Гого в количката мама с децата на люлката !Опа и при нас взе да пръска
дано след като си повали да става за разходки!
). Добро утро, мамо
Този път я бях направила с АМ. Предния ден беше с вода и не я отказа, но и не я прие възторжено никак. А вчера си беше - дай, дай, искам още! При първото подаване на лъжицата все още се чудеше леко и я разглеждаше (онзи ден беше по-проблематично, бележим напредък), но схвана, че така ще се храним и отваря уста с готовност. Абе това дете никакъв проблем с храненето няма
Аз и без това нали все редувам шише и цица - никога не е отказвала нито едното, нито другото, каквото извадя на момента от това яде.

Абсолютно подкрепям мнението на Мишона! Аз лично също приготвям храната на децата ми, не ползвам готовите пюрета, в повечето случаи са отврат!

) Направо ми се е изправила косата с това захранване
От друга страна може да се възползвам от услугите на био магазина и да се надявам храната да е наистина био. Който му харесва, харесва, на който не-това е положението Минке. Някой от тези, които дават плодове за близване да е давал диня? Аз още нищо не съм давала, но динята е на голяма почит удома, та се чудя по-нататък като се захраним дали да дам малко?
Това е моето скромно мнение де.