Аранжиране на маса - тема 2

• 206 873
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Matze, много море,много синьо и много богатства!Желая ти ги от сърце.

# 136
 Laughing Добре де, Маце, щом си рекла - синьо да е морето!  Laughing По твоето гледам мнооого съкровища има, а моето е толкова дълбоко  Laughing, че чак няма никакви живи и неживи същества. Даже достатъчно миди няма.  Laughing Благодаря на Ивира за идеята за рапанчетата в чашките за вино, както и плуващите чаени свещички, заради която наредих масата за 5 минути.   bouquet  bouquet  bouquet

Но след като приключихме с вечерята, се снабдихме неочаквано с корал(клонче от грозде)  Laughing:

# 137
Хех хей
уникални стеее  newsm51
Не съм влизала тази седмица и сега като влязох така ме зарадвахте с тези маси.Бравооо
Всичките ви морски маси са станали много сполучливи,
matze твоята "Кънтри" е много идейна хареса ми
 newsm74 newsm74 newsm74

# 138
Здравейте, мили момичета!  Hug

Маце, много бързо учиш, тая маса е направо за горния клас! smile3501 Много ми харесва и цветово, и като идея! Ягодка е права – не се забелязва липса на чинии. Латинките са прекрасни, а също и житните класове! Харесва ми как си ги защипала със сандъчето! Салфетките имат романтичен вид!
Забелязах и жабата-музикант, и красивата преливаща свещ, а тези гергини (това ми дойде на ум, може и да не се казват така  Laughing) са прекрасни! Морската ти маса е жестока! Салфетките са ми най-любими от нея, страхотно се допълват с чиниите! Харесва ми синята и свещ!
Ягодка, сигурна бях за цветчето, изумителна си, страшно изобретателна!   bouquet Новите ти морски маси го доказват за пореден път! Как успяваш с едни и същи аксесоари или цветчета да направиш толкова много и съвсем различно изглеждащи маси!?! Всичките морета са красиви, но оранжевото най-много ми допада, много свежа идея! Много се смях на “корала” Laughing  Hug

От мен една бърза маса за закуска:

В следващите дни няма да имам за показване, но ще ви държа под око! lovekiss

# 139
  • DE
Благодаря ви много за похвалите, много сте мили Hug
На едната маса липсват чиниите на другата забравих чашите.
Абе аматьорска работа ooooh!
СъкровиЩата и аз ги изрових от едни "дълбоки води".
От дълго лежане в "морето" , от злато се превърнали на "тенеке", но важна е идеята Mr. Green

Ягодке,разби ме с този корал Peace
Фантазия трябва да има човек Joy

Леля Ог, ти като мен !
Или късно се прибираш или рано ставаш.
Обожавам кафяви чаши за кафе. Мноооого шик !

# 140
Привет!
От седмица тайничко ви следя и ви се възхищавам, ама като нямам снимки и не смея да пиша. Помня още как ме бяхте изографисали в черни точки!   Rolling Eyes

Страхотни морски маси сте наредили!
Ягодке, коралът е невероятна идея!  smile3501 Харесаха ми всичките ти цветни морета!  Hug Чакам сега жълто, зелено, бяло....

matze, хич не личи какво си забравила! Масите страхотно си ги наредила! Много ми хареса как си използвала сандъчето и бутилката със зеленото клонче! "Селската" ти маса пък ми е фаворит - с тези житни класове и лозовите листа под купите!

Леля Ог, честита годишнина! Желая ви винаги да сте на една любовна вълна! Ягодка много проникновено ти е анализирала масата! Аз мога само да кажа, че ми харесва! И тази с мъфините също, особено как си сгънала хартииките им!  Mr. Green
А за тези с хортенизиите специално влизах няколко пъти да си ги гледам! Имам особено отношение към тези цветя... А ти така хубаво си ги наредила ...

От мен още една"вилна" маса (този път не крадох паякови вечери)  Mr. Green :

# 141
  • Плевен
Здравейте, момичета! От доста време следя красотите , които показвате и се радвам, че най-после мога да дебютирам сред вас с една скромна маса от  рождения ми ден преди две седмици  в любимия ми оранжев цвят.

# 142
Леля Ог, много вкусна и красива маса за закуска! Чак и хартийките на мъфините са в бяло и кафяво! Самите мъфини са произведение на изкуството и много си пасват с божурите! С удоволствие бих пийнала кафенце на тази маса - радост за очите!
Ивира, страшно романтична маса! Много релаксираща! Прочетох в блога ти за залезите. Сигурно усещането да седнеш на такава маса е страхотно! А снимките, както винаги са невероятни!  Crazy
Митонела, добре дошла! Много топла и красива оранжева маса!

Радвам се, че моят "корал" ви харесва.  Grinning Ето още една масичка с него:

# 143
Много тихо в тая тема... Crossing Arms Засрамете се, де!  Laughing

Една прасковено-ананасово-бананова шаренийка от мен:

# 144
Здравейте, мили аранжорки!  Hug
Отдавна не съм се появявала, ама гледам, че и вие мързелувате!

Маце, късно лягам, рано ставам, не мога да спя нощем, а ако ме тормози и някоя идея, мира не мога да намеря Grinning Хайде давай следващата маса, че няма търпение!

Ивира, дълго отсъстваш! Благодаря за пожеланията и комплиментите! Хартийките не съм ги сгъвала аз, такива са си и си ги пазех за специални кексчета. Харесва ми вилната ти маса, особено на втората снимка- много романтично изглежда! Много харесвам тези кофички със свещите, страхотни са! Салфетките ти също са много красиви!

Mitonela , добре дошла! Харесват ми цветята от салфетки, които са в чинийките, много оригинално си ги сгънала! Също ми допада и как си качила свещите в коктейлните чашки. Цветово масата ти е много хармонична, и цветчетата включително си пасват идеално! И ордьовъра и той в тон, личи си, че си се постарала и се е получила много красиво!

Ягодка, ти си отличничката на темата! Винаги нови и нови маси, нови съчетания и комбинации, свежи идеи и приятни за окото цветове! И винаги перфектната комбинация от повтарящи се три цвята, като от списание (на първата маса синьо, бяло и кафяво, на втората жълто, зелено и този прекрасен цвят на прасковата и свещта)! Повярвай, старая се, но не успявам да направя такава аранжировка, нямам твоя усет. Очаквам всеки ден да видя какво ново си сътворила!

Ето от мен втората морска маса (нямам време за колаж, а нямам търпение да ви я покажа):

Почти всички морски неща сме си хванали сами, даже едната морска звезда я извади Алекс и умря от щастие. Само големите раковини сме купували преди години от крайбрежните магазинчета. Салфетките не успях да сгъна съвсем перфектно, но бързах и не ми се правеха нови. Още не сме използвали масата, но мисля да приготвя калмари и салата с царевица и рачешки ролца, ще се вържат цветово към аранжировката.

Е това е от мен. Приятен и слънчев ден ви пожелавам и очаквам новите ви творения!  Hug

# 145
Ох, Леля Ог, какви ги говориш?! Масите ти са стократно по-красиви и изискани от моите!!! Ти винаги аранжираш цялата маса, докато аз - само половината. Това е много по-трудно, отколкото като мен да метнеш нещо в средата и да наредиш чиниите около него!  Laughing Представям си, ако имаше повече време, колко маси би натворила! Тази оранжева морска маса е прекрасна!  newsm20 Салфетките си сгънала перфектно! Аз опитвах веднъж, но ми се стори много трудно и зарязах. Мидичките, рапанчетата, тези нещица в средата, свещичките - много красиво си ги подредила! Най-много обаче си паднах по цветчето в раковината, по мидичката върху приборите и по свещничетата мидо-цветенца!!! Много, много, много красива маса!!!   bouquet

От мен една скромна полска маса:

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 10:38 от yagodka

# 146

yagodka, добре, че си ти да поддържаш темичката ни.  Hug Прекрасни маси, особено "кораловата"!

Леля Ог , тези салфетки ми взеха ума!  #Crazy Изпипала си много деликатно всички детайли! А свещичките са много симпатични!

Mitonela, добре дошла! Подредила си страхотно масата - хармонично и същевременно уютно! И на мен ми хареса как си сгънала салфетките и съчетанието на цветовете! Приборите ти са много красиви.

А аз съм на Черно море, засега само по време на вечерята...:

# 147
  • Плевен
yagodka, леля Ог, Ivira, много ви благодаря за хубавите думи , с които ме посрeщнахте. И сега , малко набързо и с подръчни аксесоари- още една идея от мен.

# 148
Ивира, виждам, че сте оползотворили и черупките от мидите!  Laughing Винаги имаш нестандартни хрумвания!  Много оригинално си сгънала салфетката във формата на охлюв.   bouquet

Аз нямах намерение да аранжирам маса днес , но един колега на мъжа ми вчера му подарил латвийска медовина, а днес в магазина съвсем случайно мернах една намалена, ама намелена златна панделка. Толкова беше намалена, че чак ме накара да я купя и няма как, трябваше да аранжирам една ... златна и ... дегустаторска маса. (само да не си помислите, че и синът ми  пие алкохол  Naughty, чашката е само за симетрия.  Laughing):

# 149
Момичета,страхотна тема ...разгледала съм всичко до тук Hug
Съвсем случайно попаднах на нея и с огромно удоволствие ще стана член на клуба Joy
Опитах се да си кача снимки...за сега не ми се отдаде,но утре пак ще пробвам Crazy
Страхотни идеи,страхотни украси....много се радвам,че има такава тема да си споделяме идеи .И аз имам какво да покажа,но първо трябва да се справя със снимките Party
Обещавам като кача снимки,веднага да се включа  и да покажа какво съм мислила аз за моите гости Peace
Хе хе хе,благодаря отново за темичката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт