ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 3

• 17 940
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Трябва да има още една катастрофа... иначе, състезанието взе да става тъпо.

е ти пък сега, пепел ти на устата/ клавиатурата....е много е гадна тая писта  ooooh!

# 646
Синеоч, нашто гардже ще мине напрееееееед Simple Smile
Всъщност не ...

# 647
не е Фрешче, още е 4-ти, ще мине напред само когато Кобаяши влезне в боксааа #Cussing out

ИМАМ ПИТАНКААААА, АЙДЕ СОФИЯНКИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДРУГАТА СЪБОТА ДА ПОГЛЕДАМЕЕЕЕЕ Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 648
Аз очаквах, че Луис ще мине назад след наказанието, но не би.

Очаквам войната между Хам и Ало да се разгори с нова сила.

# 649
Аз очаквах, че Луис ще мине назад след наказанието, но не би.

Очаквам войната между Хам и Ало да се разгори с нова сила.

демек м/у Лана и Анели  Mr. Green Joy Hug Hug момичетааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
До днес виних Фетел.., но сега, като гледам поведението на Уебър - на мнение съм, че той е причината Себастиян да не стане световен шампион този сезон! Пуууууууу!
Не знам той ли ще  е причината , има и много други фактори , но както и преди съм писала тук - Уебър не е никакъв пилот . Победите му в последно време бяха просто съвкупност от късмет и твърде добра кола , а не от някакви пилотски умения ... Също така явно не му понася добре Фетел да е преди него , а катастрофата днес беше просто идиотска .
Лично мнение - Ред Бул избързаха с договора на Уебър ... ще съжаляват  Confused

Големият печеливш от това състезание ще е Бътън - от 7-мо на 3-то място  Simple Smile

# 651
 Пипинка да така е, ама има и друг момент, Кобаяши може и въобще да не влезне в бокса  Crossing Arms ooooh! а дали е възможно това?!  Thinking

# 652
Ново 20, класирането след Хамилтън може въобще да не е това, което е в момента.

# 653
Джиджоооо кой чакаш бе душа, да свърши състезанието ли, я го издухаЙ тоя Кобаяши, пфууууууу че как се нервяяяяяя  #Cussing out ooooh!

# 654
Ще го видим на подиума, ура  Hug

# 655
Пипинкаааааа, а честити ни победииииииииииии  Party Party Party Party Party Hug Hug Hug Hug

Я тоз Кобаяши да му се начуди човек, агресор бе.  Twisted Evil

# 656
Ей този Уебър какви ги свърши. Отдавна не се бях стряскала така. Мъжо тъкмо беше заспал и го стреснах здраво.

БРАВО на Фетел. Харесвам този малък приятел.

Войната между Алонсо и Хами е в кърпа вързана.

Браво на Кобаяши. Последните му километри бяха страхотни.

Въпреки големия мерак, трябва да се задоволим с 9-тото място, ако не се вземат някакви други решения...

Бягам, че ГЕРМАНИЯ и АНГЛИЯ започнаха.

# 657
  • КиТ
Какво състезание  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Марк,е виновен за всичко  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,как се натресе не ми стана ясно  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,въобще не намали,а направо налетя на Трули ooooh!

Чакам,големите наказания сега,трябва да има справедливост! Peace
1000 % ще има друга подредба,след преразглеждане на данни и параметри....
И пак нови точки в правилата Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Динооооооооооо бейби  spoko spoko spoko spoko spoko spoko

# 658
Според мен ще търсят под вола теле  Outta Joint

# 659
Пипинкаааааа, а честити ни победииииииииииии  Party Party Party Party Party Hug Hug Hug Hug

Честито , дааааа  smile3521 smile3521 smile3521
Опъна ми нервите Фетел това състезание - удара с Хам на старта , после където му се заигра задницата и добре , че Хам спеше и не го изпревари , накрая и тези износени гуми ... уф , едвам издържах . Добре , че спечели - много важна за него победа в психологически аспект .

Напълниха ми душата и тримата на подиума - искрено се поздравиха и си говореха като приятели  Peace

Ферари - лошо  Thinking

ииииии - 1:0 за Германия newsm44

Общи условия

Активация на акаунт