Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 199
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 740
"Щях да имам до себе си милионер"......с две думи мога да имам милионер, ама на не искам, щото не съм такава.Какво точно не ми е ясно newsm78Вярва си жената, че милионери под път и над път, ама тя не ги отразява.
Дава пример,бре..Не ,че милионер търси...ийх,какви сте значи Wink

# 1 741
Ели май пак хитрува. Удари го на драматизъм и емоции, понеже този път злословнето нямаше как да се оправдае с принципност и нетърпимост към "недостатъците" на Христо, Сашка и всеки евентуален конкурент за голямата награда.

# 1 742
Ама много ми е любопитно кой е по-прост Христю или Сашка - двоумя се
Аз викам да се вземат.
Корнелия така или иначе всичко, що Христо направи, я кефи. Ще преживее втора съпруга.
Подозирам даже, че Ицето спокойно може да я убеди, че го прави само и единствено за нейно добро. Laughing

# 1 743
И то си е така - родена е ноември 1975
Това в сайта ли го пише? Не се заяждам, питам сериозно.
Ако има някой помориец нека се включи, защото аз знам от едно място, че е малко по-голяма  newsm78

# 1 744
  • Варна
След днешния епизод изчезна "симпатията" ми към Трифанови!

Някой изпитва ли още симпатия към тях?
Корнито не била коментирала никой, за сметка на това Ицо се спуква. Ама така си е щото той просто говори вместо нея.
Ако случаааййййно Ицо се отдели в друг ъгъл да мърмори тогава Корнито взема нещата в свои ръце и почва тя.
Някой по-напред беше споменал, че Трифонови са Христо и Христо Трифонови. Много беше прав. Аз още вчера се чудех в анкетата дали да не ги напиша така.

# 1 745
  • Пловдив
Ама много ми е любопитно кой е по-прост Христю или Сашка - двоумя се

Сашка.
Ристо е комплексар с мания за величие.
А мерси, щот не мога да реша кой е по- по-най - светнах се вече #2gunfire

# 1 746
Ели май пак хитрува. Удари го на драматизъм и емоции, понеже този път злословнето нямаше как да се оправдае с принципност и нетърпимост към "недостатъците" на Христо, Сашка и всеки евентуален конкурент за голямата награда.
Тц,не е драматизъм.Да си се чувствал/а неразбран/а и безсилен/а пред тъпотията?Ей тва е.

# 1 747
  • София
Някак по-приемам драматизъм и емоции от жена, отколкото от мъж.  Crazy Ристю се излага с всеки изминал епизод.

# 1 748
  • Бургас
"Щях да имам до себе си милионер"......с две думи мога да имам милионер, ама на не искам, щото не съм такава.Какво точно не ми е ясно newsm78Вярва си жената, че милионери под път и над път, ама тя не ги отразява.
Става дума, че ако е търсила мъж с пари най - вероятно нямаше да е с Веско. Но е избрала него, заради самия него. И да не може да си позволи салон всеки ден, както когато си обърнаха бюджетите. И това по повод подмятанките на Ицо за дрехите и и за това, че честичко ходела в салона. Едва ли не като не видяла.
Та значи трябва да си опъната като струна да те вземе милионер. А ако забогатее мъжа може ли да изрита жена си защото не му подхожда???Смятам се хващате неправилно тук.

# 1 749

Подозирам даже, че Ицето спокойно може да я убеди, че го прави само и единствено за нейно добро. Laughing
Joy Joy Joy

# 1 750
Тц,не е драматизъм.Да си се чувствал/а неразбран/а и безсилен/а пред тъпотията?Ей тва е.
Да, аз съм се чувствала така. Но знаеш ли какво правя? Тегля им едни големи майни на тези "тъпите" и повече хич не ги отразявам.

Та значи трябва да си опъната като струна да те вземе милионер. А ако забогатее мъжа може ли да изрита жена си защото не му подхожда???
Абсолютно възможно  Peace

# 1 751
Няма мъж, няма жена - всеки има право на емоции, но искрени. Аз имах пред вид, че е Ели играе театър с тези сълзи и сополи.

# 1 752
  • София
На Корнелия няма ли кой да и каже, че хич не и отива да си развява пластмасовите гърди без сутиен. Хич не ми е естетична гледка.

# 1 753
Да, аз съм се чувствала така. Но знаеш ли какво правя? Тегля им едни големи майни на тези "тъпите" и повече хич не ги отразявам.
Свят-широк,хора-разни.Пък и не си в една къща с тях нон-стоп.
Ай ся пък театър..... Crazy

# 1 754
  • Бургас
Когато всички в къщата са наскачали срещу тебе и това, че имаш мнение е нормално да ти дойде в повече. ББ се гаври здраво. Защо не пуснат на всички съквартиранти обсъжданките newsm78 Ей така да пуснат Сашка и Павлин на плазмата какви са ги плещили. ...Ама всички.- Много избирателно пускат само Кузмови.

Общи условия

Активация на акаунт