Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 979
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 845
# 1 846
  Представяте ли си Чипеви с наградата?

даааааааааа Whistling

Сашка само У фриз салон, ако не си направи нейн  Mr. Green

# 1 847
http://www.publikuvai.com/bg/news/paparazzi/7842-big-brother%20-family.html
Така става, когато човек не мисли...

# 1 848
  • София
Търсят виновен, ама не биг брадър ги е разделил, цяла година преди това!

# 1 849
  • Куциндрел
Не ми се ще да остават Чипеви, но ми се ще да видя физиономията на Ристю, ако отпаднат от тях. После при Иван и Андрей ще има да реве...

Ох, тука ми подсказват: гримовете са ги измислили мъже и дълго време те са ги използвали... Може да са на Ицето преки роднини.

# 1 850
  • София
   И аз вече съм навита за Кузмови да спечелят. Ицо прекалено много се наду и възгордя и много си повярва,че е победител вече!Дано не стане!

# 1 851
кво е станало деееее

# 1 852
  • София
Дудне за всичко и против всички! И пак се хвана как ББ се бил гаврил само с неговите дрехи! Що той ходил като заек ,Корни като крава, а Ели и Весо били със садо-мазо дрехи, пък и били ги събличали ,когато  децата били там!

# 1 853
  • Бургас
АЗ вече съм омиротворена. Вече не ме е яд на Христо, просто защото ми омръзна. Сашка не ме дразни, съжалявам я. Някак толкова много си повярва, че чак ме боли какво ще и е като се върне на земята.  Та не се вълнувам.
Направи ми впечатление, че когато гледахме номинациите на запис стана дуа, че има изрязани въпроси и са дали само отговорите.

# 1 854
вече ми е все тая кой ще вземе наградата  Crossing Arms

# 1 855
Всички изтрещяха,ей...А колко се обичаха в началото...

# 1 856
  • в ябълковата градина
На Христо особено много му личи, че само гледа в чуждата паничка.
Като дете е "Аз защо така, а те така?"

# 1 857
  • Пловдив
След всички приказки и претенции на Кузмова, не знам как е допуснала да бъде малтретирана, унижавана и бита от предишния си съпруг Rolling EyesНещо тотално ми се разминава представата която има за себе си и това което е в действителност.На мен лично ми идва прекалено груба като поведение, за да си я представя с мъж различен от Веселин, но хора разни.Знае ли човек, може пък да е имала опашка от богати ухажори. Rolling EyesИначе разлика между Ели и Христо не виждам.Дървени философи, при това гръмогласни.

# 1 858
След всички приказки и претенции на Кузмова, не знам как е допуснала да бъде малтретирана, унижавана и бита от предишния си съпруг Rolling Eyes

Може би точно миналото я е променило и я е направило такава, каквато е в момента

# 1 859
Според мен винаги е била такава.Яла е бой яко, защото много говори.Това не е лошо ,но мьжете се дразнят от мрьнкалници.Веско е бил малтретиран като дете и вьпреки,че крещи понякога явно се дьржи най-добре от предишните и.Знае какво е да си тормозен и не и обрьща много внимание на брьщолевенето.

Общи условия

Активация на акаунт