ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 333
  • 788
  •   1
Отговори
# 45
Ха-ха, коментаторът по ирландската тв каза I know it's Share the moment but for God's sake, share the moment in your seat, you eejit (ирландският начин да кажеш идиот)  Laughing!  

# 46
  • España
Азербейджанската Хана Монтана  не ме грабна изобщо!!! Но моят фаворит Диего бе железен!!!!!!!!!!!!! и дайе нахлуването на оня луд на сцената не му повлия изобщо!!! пък и на балерините ни туша на миглите им трепна!

# 47
Да ме прощаваш Щастлива.ама норвежецът е гола вода. ooooh!Много зле...

# 48
Някакви клоуни на сцената с поредната бозава песен  Laughing Прощавам те, пчеличке  Laughing Както вече написах, не гласувах за него, но песента не е лоша - можеше и много по-зле да е  Laughing

# 49
Тъй като изпуснах полуфинал 2 за мен Молдовката е фаворит  Crazy

И Германката...

# 50
  • MJF
Испания и Норвегия ми харесаха и на живо, понеже това са двете песни от " великата петорка" които ми харесаха на предварително слушане.

Относно Турция и подмятанията от време на време в темата, знам че знаеме но все пак участват от 1975г и са доста опитни участници. От бегла справка с резултатите от годините мисля, че няма какво да търсим под вола теле през страница.

# 51
  • София
Хайде следваща  Евровизия ще е при говорещи  румънски подозирам, молдовци или  румънци

# 52
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа, норвежецът е ужасен Embarassed

# 53
  • София
този хлапак за чии го избраха не знам, но Миро е класи  над него

# 54
Този младеж има хубав глас, ама песента му ми напомня на някоя друга  newsm78

# 55
# 56
  • Sofia
Браво на Молдова.

# 57
Финландските коментатори се чудеха как молдовците,които денонощно били в луд купон още от пристигането си в Осло,издържат на напъна и са все още пълни с енергия... Hug

# 58
  • София
Аз изобщо не предвидих молдовската песен, но на фона на всички тези балади има шанс да изпъкне и да влезе в първата петица.

Относно Турция и подмятанията от време на време в темата, знам че знаеме но все пак участват от 1975г и са доста опитни участници. От бегла справка с резултатите от годините мисля, че няма какво да търсим под вола теле през страница.

Peace

# 59
Da, Дидрик дрезгавееше в началото, но завърши убедително. А Сафура - най-после и аз се разочаровах, беше ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт