Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 081
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 515
Да разбирам ли, че Трифонови и Кузмови се разглеждат като коренно  различен тип семейства? Като отношения, семейни ценности и т.н.
 Или си рипаме на принципа ''кой не скача е червен''? Laughing

# 1 516
Както и да е този човек Стефанов си вкара голям автогол!!!
Много неща изписани по форуми и то от хора представящи се за такива които са го познавали или пък са работили с него.
Голямо петно си докара!

# 1 517
Голямо петно си докара!

Явно гледаме различни предавания  Wink
На мен пък ми се издигна в очите  smile3534

# 1 518
  • Пловдив
Добре, де защо в предните теми се коментираше, че който откаже ЦИ ще плаща глоба newsm78Явно не е по желание, защото така всички щяха да откажат.А за човешкото месо е толкова измислено, че едва ли някой се е съмнявал в отговора.Докато след всичко изписано за Добрин и баща му, не съм сигурна в отрицателния отговор.Това беше идеална възможност Добрин да затвори устите на пресата и на клюките, ама защо ли я пропусна Thinking

# 1 519
Добре, де защо в предните теми се коментираше, че който откаже ЦИ ще плаща глоба newsm78Явно не е по желание, защото така всички щяха да откажат.А за човешкото месо е толкова измислено, че едва ли някой се е съмнявал в отговора.Докато след всичко изписано за Добрин и баща му, не съм сигурна в отрицателния отговор.Това беше идеална възможност Добрин да затвори устите на пресата и на клюките, ама защо ли я пропусна Thinking

оо, сега ще го погнат от всички жълти вестници най-вероятно. Ще има статии по всеки въпрос.

# 1 520
Голямо петно си докара!

Явно гледаме различни предавания  Wink
На мен пък ми се издигна в очите  smile3534

Да права си различни форуми явно четем. Има форуми където пишат така представящи се за насилвани момичета, също хора близки до работата му бивши колеги явно....
На мен лично ми хареса да чуя вчера въпросите!

А по жълтите и не само жълтите вестници отдавна са го погнали.
Наскоро прочетох че техните са симулирали здравословни проблеми преди няколко дни за да не се явят на дело и то във сериозен вестник.

# 1 521
  • Бургас
Гледам,че има доста хора които харесват Кузмови.Бихте ли ми обяснили скъпи съфорумки какво точно ви допадна в тях?Какво положително като цяло забелязахте?Без перманентните отговори,че са истински,защото видяхме вече че не са.Много ми е любопитно защо ги харесвате??

Цитирам си въпроса от снощи,защото никой от разпалените поддръжници на Кузмови не отговори.Аз за себе си имам отговор защо Кузмови са най-вероятните победители в този сезон
1.Защото хората гласуващи за тях олицетворяват себеси исвоето семеиство с тяхното
2.Защото българите харесваме и подкрепяме винаги натуралните простаци и тяхното поведение
3.Защото  българите не харесват хора,успяли по някакъв начин в живота си
4.Защото  хората не харесват амбицията и желанието да се развиваш

Какъв е извода?Че за да изберем едно семеиство,то в никакъв случай не трябва да е за подражание-а точно напротив-трябва да е просто,вулгарно,елементарно и злобно същество.И хората ще изберат Кузмови защото те са точно такива и защото хората не биха признали че има по-достойни и идеални от тях самите.На печелившите-честито!!!

1.Защото хората гласуващи за тях олицетворяват себе си своето семейство с тяхното - Не. Нямаме нищо общо.
2.Защото българите харесваме и подкрепяме винаги натуралните простаци и тяхното поведение - Не смятам, че са простаци и поведението им не е особено подсъдно. Просто са различни. Не може всички да са пирфектни.
3.Защото  българите не харесват хора,успяли по някакъв начин в живота си  - Напротив харесвам. Но успеха е пълноценен, тогава когато е осъзнат и постигнат с много труд.
4.Защото  хората не харесват амбицията и желанието да се развиваш - Харесвам ги и ги виждам при всички. Посоката на развитието обаче има значение.
В Кузмови няма злоба. Ели е рязка, но искрена. И ако истините, които казва нараняват, то значи има нещо вярно в тях. Каза доста верни неща снощи и за Сашка и за Трифонови. И аз ги виждам.
Веско е далеч от злобата. Много хора се лъжат по външният вид и го изкарват тъпанар, но не е. Той е добродушен успява да е над нещата. Показал го е много пъти. Хумора му е по - различен.
Не признавам в никакъв случай Христо за успял. Смачкал жена си и ползва парите на родителите и. Ако това е успех за един мъж, дано моя никога не го постигне /не, че има такава опасност/.
Колеви смятам за хубаво семейство също.
Извън това: Не видях никъде, някой от подържащите други семейства /а не Трифовони/ да окачествяват гласуващите като ....наркомани, простаци, завистници и други такива.

# 1 522
Аз пък пак да си кажа, че не виждам нищо лошо в това, че Добрин е отказал да учатват в ЦИ  Naughty
Това, че другите оставят ББ да ги прави на маймуни, означава ли, че и те трябва да направят същото, само и само да са солидарни.
Много му се кефя, че отказа това тъпо предаване, където нещата могат да се извъртят всякак, а и както той им каза, виден специалист в ефир заяви, че резултатите им за нищо не стават и не са верни.
Дори и да не е участвал в изнасилване, той много добре знае, че ще го питат за това и трябва да разчита на благоволението на една машинка или на някой "специалист" за това какъв отговор ще излезе.
Прав си е и след като отказа да участва вече ги харесвам повече  Sunglasses
Май аз единствена ги харесвам Thinking Rolling Eyes
Аз също ги харесвам. Peace

# 1 523
Веселин напоследък ме грабна с чувството си за хумор и духовитостта си,не отричам,че е простак и се уригва и т.н и има малко по-цветисти закани,но се разбра,че са само приказки.На фона на останалите ги предпочитам-обичам хора с чувство за хумор.А успеха, за това кой е успял..това е доста субективно.

# 1 524
  • Пловдив
 Sesana , написала си го с мои думи   bouquet
просто ме домързя да го изпиша, абсолютно на същото мнемие съм

# 1 525
  • София
Аз пък хич не мога да я разбера тая драма с ЦИ, от самото начало се чудя. В крайна сметка, като не искаш да ти гледат кирливите ризи, отговаряш на първия въпрос грешно, шапката и чао.
Чудо голямо.

# 1 526
Sesana, ти да не гледаш друг ББФ?  Не си видяла злоба в Ели  newsm78
Аз много злоба виждам в нея. Самото и погледче е злобно и иронично. Не я разбирам на какво отгоре се надува, честно?
Абсолютен егоцентрик е. При нея всичко е "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н.

# 1 527
Аз пък хич не мога да я разбера тая драма с ЦИ, от самото начало се чудя. В крайна сметка, като не искаш да ти гледат кирливите ризи, отговаряш на първия въпрос грешно, шапката и чао.
Чудо голямо.

Да, ама не  Crazy
После ВитУмирчУ ще прочете и въпросчетата и отговорчетата и чак тогава ще има Чао  Joy
А ако той не е казал всички въпроси и отговори, идва на помощ Маги с нейната "Къща на парите" (така ли беше предаването  Rolling Eyes)
И пак са прецакани  hahaha

# 1 528
Чудо голямо.

Преди да се явят в предаването за пари, минават предварително на детектора, където не могат да отговорят на един въпрос и да кажат чао.

# 1 529
  • Бургас
Sesana, ти да не гледаш друг ББФ?  Не си видяла злоба в Ели  newsm78
Аз много злоба виждам в нея. Самото и погледче е злобно и иронично. Не я разбирам на какво отгоре се надува, честно?
Абсолютен егоцентрик е. При нея всичко е "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н.

И откога "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н. е признак на злоба??? Да си зарови главата и да си мълчи. И да позволи да я третират???  Нещо не сме наред с понятията.
За мен злобата е да изсипеш една кофа пумия/лъжи например/ на нечия глава с цел да го нараниш. Това, че си казал на някого какво мислиш за него не е злоба. Просто си предубедена.

Общи условия

Активация на акаунт