В Ирландия например няма такова разнообразие от бебешки храни, един специализиран магазин за подобно нещо не видях.
Иначе има захранване, което започва с месо.
Дани, да се оправяте бързо!
На мен не ми се получава.
По аналогичен начин и кошарата дето ни я дадоха стои неизползвана - колкото пъти съм я слагала вътре подпряна с възглавници и заобиколена с играчки се надава един вой и пак се понасяме на ръце. Общо взето номерът е само в количката и на бегом навън ама времето не става
Понякога действа да се инсталира в столчето за кола, да се пусне анимация на телевизора и да се люлее (както в момента
)
Мдааам, само вилата това лято, то се е видяло.

На мен не ми се получава.
....Аз също едно време съм разказвала играта на нашите......И ми се върна тъпкано с №2.......Добре,че №4 от време на време дава признаци на очовечяване......
Верно, някой ще кажат има желязо, но ако искате бебето да има висок хемоглобин просто кърмещите майки трябва да поемат желязото. Имаше страхотна статия за това в кърмаческия, но не мога да я открия. Имам позната с бебе на 8 месеца. Момичето кърми и започна да захранва след 6тия месец. Направените изследваня показаха, че бебето е с хемоглобин 92 и тя се беше шашнала невероятно. Започна да дава на бебето Малтофер, но бебето се скъсваше да повръща и тя сря да го дава. Следващия месец хемоглобина на бебето падна на 88 и тя съвесем се шашна. А бебето да ви кажа е една дунда! Само на кърма в 6ти месец беше към 9 кг. и с едни розови бузи! Та тази майка отиде в център по хематология и онкология към Александровска, май и там се оказа, че няма никакъв проблем, а бебето е с 123 хемоглобин. И аз не съм сигурна защо го пиша това, но знам, че и за нас ще започнат тези изследвания скоро и идеята ми е да не се притеснявате излишно. 

А иначе, мъжа ми, като твоя, му се живее в БГ, но засега такива са обстоятелствата...
Ще вземе да се обърне... Тъкмо се отучи и пустото слъзно каналче се активизира и мн я сърби все там й е ръчичката. Завижд-завижд за килата