Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 955
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 395
И накрая за да не му се подрони авторитета и достойнството, пак ще изкара Корни виновна.Че е разведена,че нейният бивш е развалил всичко.Чудя се, защо тогава си е взел разведена жена. А Корни ще казва виновно-ТАКА Е ИЦЕ,ТАКА Е bowuu

# 1 396
Много ми кеф...в момента са се разделили твърдо на 2 лагера  Кузмови и ....никой /номинираните и Стюардесови и Колеви са в неутралитет

Цяла сутрин дудне Ицйо,
 а притурките да така е ,да така е
и Чипеви пафкат цигарки и Дебелашка само навиква "Ма немога да разбера какво им харесват хората на тия Кузмови беееееее? Ний тук и вий и ний сме сто пъти по добри семейства от тях"

# 1 397
  • Пловдив
Тъкмо започва да става интересно и ще вземе да свърши тоя ББ. На Сашка вятър я вее и зависи къде ще я зафучи.

И аз съм за К-тата.

# 1 398
  • Пловдив
Преди половин час някъде в Хепи, Кузмови и Стефанови си седят и си хортуват.Веселин провлачено: "Тя Радка не ме харесваше, защото съм хооодил гооол.Мииии тяяяя сяяяя ако се възбужда......." #Crazy #Shocked

# 1 399
http://www.bliasak.bg/news/p3_6829_0.html

Ицо цяла сутрин настройвал другите срещу Кузмовите. Crazy Пак се е пенил нещо. Човек каквото си направи сам, никой не може да му го направи. И аз съм за К-тата.

# 1 400
ББ чу молитвите ми за двете "К"-та, сега дано чуе и тези за Трифонови  Grinning

# 1 401
ББ чу молитвите ми за двете "К"-та, сега дано чуе и тези за Трифонови  Grinning

Ще ги чуе, ще ги чуе. Кънчев на няколко пъти споменава какво се пише по форумите.

# 1 402
  • Пловдив
Тая Сашка страшно ме разочарова, язък, че ми беше симпатична в началото. Доста елементарна и тъпа излезе. За Нептуня просто нямам думи - как не спря да дудне и недоволства, че може някой да не го аресва. Мнооого се изложи снощи.

# 1 403
Преди половин час някъде в Хепи, Кузмови и Стефанови си седят и си хортуват.Веселин провлачено: "Тя Радка не ме харесваше, защото съм хооодил гооол.Мииии тяяяя сяяяя ако се възбужда......." #Crazy #Shocked

Нали не си взела думите му на сериозно, та се коколиш така  Laughing ?

Ицо цяла сутрин настройвал другите срещу Кузмовите. Crazy Пак се е пенил нещо. Човек каквото си направи сам, никой не може да му го направи. И аз съм за К-тата.

Той и да ги настройва-файдата вече е никаква. Нищо не зависи от тях вече. Само доказва колко е прост и комплексиран.

# 1 404
Откъде толкова злоба, бе, жени Shocked

Сега разбирам как навремето са горили вещици на кладата, а народът се е кефел.

Ми честити да са ви двете К - наркоманите и бившия комуняга Peace

# 1 405
При Гала коментират снощните детектори
Абе нали гледахте ЦИ на всички

# 1 406
  • Пловдив

Снощи блесна злоба само в очите на Ицето и Сашка май.

# 1 407
Дайте линк за гледане онлайн бе мацки. Скапа ми се кабелната и сега съм в неведение...

# 1 408
Крайно време е ББ да сложи край  на турския сериал "Да, Ице.."  Joy

# 1 409

Според мен не е злоба, а просто наказателен вот. Всички се радваме на по-малкото зло (в случая по-малката тъпотия и по-малко тъпото семейство).

Общи условия

Активация на акаунт