Рейки - 4

• 51 416
  • 681
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Лиска?! Thinking

# 436
  • в резерват
остава и да ги разбираш. Peace

Не, не разбирам от нищо. Признавам си.

ох, Клонке, голяма си скица. Друга е, ама ти си го знаеш.

# 437
Момичета, моля ви да запазим добрия тон.   bouquet

yahoo, разбирам какво имаш предвид. И аз съм виждала много случаи при които партньорите се разделят, но аз си го обяснявам по-друг начин. Не че хората се разделят защото единия е по-развит от другия, а защото рейки изчиства живота ни от всички ненужни и изтощаващи ни връзки - това включва не само съпрузи, а и приятелства и т.н.

raliko, ще гледам да почета тези дни, като ми остане повече време.

# 438

Писка Лиска
Peace

# 439
rygit, моите извинения момко! Как можах да те забравя!  Grinning Благодаря за топлото посрещане!  Приятно ми стана - честна дума. bouquet
Ами много съм зле с времето. нямам никакво. Иначе надничам тук често, но рядко имам време да пиша.

КЛОНКА, не съм изчела онзи форум още. Ти за него ме питаш нали?  Hug

# 440

ох, Клонке, голяма си скица. Друга е, ама ти си го знаеш.

[/quote]

Хора, това не го разбрах! Сигурно съм полузаспала нещо.  Grinning

# 441

Naughty Аааааа Лиска умната ти си имаш мисия в Лондон !!! Naughty  Да не се претоварваш !!! Преди всичко здравето  Peace!!! Мисията трябва да бъде доведена до успешен и щастлив край   Party!!!

bouquet Peace Поздрави на теб и на някой друг ... Hug   bouquet

surpriseuu

# 442
  • София
wavey

Здравей Руса Клонке,

Само да вметна че общия знаменател в математиката, много рядко е съотносим към енергийните практики , без значение от коя конкретна школа е практиката. Та мисълта ми е зер че фриволните логически екстараполации водят до погрешни умозаключения !!! Думата ми е  че малките патета не редно да бъдат сравнявани с големи жълтурчета защото едните акат па другите  стърчат !!!

surpriseuu 

Риджит, дотолкова бях свикнала с мисълта, че хич и не ме забелязваш, че удар щях да получа, като видях, че си ме отразил словесно.
Не мога да рзсъждавам над думите ти, в шок съм. Но и да не бях, пак нямаше да ги схвана ениуей...зер, патка или глухарче, все русо...

КЛОНКА, не съм изчела онзи форум още. Ти за него ме питаш нали?  Hug
Ми, не помня да съм те питала нещо, ама ако съм, не е било за никакъв форум, щото изобщо не вдявам за какво иде реч. Mr. Green Grinning

# 443
  • София
Хора, това не го разбрах! Сигурно съм полузаспала нещо.  Grinning
Абе, риджит се провикна "Здрасти Лиске" и аз се зачудих...щото Лиска си е една форумска легенда със замразен акаунт, та така.
А то било за теб - Писка Лиска - не се усетих. И така... Hug

# 444

Тъй тъй тъй !!!
 Как да та пропусна !!! Бианка е много наблюдателна !!! Ма то и кьорав да си с тоз светлина меч дет си го развъртяла  и от Проксима от Кентавър сигурно та виждат !!!  То сигурно още та държи от онази вечер дето шпионирахте с Тони джедайския съвет !!!

surpriseuu

# 445
КЛОНКА, благодаря ти за разяснението! Разбрахме се.  Hug
rygit, скоро ще се заема с мисията. Споко!  Grinning

# 446
  • София
То сигурно още та държи от онази вечер дето шпионирахте с Тони джедайския съвет !!!
Т'ва не съм била аз. Аз не шпионирам!
Аз съм тук да събирам сведения за третия сезон на "Ясновидци".
Мисля да участвам.

# 447
  • Tам през Атлантическия океан
За същата ли Лиска си мислиш   Rolling Eyes

Цитат
Мисля да участвам.
Ще те подкрепя дистанционно  Laughing

Относно питането на Коконка , мисля че Рейки не може да навреди на приемащия , може да не помогне но не и да навреди.
Този който дава му остава след "сеанса"  да се "поотръска" и да пие една вода  Wink

*мое си мнение и виждане

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 00:20 от Desss

# 448
  • София
Бе, не съм видяла Писка Лиска и риджит като почна да вика "Хей, Лискееее, добре дошла на гости..." и аз реших, че Лиска, да, същата тая Лиска, за която и ти си мислиш...му се е явила някак си...
И така...лека грешка Mr. Green

Всъщност, ти за КОЯ Лиска си мислиш, че вече не зная коя е "същата"?

# 449
  • Tам през Атлантическия океан
Как коя, озъбената усмивка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт