ЯНУАРЧЕ обръща се и гука, лято на вратата чука -7-

• 29 406
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Честит първи юни на всички дечица - щастливо детство!

# 121
Честит празник на всички малки и големи дечица! Бъдете здрави, умни и изживейте най-прекрасното детство! Tada

# 122
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ! НЕКА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

# 123
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!!!![/color]
http://www.youtube.com/watch?v=PEjaDqokrrQ   Party

Ние с баткото гледаме Винету на двд, а беба пее на Мимето в другата стая (Мимето е парцалена кукла, аз навремето съм имала подобна и тя се казвала така...  Mr. Green).

По-късно с колата и таткото ще ходим да купуваме баскетболна топка на баткото (някакво девойче в училище му казала, че е дребен - кой ти брои, че е една година по-малък от съучениците си), че голям мерак сега да играе баскет. После сигурно на сладкарница ще го водим и ... така - при толкова дъжд, нямам други идеи....  newsm78

# 124
  • Стара Загора
На всички малки, големи и още по-големи деца - честит празник!  Много здраве, щастливо детство и много, много усмивки!

Днес в яслата на Ивка имат маскен бал. Тя си избра да е Червената шапчица - с нетърпение чакам снимките да я видя Heart Eyes И кошница си има и питка, мед - като истинската е  Laughing

А, този дъжд ми провали плановете. Оставих за днес да им купя подаръци, а сега не мога да изляза Crossing Arms

# 125
  • Чехия
Честит празник мили дечица.

Вироглавка благодаря за милия поздрав.

# 126
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ, СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО И ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!

Гледам, че обсъждате Рибарица, която аз също много харесвам. Та защо не си направим една среща в Рибарица?  Peace

Уики, книжката ти е страхотна  Hug. Още не съм я показала на моите, че са малко болни и са при баба и дядо. Ще им я показвам поотделно  Mr. Green.

Heart Eyes

# 127
Честит празник на всички дечица! Желая им вълшебно и незабравимо детство! А на мамите да запазят детското в себе си!
Редче благодаря за идеята, книжката определено й хареса. Ама за пробване на вкус основно.  Crazy
Вироглавке ти се закачаш със заглавието, ама моята мързеланка все още не се обръща. Само веднъж успя. Иначе на една страна се завърта успешно, но по-нататък я домързява.
Леле не ви е срам с тези почивки,  бре хора! Mr. Green  Ние тази година никъде няма да ходим. Най-много при свеки. Но то там си е на планина...
Еола и аз се замислям за това всеки път когато завали. И си оставам с мисленето. hahaha
Уф ще ставам, че Тони днес е особено кисела. Няма разходка и е ужас. Ако продължи така, дъжд не дъжд излизаме. Иначе ще превъртя.
Спокоен ден! И от утре слънце и високи температури!

# 128
  • Чехия
Ей мамчета, като рекохте обръщане, вижте нашето буренце... мисля че до месец ще пролази, супер смело се  придвижва из цялата къща и шета по долните рафтове. http://ivalex.multiply.com/video/item/67

# 129
  • София
Честит празник на всички дечица !!!! Да са весели, здрави и засмени !!!
Много четох, малко запомних, ама да видим:
Ваксините : с педката тука , в Троян, сме на едно мнение- айде без тоз Синфлорикс  Peace
Почивка тая година няма да правим, тука из троянско ще сме, че нова къща, бебе и парите си летят ....
Ама ако се организирате за Рибарица, ние ще се опитаме да отскочим Hug  
Ние сме в ужасен ревлив раздразнителен период, нищо не ни успокоява, че и вечер след като я приспя се буди с рев ....  Нощем пак си ставаме поне 2 пъти ....
 Бяхме на консултация в четвъртък, вече сме 7500гр и 63 см, сложиха ни третия пентаксим безплатно Peace
Уф, това беше с форума, пак ревем  ooooh!

# 130
Стиснете по един палец за бебето на сестра ми. НА 15 дена е, а не наддава. Днес са на контролен преглед, дано да е качило малко поне!

По едричко ли се роди? Моя син се роди 4кг. и на 20-тия ден все още беше 3,750 та ми изкараха ангелите. После за две седмици качи 1,5 кг. От тогава си наддава нормално минимум по 800 гр. месечно. Мисълта ми е да не се се шашкате излишно, че лекарите знаеш- обичат да плашат Confused. Просто някои бебета се раждат с достатъчно запаси и почват да качват малко по-късно.
Стискам палци!

# 131
Ето тука поздрав към всички обръщащи се напълно или до не съвсем или търкалящи се бебенца...

http://www.youtube.com/watch?v=KDISzAU296Q

Иве, Даренцето много ме разсмя  Grinning. Толкова труд положи да стигне до рафта, а тати - хоп! и я преместии....

# 132
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Хубави разговори в този ужасен, дъждовен ден. И аз искам на канапето с книжка, а Марина ми прави копмания!

Черпя ви с едни малки красавици http://www.facebook.com/photo.php?pid=4403365&id=15709402152 … fbid=397608731526

# 133
  • София
little rabit - леле! И нас ли това ни чака! Никакво разхождане повече а Simple Smile
В България обожавам Аркутино - това за мен е най-красивото място... и е от малкото неразвалени места! Иначе в Балчик както вече споменах също много ми харесва! А от там често отскачаме и до Албена и Варна и тези места по принцип си ги обичам много!

olemale - ей! Защо така? Ние досега само хубави отзиви сме чували за Турция... хъммм! Хехе - за камъните по пътя - мани-мани! Мен пък точно те ми припомнят как се дондуркахме 24 часа в един много неприятен рейс до там. После нищо чудно, че ни се видя, че пристигнахме в рая Grinning
А за твоята приятелка и въобще за начина на гледане на бебета съм обедена, че всяка майка си ги гледа възможно най-добре (аз по-скоро се пошегувах в предишния ми пост Wink)

Иве - така ме разсмя с Дари и Верето Simple Smile Верно - тъкмо стигна до заветната цел и хоп - беше преместена Simple Smile

goris - за коя книжка говориш? За "Кой светна луната" ли? Ако не е тайна - от къде я взе, че я няма почти никъде до колкото знам?! И мерси много! Наистина супер много се радвам, като на някой му е харесал книжката!

# 134
Честит празник на всички дечица - и малки, и големи, и такива вечно непораснали като някои от нас  Simple Smile
гледам, че Mis Demenoar   май има днес рожден ден, но се спотайва Wink Честит рожден ден, усмихни се на живота, радвай се на прекрасните си дечица, бъди здрава и обичана   bouquetВ това време искам и аз да си полегна с книга в ръка, или да си пусна хубав филм, едно чудно кафенце с мляко и т.н., и .т.н, но знаете - шефа не дава  Mr. Green
Татит - страхотни снимки, напълниха ми душата  Peace
Иве да ти е живо и здраво "буренцето" и каката също, опасни са ей Simple Smile
оххх, събуди се госпожицата, до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт