Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 191
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Пловдив
Добре де, ние тука се възмущаваме, че ББ е манипулатор, изопачава нещата, скрива едно , показва друго както му е удобно, а тези вътре да си мълчат защото са си дали задника под наем.Мълчат си мушмуроците.Ицо може да не е кой знае колко умен, но поне си казва каквото мисли, а другите шушу-мушу, ми той кво очаква и дрън, дрън, дрън.И така тихомълком Чипеви на финала #CrazyСори, ама това е шоу за характери: добри или лоши, преценя зрителя според собствените си критерии, а не туристическа спалня. 1countingsheep

# 1 036
Но много приятно впечатление ми направи Веселин, когато успокояваше плачещата Ели. Толкова нежност и топлина имаше в гласа и жестовете му. Много мило ми стана.
Ти само снощният епизод ли си гледала?
Когато Веселин заплашва Ели с кормене не го ли гледа, а в началото когато бяха вързани и я тормозеше, също ли не гледа?

А ти ЦИ гледала ли си?
И не знам защо не разберете, че Веселин просто така си говори и никога не би направил подобно нещо. И най-малко агресивен е той в къщата, да не кажа, че такава при него липсва. А това интригите са му доста чужда област за разлика от другите. Той и Колев са най-кротките мъже в тая къща.

# 1 037
И на мен Кузмови са ми неприятни...Давид всичко го плюха за хигиената, но и двамата - Ели и Веско, ми изглеждат нечистоплътни...Не гледам изобщо през деня, може и да се къпят нон стоп хората, но и да е така - това няма значение - просто такива чувства предизвикват в мен  Naughty

Колев си е стара кримка. Кротък уж, ама и той шушу мушу...и с едните, после с другите!

# 1 038
Изгледах първата част от вчерашното предаване. Да ви кажа честно, учудват ме вашите коментари newsm78
Ако не са коментарите на ББ, които са абсолютно манипулативни, поведението на Христо си е съвсем нормално. Вярно ги правят на маймуни, това, че другите се съгласяват безропотно, не е негова вина.
Що се отнася до "критиките" към другите семейства, дето "си разчиствал сметките" - нали това му е поставената задача! Иначе ги заплашиха с наказания!
Значи, като възразява, що възразява, като изпълнява - аууу, мръсник.
Ама и вашите критерии са Rolling Eyes

В случая Ели истеризира според мен. Нея май най-много я тресе нервата.

Цитат
и Колев са най-кротките мъже в тая къща.

хихи, Колев кротък! Вярно ли го мислиш?

# 1 039
Добре де, ние тука се възмущаваме, че ББ е манипулатор, изопачава нещата, скрива едно , показва друго както му е удобно, а тези вътре да си мълчат защото са си дали задника под наем.Мълчат си мушмуроците.Ицо може да не е кой знае колко умен, но поне си казва каквото мисли, а другите шушу-мушу, ми той кво очаква и дрън, дрън, дрън.И така тихомълком Чипеви на финала #CrazyСори, ама това е шоу за характери: добри или лоши, преценя зрителя според собствените си критерии, а не туристическа спалня. 1countingsheep
Ицо си изказва мнението и си отстоява позициите,защото се е самозабравил и не се съобразява с този над него.Това не е хубава черта според мен.
Ако си навън - ок, супер е да си отстояваш позициите с цената на всичко,но  там вътре няма никакво право да се прави на важен.
От тази гледна точка Кузмови са по-толерантни и съобразителни.И те си имат мнение и си го отстяват,но с по-точните средства и думи и не на всяка цена вътре в къщата,което е най-важното в случая.

# 1 040
Няма ли да сложите анкета? Нали довечера ще има номинации?

# 1 041
птица, и аз го забелязах и казах това скоро...че явно зрителите повече слушат това, което ББ коментира, а не какво става вътре. Отделно Ицо и Корнелия като са им трън в очите на повечето тук, и само чакат да им се подаде материал и айде.... Whistling

# 1 042
Взе да ми писва от напъването на Ицо и Корнелия във всяко отношение.Комплексари-все да са на първо място-самоизбрани Simple Smile
Много подържани били-прекаленото помпане на мускули показва несигурност в мъжествеността-дай да подчертаем мускули да изглеждам по-мъжествен.Аналогично силиконовите добавки при жените и проблеми с женствеността Simple Smile
Щастливото дете и здравата семейна среда-доказателство-медалите на Деси.Всъщност от болните амбиции на родителите може да има същия ефект,това не доказва колко е щастливо детето ако всичко е насила.

# 1 043
птица, и аз го забелязах и казах това скоро...че явно зрителите повече слушат това, което ББ коментира, а не какво става вътре. Отделно Ицо и Корнелия като са им трън в очите на повечето тук, и само чакат да им се подаде материал и айде.... Whistling

абсолютно съгласна, големиииии критикувания, голямо нещо  ooooh!

