Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 967
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 890
Е нали не очаквате хората да си спрат децата от училище, заради шоуто. Прекалени претенции вече.
О, аз очаквам от хората, които доброволно са отишли вътре, доста неща. Като ми анонсират нещо като ''фемили'', искам да гледам точно това. Когато семейството е с деца, хубаво е да се видят и отношенията родител-дете.
Едно е да мислиш само за собствения си комфорт, друго е да се грижиш и за комфорта на детето си в подобна обстановка.

На Боян Милев точно взаимоотношенията родител-дете му изиграха лоша шега.

Все повече се убеждавам,че наградата трябва да грабнат Кузмови. 3 мес с кучета и деца, без излизания, без ботокси си е голямо изпитание  Peace Ицо като е толкова умен и неотразим, ще се справи и без някаква си мижава награда от 500 бона /не знам защо я смятат така/. Апартамента за 250 хил ли е?

# 1 891
Стефанов и с диплома, и без, няма какво да го мислим.  Laughing

Да, той имал пари. Влязъл бил за да провери как е там, ама не пожела да излезе, ако че направи саботаж. Тъпак.

# 1 892
  • Бургас
Аз не ги разбирам. Толкова ли са глупави, че да се смятат за приятели? В тези времена пред тази награда приятели сред непознати няма. И няма сила, която да ме убеди, че Чипеви и Трифонови могат да бъдат приятели. В реалният живот ще се подминат, че и ще се оплюят. Единствено Колеви в това отношение не се лъжат. Те там нямат приятели и не са взели страна.
Много ме дразни паденитето им пред парите. Уж отстояват...ми правете го качествено. Изправи се, застани като мъж и кажи нещо смислено. Не реви като жена. Обичам силни мъже, но толерантни. Както може би повечето жени. И ако видя мъжа си в такава истерия ще му лепна един шамар да се съвземе. Пък после за домашно насилие да ме съдят. Не може да си глава на семейство и да правиш кризи присъщи на девойка в пубертета.
Видях как съдят по външен вид и състояние. Типично българска черта. Видях как не могат да носят последиците и вината от собствените си постъпки. Все неща, които буквално ненавиждам.
Не понасям жени, които съдят за себе си по външният си вид, защото той е просто капка в чашата. И не съм чудовище в пола, че да го кажа. Напротив. Едно е да се възползваш от красота, а съвсем друго живота ти да е базиран на нея. А най - боли когато красотата е само в твоите очи. За парите е същото. Как пък можеш да погледнеш човек и да го осъдиш според дрехи, средства и коли. Дори и в Ауди А8 човека си е същият, които би карал и трабант. Но другите го гледат вече по нов начин.
В този ред на мисли ми писна. Жената е жена не защото има цици и не е по - жена в зависимост от размера. Когато слабите губят, преминават в яростна и в повечето случай необмислена и неоснователна атака. В повечето случай важи за мъжете.
Знам какво е с 2 и с 200. И когато бях с 2 много ми се искаше да нося дрехите, които носеха жените с 200, но уви. Само клепах на парцали. Не, че не разбирам от хубавото. О няма човек, които да не го разбира.  Сега съм облечетна с друго, но това не ме прави повече от предишната Таня.
Та както каза Веско "В този живот трябва да се гледа философски на нещата, иначе сме за лудницата. Прекалено е кратък, за да го прекараш в мисли за проблеми и лоши неща." Ако това са думи на дебил, то да живеят дебилите. И да проблемите са или разрешими или неразрешими. И в двата случая смисъл от мислене няма. Действаш по решимите и забравяш нерешимите. Но отново типично по български мислим какво нямаме, а не се радваме на това което имаме.
Най - лесно се тъпчат слабите. Та човек, които се възползва от това не е силен, нито боец. Той е същият слабак, като тези, които тъпче. Но с една разлика, такъв човек е и без стойност.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 11:32 от Sesana

# 1 893
Като гледам предния си пост за трифонов - съм изредила в началото само жени.Мисля си - а бе дали Ицо няма някакъв проблем с жени с характер? newsm53

# 1 894
Аз ,щот никой ни щЪ да спечели имам предложение,ББ да им каже който даде ной-голям процент от наградата(паричната и пр.едната гума на вана)той да е победител!

# 1 895
Sesana, това беше много добре!

# 1 896
Трифонови пак провалиха мисията.Първи се преоблякаха,а след тях и слугите им - Чипеви.

# 1 897
  • Бургас
Явно снощи недоспала, днес го удрям на философия. Дано да ми мине, че нещо много летаргично  Rolling Eyes

# 1 898
Явно снощи недоспала, днес го удрям на философия. Дано да ми мине, че нещо много летаргично  Rolling Eyes
Ходила си да гониш Дончо из храстите,а? Признай си. Mr. Green

Аз викам да ни дадат на нас наградата, какво ще кажете. Все ще бъде в помощ, я колко заковани теми със зов за помощ има в Клюкарника. И ние сме фемили.

# 1 899
Птица, ти би ли влязла в ББ?

Не, но обсъждаме тези вътре.
И не гледам на тях като на някакви отрепки, които срещу евентуалната награда, трябва да бъдат мачкани, принуждавани да лазят и лижат задника на ББ. А ББ този сезон прекали? Или не?

И само за това, че единствен Ицо им се опъна, съм за него!

А той предложи и на другите, ама те мижитурки. Особено принципната и устата Ели. Тя много "уважавала" ББ...  ooooh!

Ако бяха възразили всички на тъпата мисия за класация на семействата, която ги разстрои и обиди, какво? Щяха да ги изгонят 5 дни преди финала ли? Да, бе, да!? ще закрият предсрочно ББ и ще фалират Никевците, за да покажет мускули само. Вярвате ли го? Щяха да клекнат, да измислят друга мисия и това с "бунта" въобще нямаше да го видим. Ама шубето голям страх, а алчността лош съветник.  

Коки, ако коментираш обясненията за ЦИ - да, на Добрин със сигурност не му трябват 1500, 5000 или дори 10000 лв. Вярвам му. С баща строителен предприемач и апартаменти на всяко кьоше на Варна, 1000 лв не му трябват.

# 1 900
Добре птица, успя наистина да ме убедиш, че Добрин е богат, ама що е влязъл там да се излага и да саботира ЦИ? newsm78
За мен това не е проява на характер, а саботаж. Всички се изредиха, я той не, та не.

# 1 901
  • Бургас
Питца, във всеки сезон на Биг Брадър се случва едно и също. Вадят на показ кирливите ризи и те побъркват. Знаеш добре на какво хоро се хващаш. И тези, които го играят занаят защото го правят - пари. Христо не можа да се опъне аргументирано. Уви. Само Адвокато го направи с ясен довод за ЦИ. Христо потъна в драми, неприсъщи за мъж. Явно се е хванал за хоро, което не може да играе поради някаква причина. Има специфика на поведението при общност. След като се бориш за общ бюджет нямаш право да постъпваш в еднолично. В мисията с подреждането стана ясно. Не е драма, че си последен или първи. Ако имаш достатъчно ясна картина за себе си и самочувствие хич няма да ти дреме дали си на първо или последно място. Аз не чух по време на мисията Стефанови, Колеви или Кузмови да роптаят. Но виж Трифонови и Чипеви дадоха да се разбере нещо много важно. След мисията се коментираше само поведението им. Което за мен по време на самата мисия напомняше по - скоро на диви демонстрации и избиване на комплекси.
Кажете ми ако ви кажат да се наредите според това дали сте добър родител и заемете последноо място, това значи ли, че не се оценявате. Не Ще се наредя където и да е с ясната мисъъл, че съм най - добрата майка за детето си, без да се сравнявам с никого, защото не смятам, че могат да ме класифицират.

# 1 902
Ицовото поведение на мен ми прилича по-скоро като на някой, дето си мисли ''ше им пресичам на зелено, они па че ми кажат!'', а не на бунт срещу някаква несправедливост.
Той реагираше само и единствено в случаите, когато на него му е некомфорно. Причинените неудобства на другите наричаше ''побутвене'' и ''подпиране''.

Очаквам от човек, които претендира, да е достоен, като каже ''излизам'', да излезе.

Този сезон толкова пъти нарушиха правилата, които са подписали, че ще спазват, че чак се дивя на толерантността на ББ. Бой, рушене на Къщата, издаване на информация отвън...

# 1 903
Стефанов и с диплома, и без, няма какво да го мислим.  Laughing

Да, той имал пари. Влязъл бил за да провери как е там, ама не пожела да излезе, ако че направи саботаж. Тъпак.
Какви пари имал ?  newsm78 Нали заради пари / данъчни и др. задължения/ на строителната фирма
на баща му през 2008 г натопиха и направиха постановка на съдийката А.Цветкова !!!
http://www.vsekiden.com/?p=36820
"Стефан Стефанов, пък се покрива с доста спорна слава през годините. Строителният предприемач е собственик на фирмите „Коти - Стефан Стефанов" с предмет на дейност общо строителство на сгради и строителни съоръжения, „РИС - 1", която се занимава с детективска и охранителна дейност, както и „Гарант офсет", която извършва спомагателни дейности в печатането.

Имал е и участие в сдружението с общественополезна дейност „Клуб Стрелба", където е бил член на УС до 1999 година.

Основател на клуба е бившият шеф на РДВР-Варна и бивш депутат от НДСВ Наско Рафаилов. С основание или не, но тръгват слухове, че Стефанов е имал строителна пирамида, разказват запознати.

„Точно затова строителните предприемачи създадоха движение За да се дистанцират от такива като Стефан Стефанов",

# 1 904
Вие и в живота ли сте толкова послушно изпълнителни?

Наистина ли не разбирате, че степента на търпимост и готовността  на отделния човек да се кланя и унижава заради някаква сериозна облага също е предмет на изследване в този експеримент. Дори основният!

В театър София има постановка "Уморените коне ги убиват, нали?" по роман на Хорас МакКой от 30-те години. Отидете да я гледате. Тогава можем пак да говорим.

Има и филм по него на Сидни Полак с Джейн Фонда от 1969 г., не знам дали би могъл да се намери отнякъде.:
"They Shoot Horses, Don't They?" е американски филм от 1969 година с режисьор Сидни Полак. Направен е по едноименния роман на  от 1935 година"

Общи условия

Активация на акаунт