Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 62 026
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
додо - за конкурса - няма значение каква е преждата. На мен проблем са ми самите снимки, хич не ми се занимава. За предния изпратих без глава, каквито си ги показвам тук, но сега четох, че за предпочитане е да са в цял ръст, без липсващи части на тялото  Joy
...

Мерси за информацията!   bouquet Тъкмо се бях залетяла да пращам тази Sunglasses А и главата не ще да я пращам.

# 391
Здарвейте, ентусиасти - плетачи! Чета ви, но все ми се струва, че не съм ви на нивото да се включа.  Simple Smile От как съм по майчинство у дома, съм изплела 2-3 нещица, но имам още 2-3 недовършени( в унисон с предната тема). Мъж ми обаче страшно се дразни като ме види с куките. Ако седя и нищо не правя, гледам телевизия, чета книга, вестник - няма проблем, но започна ли да плета се сърди, пуфти и започва да ми намира несвършена работа  Confused . Чудя се дали при някоя от вас има такъв проблем и как си го решава?

Ками,тук няма нива,няма състезания.Включвай се смело.Тази ни темичка е за отмора. Peace
А относно мъжа ти.То и моя си е такъв.А да не ти казвам,че навсякъде около мен прежди и преждички.Мърмори,та се не трае и той като твоя почва кусури в домакинската ми работа да търси.Ама той мърмори,пък аз си плеткам и хич и не го слушам.Честно да ви кажа като плета,забравям за света около мен и ми е гот.

За конкурса на Коутс,и аз мисля да участвам.Ще се радвам да ви видя там всички.  bouquet

# 392
  • Пловдив
Пловдивчанки , да се преброим -за събота ,кой къде ще бъде , ако искате да се уговорим нещо Grinning

За конкурса , да ви питам - плетивото авторско ли трябва да бъде или може и нещо папагалско /имам предвид модел от списание , сайт и т. н./

# 393
Хм, моя мъж не мрънка за самото плетене. Няма как, защото и той си има хобита. Последния път обаче беше платил доставката на прежди на куриера и май му се беше видяло скъпо... Както и да е, не ми пречи особено.

# 394
Поздравявам Иванка за болерото!  bouquet
Радвам се много, че Пойзън отново се включи в темата с разкошни цветя и играчки, жилетката също майсторски направена! Hug
Ками, моят съпруг вече предпочита да плета покрай него докато гледаме телевизия заедно, отколкото да съм пред компютъра  Grinning.

Утре ще направим една среща за Русенки в парка до вазата, 17.30часа.Тъкмо да се преброим за Световния дан на плетенето на открито Joy,заповядайте!

А за конкурса и аз се включвам този път, може би ще познаете малката ми госпожица 4470,дано съм успяла да се справя с изпращането на талона и снимките  Crazy.

# 395
Моят нищо не казва, радва ми се, че си имам хоби и че правя нещо, което е уникат!!! Даже ме поощрява!!! Hug

И моя е така!Дори ходи командировка в Македония и ходил да ми търси прежда....Ама не открил.
А сега имам нужда от помоооощ!!! newsm50
До тук съм стигнала с моята туника...
Ама го плетох отделно квадратите и ги пришивах,по голям ужас няма. smile3511
МОЛЯЯЯ за добра душа да ми обяни как се получава това свързване.За първи път плета на кука, и се срещам с такава схема. knit

# 396
Е, чак пък драма Stop!
На схемата със стрелкички са ти дадени къде трявба да се свържат квадратчетата.Когато плетеш последния ред на обозначените места със залепена бримка или нисък пълнеж свързваш към изплетеното по-напред.По средата на дъгичката(ако дъгичката ти е 5бр.,на третата свързваш предния мотив и си изплиташ още 2бр).Ще се справиш! Peace

# 397
big pufana благодаря ще се възползвам от съвета   bouquet
Какво представя плетка "Мисони" за която говори Amelly

# 398

За конкурса , да ви питам - плетивото авторско ли трябва да бъде или може и нещо папагалско /имам предвид модел от списание , сайт и т. н./

тане - мисля, че не е задължително да е авторско плетивото.

# 399
  • София
Лошото е , че първоначално се опитах да му угодя и да не му се навирам в очите с куките, а трябваше да му тегля една майна още от тогава и щеше вече да е свикнал. Mr. Green
Иначе като за интензивно плетяща от зимата насам имам изплетени за децата няколко шапки, пуловер, 2 жилетки и туника на две куки и една раница на 1 кука.  Сега плета шапка на една кука. Всичките си модели съм ги взела от осинките, че още не смея сама да си ги измислям. Имам само тази снимка от телефон.

# 400
  • Варна
И моят мъж ми се радва! В началотро просто ми се чудеше на ентусиазма да стоя и да се уча пред компютъра, после като започнах да плета по-сериозни неща, започна да ме гледа с възторг, а скоро даже ме похвалил пред колегите си и те така ококорили очи .... Даже поиска да му изплета ръкавички без пръсти и даже преждата си избра он-лайн, така че не мога да се оплача.  В крайна сметка, и аз не му държа сметка колко време виси в Травиана   Joy

Хайде варненки, и аз да подканя за 13,06 - аз ще довършвам ръкав на малкия, а двете ми колежки ще показват как се плете на 1 кука.

# 401
Варна там съм Simple Smile
Ето го мотива за златната рокля захванат от Брайт, много добре изглежда, но е много кораво
За чанти преждата е перфектна, но не знам роклята дали няма да стърчи
newsm78 newsm78
http://sisivas.snimka.bg/hobby/moite-pletiva-2009-2010.473417.19147881
P.P.
Това е роклята http://picasaweb.google.bg/cantinhodasartes.eliane/5102008#5312861757529429858

# 402
  Мен ме е срам, но не бях съобразила, че тази събота има помен на майката на мъжа ми и ще ми се наложи да пътувам. Няма да се присъединя към пловдивската група, освен ако организацията не е много лоша и не остане за другата събота  Laughing
 Приятно прекарване, момичета!!!

# 403
# 404
Е, чак пък драма Stop!
На схемата със стрелкички са ти дадени къде трявба да се свържат квадратчетата.Когато плетеш последния ред на обозначените места със залепена бримка или нисък пълнеж свързваш към изплетеното по-напред.По средата на дъгичката(ако дъгичката ти е 5бр.,на третата свързваш предния мотив и си изплиташ още 2бр).Ще се справиш! Peace

Много,много ти благодаря! newsm51
Ето от това имах нужда,елементарно е,но не ми чатка ума как да го направя.
Получи ми се и мнооого ми харесва до тук полученото.Ама голямо плетене ме чака,нали не съм си фиданка.
Хайде до скоро и дано да покажа поне готова предница.
Спорн плетки дами!

Общи условия

Активация на акаунт