Рейки - 4

• 51 350
  • 681
  •   1
Отговори
# 90
Как мога да намеря и закупя трите тома на “Енциклопедия на Рейки и системите за енергийно лечение”

# 91
Как мога да намеря и закупя трите тома на “Енциклопедия на Рейки и системите за енергийно лечение”

Сигурно ли е че изобщо са издадени? Преди доста години прочетох ръкописа на първия том и въпреки че голяма част от нещата вече ми бяха известни от Иван Кацаров исках да ги изчакам да се публикуват и да си ги купя. Всяка година като се връщах в България се оглеждах по специализираните книжарници в Пловдив, но така и не ги видях, дори и не разбрах дали са излязли от печат покрай дългогодишното им отлагане.

# 92
humanis Heart Eyes Hug намасте!Приятно ми е,че отново се срещаме,особено в такава хубава тема. Flutter

# 93
Позволявам си да се намъкна в темата.
 От доста време нищо не е успявало да ми грабне вниманието така, както тази тема. Странна вълна от емоции и усещания ме заля, когато реших да започна да чета първата тема за Рейки.
За мен това е нещо от друг свят, което обаче ме очарова и заинтригува. От близо седмица чета старите теми, купих си и ''Рейки за цял живот'' на Пенелопи Куест. Колкото повече чета, толкова по-голяма нужда имам да чета още повече за Рейки.
 Понеже вярвам, че случайни неща няма, вярвам, че и това, че точно в този етап от живота ми се запознах с Рейки, не е случайно.
 Благодаря на всички, които са споделяли в тази тема, защото благодарение на вас такива като мен /забързани, прагматични и твърде много материални/ успяват да се докоснат до един свят, изпълнен с хармония, светлина и вълшебство. Благодаря!

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 13:36 от Бианkа

# 94
 wavey
                                    Peace Здравейте всички !!!   Peace

Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!!

http://img10.imageshack.us/img10/6739/41074931.jpg
-    Animal Pig   Добро утро господин концесионер ...грух грух !!! Имам проблем   !!!  Исках да доведа праската и прасенцата на Вашия плаж , ма той са оказа много  мръсен.  Моята Праска каза, че в нашата кочина по чисто от тук на плажа .   С тези боклуци по пясъка за прасетата е опасно , а какво ли остава за БГ Децата и БГ Майките   family   решили да почиват. То не бяха стъкла от бутилки, пирони, остри остатъци от алуминиеви кутийки все предмети опасни за малки деца !!!
-    dance  Знам Прасчо !!! Имаме малък спор  http://img145.imageshack.us/img145/420/15728618.jpg  по едни комисионни от концесията и ако го разрешим ще почистим !!!
-   Ние децата    http://img709.imageshack.us/img709/3512/18692670.jpg    обичаме България !!! А вие господа концесионери ???

Поздрави    bouquet

Rygit   surpriseuu

# 95
За България! Two Hearts

# 96
Привет на всички!

След дълги колебания реших да започна да се ограмотявам по въпроса рейки. Отдавна зная за този метод на лечение и енергийно възстановяване, но явно сега е дошъл момента да се задълбоча повече.

Искам да попитам някой може ли даде информация за рейки учител/лечител във Варна.

Благодаря ви предварително!

# 97
Доня ТуфиняАз съм от Добрич и няма как да помогна,съжалявам.

# 98
Доня Туфиня, обърни се към Дани Аврамова или Nial. И двамата пишат в тази тема.

# 99
За България  Heart Eyes

Ако вече е излязла енциклопедията и аз искам. Нека който има инфо да пише Peace

Аз да се похваля с практичен резултат от Рейки. От години си практикувам, но все не исках да откажа цигарите. От няколко седмици работя активно с Каруна Рейки и ги отказах без никакъв проблем или стрничен ефект. Няма стрес, няма нерви, все едно не съм пушила никога а бях голяма фенка на тютюна. Да уточня, че не съм искала да спирам цигарите, исках да си усиля светлината, че имах задачи за решаване и нужда от повече светлина. Отказването беше страничен ефект Wink , а усещането е че все едно никога не съм палила цигара.

# 100
За България  Heart Eyes

Аз да се похваля с практичен резултат от Рейки. От години си практикувам, но все не исках да откажа цигарите. От няколко седмици работя активно с Каруна Рейки и ги отказах без никакъв проблем или стрничен ефект. Няма стрес, няма нерви, все едно не съм пушила никога а бях голяма фенка на тютюна. Да уточня, че не съм искала да спирам цигарите, исках да си усиля светлината, че имах задачи за решаване и нужда от повече светлина. Отказването беше страничен ефект Wink , а усещането е че все едно никога не съм палила цигара.

Би ли описала по-подробно процеса?Какво включваше като програма,само рейки ли?Опиши по-подробно моля те  Hug

# 101
                                           Ехеееееее. Здравей Humanis !!!

Много хубаво това с цигарите !!! 
..."  Всеки осем цигари съкращават със час ,
определената възраст на всеки от нас !!!" 

Т oва не беше ли една песен от миналото !!!
               Сега остава да умножиш по три времето което си пушила и ще получиш кога ще ти се изчисти организма от токсините от това димящо начинание !!!

Много яко това, че един основен Дефект се отстранява като страничен Ефект  от лечебно мероприятие с цел осветителен Перфект. Това ми хареса честно да призная !!! Сега остава да намериш енергиен начин и да катализираш разграждането на катраните и никотиновите шлаки полепнали по вътрешната страна на алвиолите и си готова за нов живот. Доста здраво ще покашлюцаш за целта ми се струва !!!   

Поздрави за доброто начало и дано да е завинаги цигареното ти въздържание  !!!

Поздрави   bouquet

Rygit   surpriseuu

# 102
За България  Heart Eyes

Няма да издавам в България   chef

# 103
rygit , ако имаш идея за енергиен детокс свиркай Peace

Nial ,  изоставяш ни нас тук с "гайдите " ...преди време имаше забавно шоу ..." а ние с гайдите какво да правим"  Laughing
също е редно да ти благодаря персонално, че ми показа пътя към Рейки преди около 6 години   bouquet  БЛАГО-ДАРЯ сега, защото скоро разбрах кой си  Wink
...та ако не знаех за Рейки щях да си ходя недъгава и непросветена ...а и пушеща  Laughing

# 104
О, не изоставям никого  Grinning Ще бъда тук и там и там и тук  Grinning Освен това предпочитам личния контакт за работа.
Написаното в книга е просто написано и непроменяемо, а когато работиш лично с човек, можеш да адаптираш всичко, така че да е разбираемо конкретно за него.
Радвам се за всичко което си постигнала със себе си, използвайки учението и техниките от Рейки.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт