Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 013
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Варна

Е, може да е прочела някое модно списание, не е много тъпа жената/сигурно го е гледала наобратно, като й гледам фейшъна/. Laughing
Преди време се запознаваме с новата съседка, кафенце, интреси и тн. и аз й казвам, че може да си разменяме книги и тя;- Супер, и аз много чета, имам последният брой на ,,Космополитън''. Crazy
Аааааа, страшен лаф!  Crazy Crazy Crazy

# 1 831
Много способна тази фея, бе.
Сигурно е била горска тази фея.  Laughing

Бианка, Джеронимо  Joy Joy Joy

# 1 832
  • Пловдив
А-ха, мечтаят си те за горска. Някоя с блатно потекло ще да е била. Около къщата сигурно мирише на  истински, неподправени, хрисими и подобни "феромони".  Joy

# 1 833
А-ха, мечтаят си те за горска. Някоя с блатно потекло ще да е била. Около къщата сигурно мирише на  истински, неподправени, хрисими и подобни "феромони".  Joy
Да не намекваш, че Давид се спотайва нейде из храстите около Къщата? Той по го докарва на гном де, ама в тъмното може и фея да мине. Joy

Джеронимо hahaha

# 1 834
А, не е Давидко,той бе моден пролетта ,кога всичко се разпъпи.

# 1 835
  • Варна
Викаш узрял е вече  Sick

# 1 836
  • Пловдив
Може и Давидко, може и Стоенчо, че гледам и той не подбира. Пък и доказан любовчия.

# 1 837
  • Варна/Лондон
Викаш узрял е вече  Sick
И ще цъфне у Софето, там да го чакат да връзва и  да му обрулят крушата.  Laughing http://www.bliasak.bg/news/p3_6837_0.html

# 1 838
Преди малко в един клип от днес гледах как Сашка Разправяше на Корнели че щяла да се мести да живее към техния край. "Не мога да живея аз повече в Етро поле, искам да се развивам"

# 1 839
  • София
Преди малко в един клип от днес гледах как Сашка Разправяше на Корнели че щяла да се мести да живее към техния край. "Не мога да живея аз повече в Етро поле, искам да се развивам"
Като какво ще се развива? От сервитьорка в Етрополе, в сервитьорка на морето?

# 1 840
  • Ænima/Albuquerque
Викаш узрял е вече  Sick
И ще цъфне у Софето, там да го чакат да връзва и  да му обрулят крушата.  Laughing http://www.bliasak.bg/news/p3_6837_0.html

Е нямат милост тия хора! smile3555

*Много има да учиш от новата съседка!  hahaha

# 1 841
  • Варна/Лондон
Като какво ще се развива? От сервитьорка в Етрополе, в сервитьорка на морето?
Те румънските туристи само такава сервитьорка като Сашето чакат. Може да я видим в капанчето на Трифонови, нищо чудно. Ицко ще и стопи спойлерите от бачкане. Laughing
Sarcasm™,научих я, ъм чи как, виж ма колко разбирам от мода покрай комшийчето. Naughty

# 1 842
  • София
   Представяте ли си Чипеви с наградата?

# 1 843
ББ ги извади Трифонови и подозирам, че по същата причина ще бъдат върнати обратно в къщата. Вижда се, че са дразнител и е факт, че около тях  се върти сюжетната линия, а това дали някому се нрави или не - няма значение, защото останалите в къщата са нещо като "живите мъртви" , та останат ли само те на финала, едва ли ще съберат и двайсетина СМС-а.  Кой срещу кого биха могли да противопоставят, за да накарат хората да гласуват?

# 1 844
кво изпуснах?! много лиииииии #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт