Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 131
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 170
За съжаление първите спасени са Кузмови.Помнете ми думата.Просто в този сезон на Биг брадър фемили гласуват само пуберите изманипулираните хора от сценаристите.И точно те ще направят на 10 юни 23 :00 Веселин и Ели победители.
Дано не съм права но се съмнявам.

# 1 171
Искам с НЕНА да обсъдим номинациите на плажа...

На бургаския или на варненския  Thinking

# 1 172
  • при моите деца .....
Установих - всички въпроси на рекламите на ЦИ, които са суперпикантни - винаги са отхвърлени скандалните теории...

# 1 173
Кузмови, каквото и да си говорим са претенденти за наградата, вкл. и за хората в къщата, за това никой не им даде точка...
Но моята любимка е при Ники, така че бягам... running

За Ани Владимирова ли говориш?  Mr. Green

# 1 174
  • в ябълковата градина
От всичките семейства в къщата, аз съм за Кузмови за победители!

# 1 175
За съжаление първите спасени са Кузмови.Помнете ми думата.Просто в този сезон на Биг брадър фемили гласуват само пуберите изманипулираните хора от сценаристите.И точно те ще направят на 10 юни 23 :00 Веселин и Ели победители.
Дано не съм права но се съмнявам.
Малее, пепел ти на устата  Simple Smile

# 1 176
Искам с НЕНА да обсъдим номинациите на плажа...

На бургаския или на варненския  Thinking
На кой предпочиташ?  Party
То ясно, че нито аз ше доа към Бс, нито ти ше доеш към Вн, ами кажи как да склоня "Джеронимо" да ми дойде, а и тя все не долазя...  Crazy

# 1 177
  • София
Отвратително очевадно започнаха да пробутват Кузмови, чак и Ани Владимирова да ми обяснява колко са чудесни Whistling    От всичките 5, които останаха Кузмови са ми най-гнусни Sick

# 1 178
  • при моите деца .....
Пауло винаги спира Сашка, когато коментира нещо финала, кой ще спечели, кой е фаворит....

# 1 179
Сашка няма никаква самооценка!
Самочуствие без покритие!

# 1 180
Охх, Саше, ако може да не говориш, цена няма да имаш! Mr. Green

# 1 181
Сашка няма никаква самооценка!
Самочуствие без покритие!
Абсолютно съм съгласен - куха е кат лейка!

# 1 182
Отвратително очевадно започнаха да пробутват Кузмови, чак и Ани Владимирова да ми обяснява колко са чудесни Whistling    От всичките 5, които останаха Кузмови са ми най-гнусни Sick

Напълносъм съгласна, очевАдно взеха да ги побутват едва-едва (защото бърже не могат, тез туловища е трудно да ги помръдне човек, че да ги побутне)

На бургаския или на варненския  Thinking

Карибския  Sunglasses

# 1 183
Я да си ги подредя в низходящ ред  Laughing
Колеви
Кузмови
Стефанови
Трифонови
Чипеви

# 1 184
Мазната Сашка каква е хитруша  Mr. Green Тая ЦИ е абсолютно измислена. А Чипеви са едни лъжци, Сашка не е на антидепресанти и въобще не мислят да се разделят от самото начало . Нали Стефанов каза,че бил обещал да не е играе хазарт  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт