FarmVille 26-та тема

• 39 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Това са ботове и не са позволени за използване.

Абе, как може някои съседи да имат над 500 фейвър, аз не мога да стигна сто още... В смисъл, аз и досега никога не съм събирала кой знае колко много валентинки, злато и тн, но чак 500... Това значи че са събрали 1600 отделни съставки, а яйцата, примерно, бяха пуснати за подаряване само веднъж... 400 подаръка за два дни, 200 подаръка на ден?

Също с ботове ...

# 571
момичета,може ли някой да ми даде линка за яйцата,не мога да го намеря,а обещах на една позната да и' покажа,какво се пада от тях  Embarassed

# 572
Направих си фалшив акаунт за да си пратя една кутия и за моя изненада във фалшивата ферма в маркета не ми излиза нищо от новите неща..нито кутия, нито от новите животни....нищо! Има само от основните неща който винаги си стоят...някой да има идея защо така ми се получи?

# 573
момичета,може ли някой да ми даде линка за яйцата,не мога да го намеря,а обещах на една позната да и' покажа,какво се пада от тях  Embarassed
http://farmvillefanatic.com/pages/eggs.html
http://farmvillefreak.com/category/farmville-mystery-eggs

# 574
много ти благодаря   bouquet

# 575
Направих си фалшив акаунт за да си пратя една кутия и за моя изненада във фалшивата ферма в маркета не ми излиза нищо от новите неща..нито кутия, нито от новите животни....нищо! Има само от основните неща който винаги си стоят...някой да има идея защо така ми се получи?

има едно подсказване какво да се прави, трябва да натиснеш Skip

# 576
  • София
Добре че отпушиха гифт бокса, сега имам 100 единици само ратайчета вътре,
но все пак какъв е лимита на кутията и има ли въобще лимит?

# 577

И при мен го имаше този проблем. Като отвориш маркета цъкваш вляво на бутончето спешъл оферс  Hug

# 578
Добре че отпушиха гифт бокса, сега имам 100 единици само ратайчета вътре,
но все пак какъв е лимита на кутията и има ли въобще лимит?

200 е лимита.
Иначе и аз се боря с фейвъра- имам 75 в момента, чакам едни трюфели за да станат 80. Искам кулата. Иначе си купих овцата със спагетите и тортата. Много бавно се събират. А от "wedding ingredient" постовете взимам само гадните маслини- имам 150 от тях.  Tired Жалко,че спират линковетe за различните неща :/

# 579
200 лимит на gift box-a!?
ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО! Laughing Mr. Green

# 580
  • Bapнa
200 лимит на gift box-a!?
ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО! Laughing Mr. Green

много добре  Mr. Green

# 581
Наистина, защо във новата ми фалшива ферма няма новите неща!? Shocked
В Decorations най-новото е прасето с балоните, няма кутии, няма нищо?! Shocked

EDIT: Аааа, намерих го - трябва да се клинке отсртани на Click for specials, без него не излизат. Crazy

# 582
здраBeите момичета много Bи чета но не пиша защото сам от онези неграмотни блондинки,които немогат да пишат на кирилица.искам да кая по темата за кодоBете че ми останаха 3-4 кода и затBориха саита,но за щастие този мил и коректен чоBечец Alfred Rose ми предлойи през негоBиа компиутар да Bлиза да ми BаBейда кодоBете.Bапрос на доBерие е.не е много удачно но пак е ниакакаB Bариант за онези като мен които бленуBат тези 200 кеша:)

# 583
Да бе , страшен е този Алфред Simple Smile и аз от него взех последните ми няколко кода. Наистина е много свестен човечеца.

# 584
И как става през неговия компютър ти да въведеш кодовете  Rolling Eyes
А дали ще може да се влезе през прокси  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт