Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 990
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
А добър ден. Laughing

Мога да добавя и още един плюс към цялостния облик на Кузмови като семейство.
Те са единствените, които са вътре от начало на формата с децата си.

От друга страна Веселин се грижи изключително добре за Кристиян, който дори не е негов син. Направи ми впечатление, че децата много  харесват и  се радват на Гробаря.
А е и Биг Брадър фемили, а само те са всичките вътре, цялото семейство, барабар с кучетата! Другите са на почивка там!

# 1 876
  А Стефанов какъв адвокат е, като не можеше да си прочете собственото  мнение, написано лично от него? Две думи на кръст не можа да каже!Сричаше като първолак!

Нали се разбра,че си е купил дипломата - тоест НИКАКЪВ  Mr. Green

# 1 877
Леле, леле тези вътре са за психиатър, не за психолог в лицето на Ани Владимирова. Заради тези пари полудяха. Ей, парите верно провалят и развалят, даже унищожават човек. Онзи охлюв, пишман юристо - Стефанов, ше се праи на юнак, нямал нужда от парите. Ем, че шо не каза по - рано бре човече, та Качанови да останеха, те поне казваха, че искат това имане. ooooh!

# 1 878
  • София
Тайне, само ти май не разбра, че Добрин не е адвокат Simple Smile Завършил е право и работи или доскоро е работил административна работа в съда. Адвокат го кръстиха съквартирантите, щото толкова им разбират главите какво е юрист. Или така им е по-лесно.
Добре, не е адвокат, но и за да завършиш право, ти трябва богат речник и доста говорене, дори и само изпитите да си вземеш! Peace

# 1 879
Е нали не очаквате хората да си спрат децата от училище, заради шоуто. Прекалени претенции вече.

За купуването на дипломата не е доказано. Всеки може да си го приказва.

Коки, ти какво гледаш в момента?

# 1 880
Бианка е много права по отношение на децата на Кузмови.И аз си мислех снощи, като слушах Ицо, на какво ли отношение можеше да станем свидетели, ако Деси беше живяла 3 месеца в къщата.Особено към края, когато той тотално изперка.Без съмнение в началото щеше да се контролира, защото го"дават по телевизора", но след това не ми се мисли...

# 1 881
  • София
Е нали не очаквате хората да си спрат децата от училище, заради шоуто. Прекалени претенции вече.
Къде видя претенции? Само констатация е!Плюс това беше им казано,че учениците ще ги водят на училище!

# 1 882
О, аз очаквам от хората, които доброволно са отишли вътре, доста неща. Като ми анонсират нещо като ''фемили'', искам да гледам точно това. Когато семейството е с деца, хубаво е да се видят и отношенията родител-дете.
Едно е да мислиш само за собствения си комфорт, друго е да се грижиш и за комфорта на детето си в подобна обстановка.

На Боян Милев точно взаимоотношенията родител-дете му изиграха лоша шега.

# 1 883
Ти би ли си преместила детето в ново училище и нов клас за 2 месеца заради участие в шоу? Аз не бих.

Поне с "ако" недейте, а! И без това "виждате" много неща по усет, сега и "ако" намесихте. Гледаме и коментираме това, което се показва или казва в къщата, не какво би могло да бъде. Вие за себе си знаете ли какво би било, ако..., та сте почнали други да критикувате за това.

# 1 884
Птица, ти би ли влязла в ББ?

# 1 885
А, Сашето била в салона. Сефте я виждам там. Mr. Green

# 1 886

За купуването на дипломата не е доказано. Всеки може да си го приказва.

Коки, ти какво гледаш в момента?

Е то ако се докаже, ще има уволнения  Mr. Green Нали не очакваш хората,които знаят и директно не ги засяга да тръгнат да съдят ВСУ  Crazy

# 1 887
  • София
  Аз не бих влязла и за милион!

# 1 888
Стефанов и с диплома, и без, няма какво да го мислим.  Laughing

# 1 889
Ицо обяви за враг всеки в къщата, който прояви характер - Анжелика, Елеонора, Кузмова - да изреждам ли още?Припозна за "приятели" хора безлични и неконфронтиращи се - Давид, Сашка, Стефанови.На техния фон смята,че блести , та затова.Неговата логика - заобикалям се с посредствени/от негова гледна точка/ и на техния фон изпъквам.Постави в графата "враг" всеки реален конкурент /от негова гледна точка/ и не спря да се опитва да го дискредитира и да насъсква останалите срещу него.Спомнете си с каква последователност говореше срещу всеки съквартирант, който се оказваше в центъра на интрига - Милеви, Петрови,Качанови, Генчеви.Това е неговия начин.Лошата новина за Трифонов е, че всеки път изпадаше все по-надолу в класацията след проявите си и накрая ще поеме по-живо по-здраво към Поморие без пари, само с балоните самочувствие в главата си и под ръка с тунингованата съпруга.

Общи условия

Активация на акаунт