FarmVille 26-та тема

• 39 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Някой беше казал какво да се прави с кучетата като им свършат храненията, но не го намирам. Аз моите вече ги прехранвам с тея кокали. Ако спра ще избягат ли или просто балончето с кокал над кучето ще изчезне? Едното ми е на 20/0  Shocked
Нищо няма да им стане имам две и ми омръзна да ги храня и вече не искат кокали и не им падат характеристиките стои на очаквания номер които още го няма, иначе се гонят с тамагочито из фермата  Grinning

# 76
Взех си мустанга  newsm44

# 77
  • Пловдив
Благодаря момичета!   bouquet
Значи кучетата ми от днес минават на диета  Laughing

# 78
  • София
На мен пък не ми се отчитат нещата, които слагам в сватбената тента  Confused При някой друг да е така?

# 79
На мен пък не ми се отчитат нещата, които слагам в сватбената тента  Confused При някой друг да е така?
Отчитат се, но трябва да се съберат по 4 от всички неща и се получава 1 favor.

# 80
Запис да ви следя Wink

# 81
Моля Ви помогнете ми да си взема мустанг desi_shabla@abv.bg

# 82
# 83
  • В страната на чудесата
Здравейте мами! Търся си съседи и за двете ниви, ако има желаещи да заповядат Hug
mucana.1980@abv.bg
mucalinda@mail.bg

# 84
Здравейте моля и аз да се присъединя към групата на фермерите.... Simple Smile

казвам се Веселина и съм на 49 ниво...

аз имам следния проблем: горе в дясно където е пликчето с чакаите подъръци ми показва 24, но след като кликна на него ме връща автоматично във Facebook на страницата с приемане на подаръци, а там нямам чакащи..... newsm78 незнам дали на някой му се е случвало... 

.... п.с как мога да се сдобия и аз с мустанг?   bouquet

# 85
Всички линкове работят,и всичко се отчита от сутринта нормално.
Тортата е много хубава

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:47 от Rumen Spasov

# 86
Мога ли да помоля и аз за помощ за мустанга.
Хората на който пратих покана за помощ не я получават...

меила ми е- petjper@abv.bg

# 87
  • London
Мога ли да помоля и аз за помощ за мустанга.
Хората на който пратих покана за помощ не я получават...

меила ми е- petjper@abv.bg

Embarassed Embarassed Embarassed  аре отвам, извинявай, но нямам навика да влизам често, а във фейса не съм получила нищо.

# 88
На мен пък не ми се отчитат нещата, които слагам в сватбената тента  Confused При някой друг да е така?
Отчитат се, но трябва да се съберат по 4 от всички неща и се получава 1 favor.

Не 1, а 5  Wink

# 89
  • София
аз имам следния проблем: горе в дясно където е пликчето с чакаите подъръци ми показва 24, но след като кликна на него ме връща автоматично във Facebook на страницата с приемане на подаръци, а там нямам чакащи..... newsm78 незнам дали на някой му се е случвало...  

.... п.с как мога да се сдобия и аз с мустанг?   bouquet

За първия ти въпрос - това означава, че вече подаръка на който цъкваш си го приела веднъж през Фейсбук.
Пликчето не е синхронизирано с рикуестите през Фейса и затова си стои бройката там, дори и вече да си приела подаръците. Но не можеш да приемеш един и същи подарък два пъти, затова те връща.
За мустанга - става на случаен принцип. На мен ми се появи изведнъж във фермата, все едно да публикувам изгубено животно.

Овчарче, и аз съм ти пратила молба за помощ  Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт