Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 972
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 860
Повечето коментари тук не отчитат най-важното - че става въпрос за много пари, че това в крайна сметка е едно състезание, което е с един победител.Когато има такъв залог и при условие, че утре всеки ще си тръгне по пътя - за какви приятелства говорим.Точно в този план лъсна най-вече лицемерието на Христо и добре обмислената му, на зле реализираната му стратегия.Не виждам нищо лошо, ако беше признал - да, бих излъгал за 500000 лв.Излъгал, не убил или прецакал, или нещо гадно/между другото Павлин снощи го каза - хората убиват за такива пари/.Христо толкова много иска да се хареса, че забрави най-важното - на всеки от нас нищо човешко не му е чуждо.И като власите се удави накрая, защото преигра.Ако гледахте внимателно снощи разговора на Сашка и Корнелия с Ели - основните аргументи им бяха - ама защо го каза пред цяла България/демек на лайфа/.Тези хора забравиха ли,че ги излъчват денонощно,или почти.Не смятам, че думите на Ели изискваха такава грандиозна реакция на възмущение, но и двете семейства Трифонови и Чипеви, се бяха подготвили за атака и чакаха да хванат за сламката, Ели им я подаде.Нямаше никакво значение какво щеше тя да каже, все нещо щеше да ги предизвика, те бяха готови за бой.Номинациите бяха чисто стратегически, Кузмови бяха единствените, които посочиха с две точки семейство, което може да е реален победител.Трифонови - стратегия - Чипеви с две точки - ха-ха,Чипеви - стратегия, с техния акъл друго не могат да измислят,Стефанови - стратегия/спомнете си в началото какво товореше Добрин, когато влезе в къщата за старите съквартиранти - влизат добрите семейства, за да се противопоставят на лошите модели/,Колеви - верни на началните взаимоотношения - Стефанови, Чипеви - безобидни.Само Кузмови показаха, че не ги е страх от силната конкуренция.Накарая - Христо ми е мега неприятен и ако някоя жена би харесала мъж като него сериозно бих се замислила за психическото и здраве, за Корнелия ми е жал - тотално зомбирана, Сашка  - проста и посредствена, Стефанови - издържаха им нервите /поне досега/, забележете когато другите спорят, как ги мерят с очи и си трайкат, останаха скрити от камерите.Искам на финал Колеви и Кузмови, като леко клоня към Кузмови, без да съм им върла фенка.

# 1 861
  • Пловдив
След всички приказки и претенции на Кузмова, не знам как е допуснала да бъде малтретирана, унижавана и бита от предишния си съпруг Rolling Eyes

Може би точно миналото я е променило и я е направило такава, каквато е в момента

За сажаление, аз мисля че тя не е излязла от образа на жена без самочувствие, но всячески се стреми да покаже друго.Христо и той.Комплексари са и двамата, но с много думи се опитват да отклонят вниманието от проблемите.Болезнената ревност и чувството за собственост на Ели издават една неувереност, несигурност в собствените  сили и възможности.Е, няма кой да и вземе Веселин. Peace

# 1 862
За понеделник :
нито едно от семействата не са ми по вкуса
но пускам СМС-че само и само да видя Комплексара и робинята Изаура как изпадат три дни преди финала от не кой да е а първите им приятели /много стойностни хора/
и на сцената Ристьо почва да се пени,пени докато изпада в логореен транс а НК казва нека поканим преводачката Joy

# 1 863
Ристо продължава да дудне, защо ББ не вкарал бившия на Ели. И отново ги обявява за предатели - първо го били предали Анджелика и Радо, сега Ели и Веско.
Снощи мисията е била военна - сержанти са били Трифонови, Чипеви и Стефанови, а редници Колеви и Кузмови.
ББ е наредил на сержантите да се почисти всичко в двора . Сержант Трифонов е пратил Корнелия да изюрка редниците да се заемат с чистенето, тъй като сержантите искали да си легнат рано. Колеви и Кузмови са останали да чистят.
Снощи Кузмови са спали в стаята на Колеви. Сержантите са спали в другата стая.

Сутринта Корнелия пуши с другите на двора. Излиза Ристо:
-Айде оправяй се де, стига си пушила!
Корнела:
Да Ице, тръгвам! Laughing Laughing

# 1 864
За първи път ми се случва да нямам фаворити в дадено реалити.Не искам обаче Кузмови да спечелят защото са ми най-неприятни - Веско защото е гнусен,с лоша хигиена и навици,а това да се оригваш и пърдиш особено когато всички се седнали да се хранят за мен е неуважение,голяма простащина и липса на възпитание.Освен това обича да унижава хората и да издевателства,ама както каза Елеонора по-слабите от него.Ели е човекът в това семейство ,който повече ме дразни защото Веско има и хубави моменти,а при нея смятам,че злобата е зависта е хронична и дори да спечелят едва ли ще стане по-добър човек.Проглуши на всички ушите как Христо се държал лошо с Корнелия,сега пък се дразни защо се отнасял добре с нея,как всичко било игра и не го каза веднъж ами го мели непрекъснато.За да има такова напрежение и да е толкова тегаво в къщата е виновна най-много тя.

# 1 865
... а това да се оригваш и пърдиш особено когато всички се седнали да се хранят за мен е неуважение,голяма простащина и липса на възпитание.

Че то точно това ги изтика напред Кузмови, ти съмняваш ли се! Всички тийнове гласуват за Веселин - много куул бил, кефи ги. И майките също.

# 1 866
Ей пикло, пиклива, дрисла!
   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 867
Имам идея - на финала Кузмови и Трифонови.
ББ обявява - победители в ББ Фемили са Рая и Шанел! Mr. Green
Ей тогава да му видя физиономията на Ристо! Wink

# 1 868
  • София
   Не ми се ще да са Стефанови с гледачката, Трифонови наглите ,които се имат за богове,Чипеви - мързеливите мърди и расипници, които минаха между капките!Остават Кузмови и Колеви! Предпочитам Кузмови, защото имат малки деца за гледане!Колеви си имат пенсии от Щатите, с които могат да си живеят спокойно в България!И 40 000 долара, с които са се върнали.Не е заради оригвания и пръдни!

# 1 869
Моето мнение е същото  като на Тайна  bouquet

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 11:20 от МоРсКа СиРеНа

# 1 870
Ристо продължава да дудне, защо ББ не вкарал бившия на Ели. И отново ги обявява за предатели - първо го били предали Анджелика и Радо, сега Ели и Веско.
Снощи мисията е била военна - сержанти са били Трифонови, Чипеви и Стефанови, а редници Колеви и Кузмови.
ББ е наредил на сержантите да се почисти всичко в двора . Сержант Трифонов е пратил Корнелия да изюрка редниците да се заемат с чистенето, тъй като сержантите искали да си легнат рано. Колеви и Кузмови са останали да чистят.
Снощи Кузмови са спали в стаята на Колеви. Сержантите са спали в другата стая.

Сутринта Корнелия пуши с другите на двора. Излиза Ристо:
-Айде оправяй се де, стига си пушила!
Корнела:
Да Ице, тръгвам! Laughing Laughing

Тоя човек не се ли умори да дудне?

Искра, съгласна съм с теб. Павлин каза дори, че 10 пъти някой би убил за тези пари  Peace

Стефанови са ми супер неприятни. Спомням си много добре как Добрин нарече старите съквартиранти измет, а сега ги изкара най-добрите семейства, защото имали развитие откакто той е там.  Mr. Green Може и заслуги да има затова  Mr. Green

# 1 871
...Спомням си много добре как Добрин нарече старите съквартиранти измет, а сега ги изкара най-добрите семейства, защото имали развитие откакто той е там.  Mr. Green Може и заслуги да има затова  Mr. Green

Или просто вътре нещата не са такива, каквито ги изкарват навън.

# 1 872
А добър ден. Laughing

Няма семейство в Къщата, което да ме грабва до толкова, че  да искам да спечелят наградата.
Но тъй като все някой трябва да спечели, съм съгласна с разсъжденията на Тайна.
Мога да добавя и още един плюс към цялостния облик на Кузмови като семейство.
Те са единствените, които са вътре от начало на формата с децата си.

Това, което мен лично ме отблъсна от Трифови /които ми бяха що годе симпатични в началото/, е отношението на Христо към Деси. Не искам да си помислям какво щеше да е, ако детето им беше по цял ден с тях.

От друга страна Веселин се грижи изключително добре за Кристиян, който дори не е негов син. Направи ми впечатление, че децата много  харесват и  се радват на Гробаря.

Аз все още се надявам, че за финала на шоуто ще им вкарат и старите семейства и ще трябва да гласуваме за едно от всички участвали семейства. Twisted Evil
Като няма равен страт за всички, спокойно може да няма и равен финал. Twisted Evil

# 1 873
  • София
   А Стефанов какъв адвокат е, като не можеше да си прочете собственото  мнение, написано лично от него? Две думи на кръст не можа да каже!Сричаше като първолак!

# 1 874
Тайне, само ти май не разбра, че Добрин не е адвокат Simple Smile Завършил е право и работи или доскоро е работил административна работа в съда. Адвокат го кръстиха съквартирантите, щото толкова им разбират главите какво е юрист. Или така им е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт