съм с майка, която имаше същия проблем с детето. Смени 3 зъболекари, докато  намери детски , като първите двама и казваха , че нищо му няма  на детето, а зъбките буквално се разпадаха за дни пред очите на майката. Когато намери детския специялист-стоматолог, веднага намаза зъбките с нещо, и всичко си дойде на мястото . Само не губи време, дано да е нещо  невинно при вас и да няма проблеми за напред .

# 595
  • Sofia
Кали,със сигурност ще се консултирам с детски стоматолог  Peace Много благодаря  Heart Eyes
На мен точно това ми казаха,че няма проблем и,че били временните зъбки и щял да ги смени  Tired

# 596
Плами, ще ги смени, ама след 6 години, а дотогава ooooh! Егати и стоматолозите, много им е лесно отстрани  Whistling. Еми като не разбират да те насочат към детски специалист. От такава немарливост на едни приятели детето се "сдоби" със зъби на 6 години.

Деси, дано Саши не развива астма Hug Грабвай го и на хомеопат, другото като не помага. Аз ако чакам на моя мъж за всичко, още да не сме се събрали да живеем заедно, за останалото пък да не говорим. Ти си го заведи да го видят, пък после обсъди с мъжа ти дали да прилагате лечението или не. Пожелавам ви от сърце да намерите разрешение, че много се измъчихте и двамата, а пак идва зима Hug
Джоя, и на вас  Hug

Честито на всички малки християнчета  bouquet И ние ще се организираме за септември Grinning

И ние сме в отбора на самозадоволяващите се  Mr. Green Дърпа, дърпа, все едно няма да си порасне сама Mr. Green

Моята сага с количките продължава, ама до края на седмицата трябва да свърши, че ме заплашиха, че ще ми вземат накрая първата срещната ooooh!
Сега поне стесних периметъра - Peg perego Si completo, Maclaren XT, Buggster, X-lander XS или ABC design Giro

Хубав ден Hug

# 597
Деси много си изпатихте с тези болести...дано да не се стига до астми Peace
Това пък за зъбите на толкова малки деца не съм предполагала,че ще има Thinking
За пишката и ние много я дърпаме Laughing
Ние от както се разболяхме и нищо не искаме да ядем т.е само определени неща,който той си харесва Rolling Eyes
Сега да попитам за цикличността Joyнякоя мама да я е споходила случайно?!

# 598
  • Русе

Сега да попитам за цикличността Joyнякоя мама да я е споходила случайно?!

Мен не е още.

Ваня, от Макларън май Миракал нещо не беше доволна. А пък Герчо много хвалеше Бъгстъра. Аз съм с Пег Перего, но Плико П3 и съм доволна, а АБЦ много ме кефят по принцип. В общи линии ми се струва, че която и да избереш, няма да сбъркаш.

Аз като ви казах за дърпането на кайсиите имах предвид буквално топчетата, не бубата. Затова ме тревожи, че все пак там много си боли, а и да не се увреди нещо... Вече не мога да го оставя на гърнето, че все мачка човека! А тъкмо се научи да ака там!

Забравих да  честитя на християнчетата!  Hug Вече си имате пазителчета!
Ние за сега сме планували да направим кръщенето на 1 септември, че тогава има имен ден Симеон.

# 599
Здравейте!

Как сте?

Аз съм полуинвалид, така ми се е схванал кръста, че не мога да мръдна, а Елена капризничи и все трябва да я вдигам...Ужас...

Ванче
, аз нали ти казах за Макларъна - според мен е за по-голямо дете. Горката Елена като я сложа вътре й е супер тясно, краката й висят и постоянно мрънка . Сега ползвам една Jane Slalom Pro ,еми разликата е огромна - Широко е и удобно за бебенцето.Иначе самата количка е тежичка и че е триколка ме дразни, по-добре Jane Nomad. Герчо много похвали Бъстъра и аз също гласувам за него. Иначе АБС не са ли пак тесни?

Деси , и аз щях да те питам защо не заведеш бебето на хомеопат без да казваш на мъжа ти? Аз на моя подобни обяснения не му давам, че и той мрънка.

Онли,мнго смешно ми стана за дърпането на "кайсийките" Laughing Вие няма ли да идвате насам?
Вкъши бомба е паднала, ама поне си имам оправдание да не чистя в момента, голям кеф Simple Smile
Хайде....хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт