Рейки - 4

• 52 941
  • 681
  •   1
Отговори
# 315
А вие за какво по-точно ползвате рейки и с какви резултати?

Мила Клонка, Една от рейки мастерките пишещи тук (нямам да споменавам имена), се хвали наляво и надясно от миналата година, че е предизвикала с Рейки Икономическата криза в БГ, за да си купи апартамент на ниска цена Joy Joy Joy

Та ето какво правят с Рейки някои хора Sunglasses - въпреки, че аз ако и имам адреса бих позвънила на 112 - да я прегледат жената Mr. Green

В уикипедия пише: Рейки - лъженаука - а моето мнение ще си го запазя за мен newsm03

# 316
  • София
Е, поне за нещо смислено го е ползвала жената. Получило й се е. Joy

Много интересно.
Развълнувана съм.

# 317
# 318
  • Tам през Атлантическия океан
Винаги съм си мислила че Рейки е преди всичко и само за лек  Thinking

...., хЪм  Sunglasses

# 319
 rotfImbo

хей, не разваляйте темата!  smile3512 rotfImbo

Да, Desss, най-добре за лечение да се ползва.  Wink

# 320
  • София
Видя ли?!
Дойдох аз, попитах и се оказа, че и за други работи става.
Така е, като се правите на посветени и не си питате директно, колко неща пропускате.

Някое цунами, примерно, дето да поразчисти няколко места по черноморието ни, да минат в регулация, да си построим едно-две хотелчета...
Все прекрасни неща за наше и общо благо.
Може и санаториум за лечение. Така включваме и лечебния елемент.

# 321

PeaceЗдравейте всички ! Peace

Днес е Понеделник !!!  Ден за позитивни мисли към България !!!  Че и ден на съединението се пада !!!  bg
            Хъммм...... Се съм си мислил кое е  най - хубавото на България  в сферата на любовта ???  И оня ден като видях Tonimar ,  че скоро се е подстригала  и как и е клюмнал носа пък същевременно, и е зачервен гребена, и очите, и белщукат пред екрана ....... викам си таз женка на 100% е влюбена !!!  Ма що пък викам си  по Гроздобер ???  Па после си викам Ми що ?  Ми що ? Ми щото тогава некое щуро херуеимче  я е стрелнало в сърцето за туй !!! Кво съм съ  защокал толкоз  !!!  И на тогизи съ светнаф куе му йе убуто на България !!!  Че  в България има 4 сезона и човек може да бъде застрелян от четири  вида  Херовимчета в зависимост от сезона. Ейййййййййй........ както и да го погледнем това си е богатство !!!  Туй значи 4 различни начина да са влюбиш !!!
        Че днес съм решил да ви пусна песничка за влюбване по Розобер !!! Туй което не му харесвам на това влюбване е че се раждат зимни бебета !!!  Ма вие ще си мълчите   за таз подробност нали, нека младите да са обичат и да не си товарят хубавите главици с  лоши мисли....... !!! Е на вижте ги ...... http://www.youtube.com/watch?v=HQrCvnT6X6w Па после ще му мислим как ще цепим дървата ..............,....... нали !!!   Айде от мен песничката па от вас добрите мисли за Бълагария 

Поздрави   bouquet

surpriseuu
Rygit

# 322
  • София
Ригит, ти някакъв прорицател ли си? КАк виждаш през монитора, смайваш ме, човече?! Много си иносказателен и с тоз цветист език, мелодия се лее от клавиатурата ти, барабар с тази от ю тюб.

Само не схванах що бебетата ще са зимни? НА мен летни ми се връзват.
Или говорим за разплод при слоновете? Или за някакво пъпкуване?

Изяснявай се, моля те, в темата вече, виждаш, има и разни като мен, които сега навлизат в материята, трудно се ориентирам, а искам да се уча.

# 323
КЛОНКА, карай с малко паузи, моля те!  Laughing

rygit , в последния ти пост видях 2 грешки! Първата, - че се постригах преди почти два месеца и бурените ми пак изкосиха! Втората е, че "Херувимчетата" не са 4, а 365 мен да питаш!  Mr. Green

А това "Ден за позитивни мисли за България" ме хвърли малко в недоумение! През останалите дни какви мисли да изпращаме на нашата родина...?  newsm78

И за да не излизам съвсем от Рейки темата, така и така съм влюбена, а и е нощно време... опитайте Рейки по време на секс!

# 324
 PeaceЗдравей момиче с овлажнени очи ,  Peace newsm03

Знам ли я как ги смяташ работите  ???  Нали имаш завършен 8 клас ??? Там по анатомия трябва да си учила че човек се ражда след 9 месечна бременност, а по зоология трябва да ти е преподавано че слончето се ражда след 22 месечна бременност !!!     Ако си зле по математика има елементарен начин да решиш и двете задачи в които си допуснала груби грешки в предния си пост.   На двете си ръце имаш 10 пръста, за слончето ще трябва да ползваш и тези на краката !!!  Що касае човека ако зачеването е по розобер сиреч до края на МАЙ  термина не се ли смята от първия месец без цикъл - сиреч ЮНИ  ???  И ако ползваш детската практика със свиването на пръсти и от Юни,  броиш 9 месеца да не би бебето да се роди Юли месец , а ???  По мои сметки нещата идват къде Малък Сечко който е доста далеч от лятото !!!  Щото астрономическото лято е от 22 Юни нататъче , ко си го учила по география де ??? Па и за слоновете сметката, па не ти излиза не ти излиза !!! Ко смятаме отново от Юни + 22 месеца па иде къде Март, 'а се пръкне слончето, па то до 23 март си още Зима, астрономическите де  !!!  Тъй че виж там оправи проблема със сметките щото лошото е че не ти куца Математиката ами Аритметиката - все пак до 30 се смята в 1 клас, нали ?  А сезоните се учат в предучилищната !!!  

А и за ученето да ти кажа ........ Ученето не става в 4 тема, май вече беше изразено мнение по този въпрос !!!  В 4 тема иде реч за усъвършенстване а не за учене !!! Петима Петка не чакат - казва народа !!! Ученето става в къщи с книгата или айде в 1 най - много 2 тема !!! В 4 вече тез дет сме научили туй - унуй си говорим за туй - унуй.  Ако не си наясно с основни неща ..... ми повтаряш  си основния курс с основните понятия и така.    
Пък ако песничките ти идват в повече ми не натискай линка !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu

Rygit

# 325

PeaceАаааа Тони то вярно, че времето са отече по първи петли, ма не се предавай толкоз рано !!!  Naughty Виж по - добре какво съм писал ....

Че  в България има 4 сезона и човек може да бъде застрелян от четири  вида  Херовимчета в зависимост от сезона. Ейййййййййй........ както и да го погледнем това си е богатство !!!  Туй значи 4 различни начина да са влюбиш !!!

Права си че те са 365 като бройка за всеки ден по един Херовим, но са 4 вида според сезона !!! Летни по монокини; Зимни с ботуши; Пролетни с кокичета в ръка и Есенни с качулки или чадъри до колчана с любовните стрели.
             Па за позитивните мисли моята молба е за Понеделник !!! В останалото време който както намери за добре !!! 
             Чакай сега да уточним ти кога се влюби преди да се острижеш или след това !!! И ако си се влюбила преди 3 месеца нали още не си "изтрезняла"  или вече кацна на земята ??? Аааааааааа съмнявам се  !!! Ти кат залитнеш поне 5 - 6 месеца трябва да те държи .....па може и да бъркам ..........  Ма няма сега да се формализираме де  Whistling!!! Ако ти е  хубаво  Heart Eyes другото е без значение !!! Whistling

Пoздрави   bouquet

surpriseuu

rygit 

# 326
Чакай да преброя на пръсти, rygit ... 18 месеца, грешка няма!  Grinning
Не съм ползвала Рейки за продължителност, нито за сила; пазя го като резервен вариант.  Laughing Обаче, ако някой е ползвал Рейки за обвързване или човешки взаимоотношения - ще ми е интересно да прочета резултатите. (Аз - пусто - все за лечение и емоционално състояние го ползвам! КЛОНКА , има ефект и при двете!)

# 327
Цитат
е хвали наляво и надясно от миналата година, че е предизвикала с Рейки Икономическата криза в БГ, за да си купи апартамент на ниска цена

Нека остане нещо деЦко в мен!  Stop

Сетих се  за "форуми" по "магия", където непълнолетни тинейджъри искат да им направят/да направят "магия за любов" към този, който "много обичали"...Защо не и с рейки да си построим и замък на вещиците, затъмняващ славата на самия Хогуартс Crazy
Ако това за "предизвикването на кризата" е вярно, може да значи, че въпросната рейки мастърка поне наистина нещо се е старала.
Задала ли си е въпроса каква е цената и последствията? Нима кармата не касае инициираните в 3 ниво? Или тя просто искала евтин апартамент, пък станало криза ?  Naughty
Мисля, че е изключително важно съзнателно да се работи за представяне на истинската същност на рейки - като духовен път и в частност и лечебен метод, в противовес на концепция за поредната ню-ейдж техника за постигане на желанията на 100% плюс лично влияние , връзване и  подчинение (БДСМ Crazy )

# 328
Най-лесният начин за човешките взаимоотношения, който ползвам, когато ми се наложи е: Написвам на един лист всички мои емоции и чувства във връзка с конкретният човек и моя избор в каква насока да се променят отношенията ни. След което в продължение на няколко дни зареждам написаното с енергията, докато се постигне резултат. Метода работи. Има и други, леко по-усложнени, но този начин си работи добре.   bouquet

# 329
Най-лесният начин за човешките взаимоотношения, който ползвам, когато ми се наложи е: Написвам на един лист всички мои емоции и чувства във връзка с конкретният човек и моя избор в каква насока да се променят отношенията ни. След което в продължение на няколко дни зареждам написаното с енергията, докато се постигне резултат. Метода работи. Има и други, леко по-усложнени, но този начин си работи добре.   bouquet

във връзка с предния ми пост, въпросния човек има ли право на мнение или това няма значение?
(то може да не съвпада с вашето виждане за връзката....)
Според мен в случая е изключително съществена конкретната формулировка, насока и мотивация  - как, при какви условия и по каква причина да се променят нещата, за които се "зарежда с енергия", и доколко се отчита Законите във Вселената и Волята на Създателя... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт