Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 105
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 815
Повторението е майка на знанието.  Naughty
Всичко по два пъти, даже сексът с тойка. Mr. Green

Таз пък коя е?
В калабалъка съм я пропуснала. hahaha

# 1 816
Поморийските тикви настроиха всички с/у Гробарите - някак естествено ми се струва всички да й скачат (не, че одобрявам, но при така създалата се ситуация).
Когато отношенията се обтегнат и най-малката дреболия дразни и се превръща в скандал...
Баси тъпата къща и тъпи семейства - все още можем да пратим бомба с колет-подарък (от благодарни зрители) Crazy
Joy
Ами какво да коментират,вътре?Телевизия ли имат,вестници ли?Ще си се коментират ами...То и то едни отношения... ooooh!И не мисля,че това е стратегия от страна на Ели.Докато,виж,Ициту-стратег та дрънка Whistling
Да коментират правителството, сираците, 20 годишния ни преход... градски транспорт дори може да се коментира.
Злета са всичките, ама ше ги гледаме - ко да прайм. Кат няма риба и рака е риба...  Crazy

# 1 817

Таз пък коя е?

Стойка пИпИрудата. Дааа. Outta Joint
Ей, а това момиче какъв свеж образ беше. Crazy

# 1 818
А,Тайне поне за теб знам ,че имаш чувство за (черен) хумор Wink

# 1 819
  • Пловдив

Таз пък коя е?

И аз не знам коя е тази фея, но гледам днес всички ги е навестявала по няколко пъти. Спят като къпани.

# 1 820
Ами учудваме се, защото тя сто пъти каза, че няма стратегия,Правилно си разбрал-няма. че обожава Биг Брадър и е в къщата само защото много и харесва предаването,И кое му е лошото? парите не я вълнувалиВиж,тук може и да попослъгва.. А е очевидно, че не е така - има си стратегия - злословиспори и отстоява мнението си.., лъже за социалния си статус, за семейните отношения /оказа се, че Веско не е изрода, какъвто го е играл по кастингите/.  Изобщо досега най-голямо разминаване между представяне и реален образ виждам при Ели и Веско, а още по-грозно е, че тя постоянно повтаря, че е истинска на 100%.Абе на сто чак,не..ама 80-да,че малко ли са в днешни времена?

# 1 821
  • София
А,Тайне поне за теб знам ,че имаш чувство за (черен) хумор Wink
Tака си мислиш, защото не познаваш малката дъщеря!  Joy Peace

# 1 822
И аз не знам коя е тази фея, но гледам днес всички ги е навестявала по няколко пъти. Спят като къпани.
А така, човек като повторят, спи като къпан. Joy
Казах ви аз.

# 1 823

В момента, в къщата ли спят? Shocked
Сигурно ББ му е писнало на ....
достойнството и им е пуснал
райски газ да земат да млъкнат,
че то не се трае това тяхното.  Mr. Green

# 1 824
Аааа, не съм съгласна, че ЕлитУ няма стартегия  Wink
Това повтаряне от началото на ББ, как не можела да издържи това, което издържала Корнелия какво е?
Ако иска просто да си каже мнението да го каже и готово, не да го дудне всеки път без да са я питали.
Надали има човек, който не е разбрал, че "тя никога не би позволила това", ама тя пак нарежда и не млъква. Отстоявала си мнението. пред кой, като все го прави я в изповедалнята като няма други, я пред Веселин като са двамата?
Това не ми изглежда много естествено. На стратегия ми намирисва  Thinking

# 1 825
Фиатаджия,ти сам каза-като са обтегнати отношенията,тъй става тя.Пък и колко дълго ще коментираш транспорта Laughing примерно.Всеки божи ден с едни и същи хора,в подобна игра..с номинации на живо ,на скрито...рано или късно,разговора се измества,няма как.

# 1 826
  • Варна

В момента, в къщата ли спят? Shocked
Сигурно ББ му е писнало на ....
достойнството и им е пуснал
райски газ да земат да млъкнат,
че то не се трае това тяхното.  Mr. Green
АВ да се е предала?!?! Абсурд!

# 1 827
  • Варна/Лондон

Като нищо, тогава го е
нямало Ицето да се изказва
вместо нея и тя горката питате ли я
какво й е било толкова години?
Е, може да е прочела някое модно списание, не е много тъпа жената/сигурно го е гледала наобратно, като й гледам фейшъна/. Laughing
Преди време се запознаваме с новата съседка, кафенце, интреси и тн. и аз й казвам, че може да си разменяме книги и тя;- Супер, и аз много чета, имам последният брой на ,,Космополитън''. Crazy

# 1 828
  • Пловдив
Да, в момента.

Не ми се мисли ако феята потрети. Отече финала.  Joy

# 1 829

Това не ми изглежда много естествено. На стратегия ми намирисва  Thinking
Може,може..знай ли съ Grinning
Макар да не ми изглежда на стратегия,а по-скоро на безсилие и като не знаеш какви реакции има отвън,страхува се,да не остане неразбрана Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт