Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 092
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 245
Да се помолим дружно да изхвърлят Трифонови! Praynig

За втори път го пиша,обаче направо съм потресена - няма такъв отвратителен мъж като Христо.А пък Корнелия според мен психически не е добре.

# 1 246
Освен, че е насран (зарад баща си и изнасилване в което е участвал), ами тръгнал да взима отношение за неща, които сам той не признава. Противоречи си... падна ми в очите, ама жена му ше я прасна!

Ти наблюдава изнасилването ли, че си толкова убеден, че се е случило  newsm78
Иначе за Дианчето, ако бях мъж и аз щях да й мисля такива хубави неща  Laughing
Мила ми хубавице, когато си кореняк (какъвто съм) и познаваш различни среди в този град - не е нужно да присъствам някъде, за да знам какво се е случило.  Wink Ама като отидем на карибите - ше ти обяснявам повече.  Party

# 1 247
Искам Трифонови на финал
с още едно семейство в къщата и
ББ да им каже:
Трифонови, имате 1 минута да
напуснете къщата на ББ.
Ще се пръсне Ицката.
Леле шокирана съм как
изтерясаха на края тези хора. Shocked

# 1 248
Молим се, молим...

С-во Трифонови са  Христо и Христо.
Joy

# 1 249

За втори път го пиша,обаче направо съм потресена - няма такъв отвратителен мъж като Христо.А пък Корнелия според мен психически не е добре.

Да се помолим!!!!

# 1 250
  • София
Убедих се в едно - Трифонови не са фаворит на ББ  Peace
Мале до къде може да падне човек в подлизурството си. Визирам Сашка. Злоба и подлизурство егати комбинацията. А Ицо за пореден път изпростя. Особенно последната му реч!
Ти за приятел така не би ли се застъпила? Аз бих! И предпочитам в такъв случай да имам за приятел скучната Сашка, пред теб  Peace
Аз за приятел бих се застъпила но от всичко видяно до момента в ББ Сашка няма приятели а само интерес и покровител покрай който да си живучка/както казваше Софито/. И да добавя. За последната реплика и аз не бих искала да имам за приятел някой който скача като опарен само за това че някой е изказал мнение различно от неговото.  Така че чувствата са взаимни.

# 1 251
  • София
Бре ,Христо ми чете постовете Laughing И определено ББ ги шутират еееееееееее ясно Колеви ще са

И аз това забелязах. Joy

Не го харесвам по принцип , но точно сега ме изкефи.
Добрин - също каза това, което се обсъжда относно полиграфа.
Евала , че отказаха да участват.

# 1 252

То с такъв мъж.. и добре да е била - няма начин да не се побърка.

# 1 253
Ей, Христо за едната минута
вместо да призовава да гласуват
за него изля сумати пумия
по другите две семейства.
Това същество не може да
преглътне когато нещо не
му е по вкуса.
Само него ББ го нахендря с
въпроси. ooooh!
Глупав мъж.
Добрин ме изкефи за първи
път откакто е в тази къща.

Помислих ,че има вече стихотворение за Христо . Grinning

# 1 254
Само как фаворитите на Биг брадър Кузмови ще се спасят първи.Веско не е лош но Ели е голяма злобарка.

# 1 255
Аз за приятел бих се застъпила но от всичко видяно до момента в ББ Сашка няма приятели а само интерес и покровител покрай който да си живучка/както казваше Софито/.
Може за Саша това да означава приятел. Не я харесвам хич тази жена, но в случая и правя евала, че се застъпи  Peace

# 1 256
  • Варна/Лондон
Nenna, във вашия град нямате ли си момчета с лоша слава? И ако го видиш същия този в ББФ да е вече друг, женен, дали ще забравиш за славата му на лошо момче....
Той и Скубара беше за пример, но истината е съвсем друга...

# 1 257
Ели пък що е злобарка?Че има собствено мнение и не повтаря всяка дума на мъжа си....пфф...
Вярно,че сто очи,по сто начина виждат.Понякога имам чувството,че не съм в ред.

# 1 258
Как ще гоним Трифонови!Абсолютно съм съгласна с неговото мнение-майка която е вземала наркотици-ВЪН!!!Егати самонадеяната Кузмова-претенциозна,егоцентрична и самонадеяна.Какво е постигнала в живота освен че гледа деца(и ние гледаме деца),колко трудодни има заработени.Добре че е Веско  я храни.Ама жалко-Веско го харесвам,но и той го отнася  заради нея!!!

# 1 259
  • София
Аз за приятел бих се застъпила но от всичко видяно до момента в ББ Сашка няма приятели а само интерес и покровител покрай който да си живучка/както казваше Софито/.
Може за Саша това да означава приятел. Не я харесвам хич тази жена, но в случая и правя евала, че се застъпи  Peace
Знаеш ли моето мнение е по различно. Не ми се връзват злобата и завистта със истинското приятелство. Но ако за Сашка писаното по горе от мен е смисъла на думата приятелство то се съгласявам че се е застъпила. Поради какви причини тук вече със сигурност няма да постигнем консенсус.

Общи условия

Активация на акаунт