# 1 044
Добре де, това не е първото издание на ББ... Всеки, който отива на кастинг, знае, че ако го одобрят, и от ББ, и от жълтата преса, и в обществото - ще го "разкостят" до десето коляно, че бивши съученици например ще дават интервюта кък в трети клас е пръднал по физическо или в предишната си месторабота не си е пускал водата... Та от тази гледна точка ми е  малко чудно - като имаш нещо за криене, от което очевидно се срамуваш, на какво отгоре разчиташ, че ще си остане скрито  newsm78  Твърде наивно за уж големи стратези  Crossing Arms

И моля ви се, не бъркайте самозабравянето със смелост  Crossing Arms Каква пък е тази "позиция", която толкова смело е защитил Ицо? Това, че е вулгарен и гръмогласен, не го прави смел. Като е толкова навит "редакторчетата" да му правят свирки, що не излезе и не им го каже право в очите? Бутафорен революционер. Аз ще се бунтувам и ще ви обиждам, ама ще си стоя, щото искам наградката и ме е страх от неустойките. Смешник.

# 1 045
# 1 046
Е как Ели бе, птица? Тя си седеше и си говореше с Веско за това, че ако са имали претенции за прословутите косми кучешки, е трябвало да й каже, както тя й е казвала всичко досега. Дори коментираше точно крясаците на Корнелия, които се чуваха много ясно в стаята им. Никога не е говорила зад гърба й, даже и за отношението на Христо към нея си й го каза право в очите, та си навлече гнева на Нептун. Корнелия беше истерясала и отиде да се разправя с нея, защо се сърдела. Ели дори й се усмихваше в началото и много кротко говореше, та дори и не се чуваше от крясаците й.

А относно "критиките", ми можеха да измислят някакви майтапи от рода "Веско да спре да хърка", "Колев прекалява със тренировките" и т.н. Ама къде, къде по-важно е да се самоопределим като най-най и да се опитаме да втълпим това си убеждение и на хората, като оплюем другите.

# 1 047
  • София
Отдавна го разконспирирахме. Певицата е жена му.  Peace

# 1 048
Съквартирантките напират за горещи фотосесии

В Big Brother Family се оказа пълно със Съквартирантки, чиято цел е да се снимат голи в мъжки списания. След Анжелика Петрова, дрехи и задръжки захвърли Елеонора Палавейска.

Елеонора застана пред обектива на известен фотограф, за да реализира фотосесия за корица на списание. Това е първият  професионален ангажимент за велинградската танцьорка, която заяви малко след излизането си от Къщата, че се надява да започне работа като модел, а след време да се заеме с обучението си.

Желание за горещи фотосесии има още самоопределилата се за „русенската Анелия“ Мария Шопова. „Искам да се снимам гола. Не намирам нищо лошо в това, даже ще ми хареса. Е, важно е и колко пари ще ми предложат“, заявила пред „Блясък“ брюнетката.

Освен Мария, певицата Борислава Иванова също се надява на предложение за голи снимки. Тя е сериозно учудена защо досега нито едно еротично списание не й предложило да я сложи на корица.

http://life.dir.bg/news.php?id=6502714

# 1 049
  • Бургас
Ха това значи ли, че Ицето е направил бебе на женена жена. Ако та нека продължава да си говори за морал. Голям двуличник. После Пешо му бил виновен. Отишъл направил бебе на жената на приятел и после го плюе. А тя се срамува, че била женена. Ако ще се срамува за нещо то определено не бива да е това. И не ме разбирайте грешно. Не казвам, че е срамно. Но щом ще е срамно да си разведена, какво остава за това да заченеш от друг докато си женена.  newsm78

А значи ли, че го е направил?!  Колко хора се разделят и се развеждат след време? Това, че е била бременна не значи, че бебето е правено по време на нормалния брак между Корнелия и Петър! Оф....самият Петър нали го каза, че няма скандално нищо!

птица, ясно им е това, ама е по-интересно да се плюе и злорадства непрекъснато - къде с, къде без основание!
За мен нито развода е нещо срамно, нито зачеването на едно дете. Но да вменяваш на жена си, че развода е лош /едва ли не печат до живот/ и в същото време правенето на бебе на омъжена жена да е добро не ми се връзва. Това искам да кажа. Тоест щом развода е лош, защо дете от друг мъж родено /заченато/ в рамките на брак да е добро. На Христо просто така му отърва. За мен тук е цинизма.
И не злорадствам. Все ми е тая за тях. просто му дразнят здраво с псевдо морала си.

Общи условия

Активация на акаунт