Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 945
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Абсурдистан
Кари, напуска къщата. Дияна й приготвя багажа.
Павлин бил в магазина и купил Парламент.
Сашка:
-Ееееееееее, ти па Парламент!
Павлин:
-Ми нямаше Боро, затова. Платих и ония които гепих. Laughing
Сашка:
Беееееееее, ти добре ли си?
Павлин:
Ми да, да ми е чиста съвеста.

Еми то си им личи, че са селски тарикати.

Харчат пари, които никога не могат да изкарат. Затова им е широко около врата.

# 1 966
че то какво да ги разпозная, и на нашия пазар ги има същите. И понеже много се фраска Ицо, че тренира и поддържа фигурата си, както и изгората му де, да попитам: аз ли не виждам с очилата за далече или той не тренира в къщата?
това което най- ненавиждам у някой, е  да си прави автореклама. Имам усещането, че ме мисли за празноглава, с неговите тарикатски изпълнения.

Ти не виждаш  Wink
Ицо си тренира съвсем редовно  Peace

# 1 967
  • тъгата в мен
Какво значи-"да вложат малко пари,та да му оправят образа" newsm78
Ристьо бил за парите вътре.А Ели като каза пулейки се,че не и се излиза от къщата.Ама не...тя не искала парите.Просто не и се излизало от къщата.. Wink

# 1 968

Ти не виждаш  Wink
Ицо си тренира съвсем редовно  Peace

Нали знаеш, че редовно се вижда и чува каквото ни изнася Wink

А вчера нали се чудихме, че явно не виждаме всичко вътре....някоя беше написала, че Корнелия се правела на такава каквото не е, надценявала се и т.н. newsm78, аз 2 пъти поисках разсяснение, но не прочетох...да не съм пропуснала, ти прочела ли си отговор?

# 1 969
Оооо, Корнелия не се надценява, напротив. Идело ми е да я сдрусам понякога даже, когато я видя да се свива като ранено животинче от постъпките на Ицо.

# 1 970
  • Абсурдистан

Е ти не виждаш ли на какво прилича Десито.
Маникюрът й е последното, на което трябва да се спират.
Те с действията си са я направили да изглежда на смешник.
Няма и помен от това, че е на 9 години. Или там колкото беше, щото постоянно се менят нейните години.

# 1 971

Ти не виждаш  Wink
Ицо си тренира съвсем редовно  Peace

Нали знаеш, че редовно се вижда и чува каквото ни изнася Wink

А вчера нали се чудихме, че явно не виждаме всичко вътре....някоя беше написала, че Корнелия се правела на такава каквото не е, надценявала се и т.н. newsm78, аз 2 пъти поисках разсяснение, но не прочетох...да не съм пропуснала, ти прочела ли си отговор?

Бъгси, помня аз коя девойка го каза и още чакам от нея да ни отговори на настоятелното питане.
То вярно хората си имат предпочитания и те определят донякъде възприятията им, ама това за Корнелия и на мен ми се ще да разбера кога е било да се прави на каквато не е и да се надценява  Thinking
Ама ако може този път да е без "ако това би било така, пък онова би било иначе, пък може би тогава еди си какво ....", а да си бъде конкретен факт

# 1 972
E, това го обсъждахме вече и мисля, че спор няма.
.................................................................................

Но основното са парите и глупостта.

Пропуснала съм дискусията, а уж чета всичко. Laughing

Така си мислех и аз, но веднага ми изникват Колеви и Стефанови, даже и Господинови - нямат нужда от пари, приятни, интелигентни хора. Да се чуди човек защо им е да участват в целия този цирк.

# 1 973
E как Колеви гонят парите,а Добрин се е явявал и на предишни кастинги на ББ -та това му е сбъднатата мечта.....на глупостта.

# 1 974
  • Пловдив
Аз не гледам редовно, но чета внимателно всяка публикация.Казвала съм и друг път, че гледам ББ със съвсем друга идея.Та по въпроса за маникюра на Десито: има навик да си гризе ноктите и затова и правят маникюр, а тя се старае да не го прави. PeaceНе знам как се преодолява този проблем, но имах съученичка и то в 10 клас и още си гризеше ноктите TiredУбеждавам се, че Владимирова не е чак толкова некадърна. Thinking

# 1 975
  Който казва,че не е за парите - ЛЪЖЕ!  Сашка например влезе да си почине и да се наспи!Ама ако може и парите да вземе,ей така, покрай почивката, няма да е зле! Не се ли усеща, как се променя като има пари?
Че кой не се променя, когато има пари? Ти нямаш ли повече самочувствие, когато в джоба си имаш 500 лв, вместо 50? Не би ли ходила на фризьор по-често, не би ли си правила маникюр по-често, не би ли се глезила по-често?
Не ме разбирай погрешно, Чипеви не ги харесвам и не ги защитавам, просто около мен е пълно с хора, които се видяха с някой лев повече и до един се промениха. Промяната обаче не е толкова в отношението им към другите, колкото към начина им на живот, което отново казвам, че според мен е абсолютно нормално  Peace

# 1 976
  • Абсурдистан
Та по въпроса за маникюра на Десито: има навик да си гризе ноктите и затова и правят маникюр, а тя се старае да не го прави. PeaceНе знам как се преодолява този проблем, но имах съученичка и то в 10 клас и още си гризеше ноктите TiredУбеждавам се, че Владимирова не е чак толкова некадърна. Thinking

Когато човек търси оправдания пред себе си, винаги намира.
Въпросът е колко тежат те пред страничните наблюдатели.

Убеждавам се, че Владимирова не е чак толкова некадърна. Thinking

Joy

# 1 977
E как Колеви гонят парите,а Добрин се е явявал и на предишни кастинги на ББ -та това му е сбъднатата мечта.....на глупостта.
Именно де.
Колеви нямат нужда от пари.
На Стефанов /погледнато от страни/ нищо не му липсва - пари си има, хубаво семейство има, вероятно води пълноценен живот, в който не му липсват емоции.
Какво подтиква тези хора? Каква е вътрешнат им мотивация, това се чудя.

И аз навремето мечтаех да карам боклукчийски камион, ама с нарастването на годините, взе да ми идва акъла. Laughing

# 1 978
А Ели като каза пулейки се.......

Ели се "пули", защото има здравословен проблем.
По - добре ли се чувстваш, когато се присмиваш на недъзите на другите?

# 1 979
  • Gone with the wind

Е ти не виждаш ли на какво прилича Десито.
Маникюрът й е последното, на което трябва да се спират.
Те с действията си са я направили да изглежда на смешник.
Няма и помен от това, че е на 9 години. Или там колкото беше, щото постоянно се менят нейните години.

Смилете се поне над децата!
Мисля, че косата, маникюра и т.н. на Деси са обсъждани предостатъчно вече, оставете детето на мира.

Общи условия

Активация на акаунт