Не е пудра, не е фон дьо тен, а какво е?

• 32 552
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
  • Italia
Ползвам DreamMatte Mousse на Maybelline. Покривността е много добра, но стои прозрачен, нещо средно между фон дьо тен и пудра. Леко и подходящо за летните жеги, освен това го има и с бронзиращ ефект. Преди две години имаха страхотен крем, който беше точно с ефекта на хайлайтър, подходящ за лице и тяло едновременно. Мисля обаче, че е спрян от производство. Ако ви попадне - препоръчвам с двете ръце! Ето го и крема:

# 46
Аз обърнха София да го търся, но тук въобще не са чували и не са внасяли никога Tired

# 47
  • София
Аз съм много доволна от  Max factor pan stick shimmer.Нанасям го с пръсти и е много икономичен.
Евтин е и по нищо не отстъпва на по-скъпите марки. Peace

# 48
Да ви следя, защото и аз съм в търсене на добър хайлайтър.

# 49
  • София
Аз имам такъв хайлайтър http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
От тук ми го препоръчаха!

Преди това пробвах два на AVON - един на стик и един в мъничко бурканче, но не бях доволна.

А, да тука много го хвалеха стка на Максфактор.

# 50
Аз съм много доволна от  Max factor pan stick shimmer.Нанасям го с пръсти и е много икономичен.
Евтин е и по нищо не отстъпва на по-скъпите марки. Peace

Това е точния продукт  стига да не се прекалява  newsm10 smile3521

# 51
Някой да е пробвал това?

Аз го имам,не е никак лошо,за цената си е направо идеално Peace

# 52
  • София
Мерси, Мими.. хареса ми снимката, но ще преценя в магазина как е  Grinning

# 53
Дали го има продукта в Сефора в Мола? Rolling Eyes

# 54
Дали го има продукта в Сефора в Мола? Rolling Eyes

Да, май го има - струва ми се, че го мернах вчера, но не му обърнах внимание  Peace

# 55
  • София
Аз този ефект го постигам със сенки за очи MODA 324  Simple Smile може да ви звучи странно, но който иска може да пробва

# 56
  • София
 Laughing И аз точно същите сенки ползвам за хайлайтер  Peace Много сполучливо се получава

# 57
Някой би ли снимал как изглеждат тези сенки на MODA с,които се постига такъв ефект? Praynig

# 58
Ако не се лъжа като хайлайтер може да се ползват всички бели перлени сенки, както и златистите.

# 59
Ако не се лъжа като хайлайтер може да се ползват всички бели перлени сенки, както и златистите.
според тона на кожата, и розовеещи.

Общи условия

Активация на акаунт