ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 453
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
12 за Гърция от Белгия и Великобритания Heart Eyes

# 376
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

# 377
  • Sofia
Брех UK 10 точки за Турция  newsm78

# 378
  • София
Унгарци  нямаше ли тази година

# 379
12 точки за Русия са си за ядосване, а не за смях. Laughing
Аз се опулих като видях, че сме дали цели 7 точки на Украйна. Да знаете едната е от моя есемес. Laughing

# 380
Една интересна критична статия за Лена. За немскоговорящите фенки.   Grinning
http://www.netzwelt.de/news/82893-verkehrte-netzwelt-verdammte-s … se-lena-oslo.html

/Моят син /5г./ ще вземе да познае, тя му е любимката.  Laughing /

# 381
Аз си харесвам Сафура,така че браво,но Исландия,Молдова бяха в нашия топ 5 ,а направо никой не ги отразява дори.

# 382
Обаче реалните вотове много се различават от тези на ОГАЕтата. Великобритания бяха дали на Исландия и на Ирландия най-много.

# 383
Като гледам аз и още 16 сме гласували за Германия така, че не е толкова изненадващо.

12 точки за Русия са си за ядосване, а не за смях. Laughing
Аз се опулих като видях, че сме дали цели 7 точки на Украйна. Да знаете едната е от моя есемес. Laughing

мои фаворити бяха Украйна и Исландия
но Лена е много по-свежа и пуснах СМС за нея - тука не съм гласувала, така че ме брой за 18-та

# 384
Унгарци  нямаше ли тази година
Унгарците са се отказали заради финансови проблеми.

# 385
Да видим ФИРОМ на кой дава точките - нито една за Гърция, като да не повярва човек  Joy

# 386
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи
Просто можеш да кажеш музикално какво не ти харесва и да приемеш, че има хора (християни и не гледащи сериали), които я харесват Wink

хаха макетата за Гърция нищо Simple Smile

# 387
  • в сърцето на един мъж...
Айде честит нов победител Mr. Green
Германия и Лена Sick

# 388
  • София

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб, не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:13 от Емел

# 389
Германия Sick

Общи условия

Активация на акаунт