ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 307
  • 788
  •   1
Отговори
  • На брега на реката

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 19:44 от kloi

# 1
Залагам на френската песен, звучи най-комерсиално.

# 2
Харесват ми песните на Армения, на Израел, на Исландия и на Украина, но след отпадането на Миро ми е все едно кой ще спечели.

# 3
  • Sofia
Залагам на Германия.
Мисля, че Лена ще спечели.
Харесват ми песните на Молдова, Турция, Азърбайджан и Гърция също.
В колко часа е финала?

# 4
Уоу, Kloi, имаме си анкета!   Heart Eyes  superuu Благодаря много!
Аз тази сутрин си подредих прогнозата за финала. За колко песни гласуваме днес?

# 5
  • Sofia
Според мен топ 3 ще са:

1. Германия
2. Турция
3. Азърбайджан

4. Гърция
5. Румъния

# 6
  • в сърцето на един мъж...
Моята прогноза
1. Турция/Азърбейджан - не мога да определя коя е по-добрата песен
2. Исландия
3. Франция
4. Гърция
5. Албания

# 7
Morphea, на анкетата пише, че могат да се изберат максимум 10 опции.

Смятам да оценя песните при представянето им - имам фаворити, но някой може да изненада приятно или неособено приятно. Успех на всички участници!!!  

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 20:55 от Isis

# 8
  • София
  Идвам и аз тук!Моята прогноза е:

1.Азърбейджан
  2.Турция
  3.Исландия
  4.Гърция
  5.Сърбия

На канал 1 пише от 22.00 финала!

# 9
Ама трябва всички да посочат еднакъв брой страни, иначе просто резултатът нищо няма да означава. Или една или по 10. newsm78
На мен ми е адски трудно да прогнозирам тройката.  И аз изчаквам за финалното си мнение предстяването тази вечер. Миналата година Саша Сон ми падна от второ на трето място заради пеенето си. Просто исландката Йохана, която бях поставила трета, пя великолепно.  
Но хайде все пак да се пробвам - няма да е Турция.  Прогноза топ 3:Израел, Германия и Дания

Иииии, go, go Ukraine! newsm68

# 10
Ей тук за кандидат заспалите по кафенце -  да стоят будни. Grinning

# 11
Е, ще гледам този политически финал. Ако спечелят Азербайджан, Армения, Турция, Израел - абе неевропейска държава, определено ще ми е последната Евровизия. Нито песните са им стока, нито са в Европа.
Щом се залага на добре изглеждащи певачки, независимо че песните са боклук, догодина освен България да прати най-напомпаната чалгаджийка с дълбоко деколте да изпее някоя посредствена песничка ... друг шанс за достоен резултат не виждам  Joy
Моите фаворити са Исландия, Гърция и Белгия, но едва ли ще спечелят ...

# 12
  • Русе
   Ако Дания успеят да представят добре песента днес, може и да влязат в топ 3, но пък аз едва ли ще мога да ги гледам - последни ще пеят Tired Някак ми е все едно кой ще спечели, отначало залагах на тях, но като ги видях на живо колко са зле... Азербайджанката всякак ще е в челното класиране, ако не е и първа. Турция, Гърция, Исландия също трябва да са напред според мен.
   Още малко и почват Simple Smile

# 13

Щом се залага на добре изглеждащи певачки, независимо че песните са боклук, догодина освен България да прати най-напомпаната чалгаджийка с дълбоко деколте да изпее някоя посредствена песничка ... друг шанс за достоен резултат не виждам  Joy

Хихихи, чак сега разбирам защо толкова и се радвали на Хера Бьорк в Осло!/такива са отзивите на очевидци/ Било щото е добре напомпана. Joy Stuck Out Tongue

Пфуу, досадни гости са напитили френския форум, станал е толкова бавен, че не може да зарежда страниците, не мога дори да си изляза от акаунта. #Cussing out Имаше 118 гости и само 5 членове.

# 14
  • Sofia

Хихихи, чак сега разбирам защо толкова и се радвали на Хера Бьорк в Осло!/такива са отзивите на очевидци/ Било щото е добре напомпана. Joy Stuck Out Tongue

Пфуу, досадни гости са напитили френския форум, станал е толкова бавен, че не може да зарежда страниците, не мога дори да си изляза от акаунта. #Cussing out Имаше 118 гости и само 5 членове.

На другите държави чалгата не им е омръзнала, така че това е добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт