Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 880
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 160
Ами като сте заети с иронизирането и критиките само, тогава  как ще забележите, че Ицо има много готино чувство за хумор и доста на място си пуска бисерчета редовно ( и на живо е така)...но като не ви харесва - разбира се, че всичко около него тъпо ще ви изглежда, но ако сте обективни - едва ли.

# 2 161
Ами като сте заети с иронизирането и критиките само, тогава  как ще забележите, че Ицо има много готино чувство за хумор и доста на място си пуска бисерчета редовно ( и на живо е така)...но като не ви харесва - разбира се, че всичко около него тъпо ще ви изглежда, но ако сте обективни - едва ли.

Е дай пример де  Crazy

Мен ако питаш даже прекалено много ни занимаха с личната трагедия на Ристю, както и с тази на Качанови. Трябваше да обърнат внимание и на другите семейства, да ги опознаем по-добре  Mr. Green

# 2 162
Оо, какви примери, сега да преразказвам ли трябва? Пък онзи път, като седяха там...и Ицо каза еди какво си... Whistling Гледайте и слушайте Wink

# 2 163
  • София
По пътя на логиката явно няма те да печелят този сезон, занимават ни с тях и подготвят друг да лапне наградата.

# 2 164
  • София
По пътя на логиката явно няма те да печелят този сезон, занимават ни с тях и подготвят друг да лапне наградата.
Е, няма, няма. Подготвят ги за излизане, Ицо също го рзбра и затова истеряса. Похарчени са вече.

# 2 165
Няма да ги изкарат сега, нали виждат...има хляб за смс-и много от тях! Финалът Кузмови - Трифонови ще е най-инфарктен!

# 2 166
Е, няма, няма. Подготвят ги за излизане, Ицо също го рзбра и затова истеряса. Похарчени са вече.

И аз това викам, да не се хабим повече в темата, да си пазим силите за финала  Mr. Green Ицката е "персона нон грата", това разбрах и от думите на А.В.

Цитат
Оо, какви примери, сега да преразказвам ли трябва? Пък онзи път, като седяха там...и Ицо каза еди какво си...  Whistling Гледайте и слушайте

Убеди ме  Peace Mr. Green Голям шегаджия е  Crazy

# 2 167
  • София
Все се чудя къде ги слагате тези Кузмови все на финал - това според мен няма да стане. Ще е една от новите и една от старите двойки. (винаги бъркам, да видим дали ще е така)  Mr. Green

# 2 168
И какво ще прави сега "е па и"? Съвсем ще изтеряса  Mr. Green

# 2 169
  • София
Все се чудя къде ги слагате тези Кузмови все на финал - това според мен няма да стане. Ще е една от новите и една от старите двойки. (винаги бъркам, да видим дали ще е така)  Mr. Green
Като приемем, че Трифонови са пътници, от старите остават Сашка и Кузмови. Сашка на финал? - не ми се вярва!

# 2 170
Сашка ако няма подкрепа от благодетелите-приятели(Т), ще се окъка на втория час!

# 2 171
  • Пловдив
Преди малко Деси иска да отиде на фризьор, но преди това до магазина, за да си купи нещо сладичко, например близалка. Ицо, с "тънкото си чувство за хумор" към нея: ааааа, не може, нали сега ще ти правим прическа, тая близалка няма да ти отива на мутрата  ooooh! ooooh!. Да не споменавам и останалите цветисти епитети, с които често се обръща към някое от децата. На първо четене се сещам за "лайненце" (към Елия), за другите не искам и да се досещам.

# 2 172
  • София
Много на сериозно се взехте май. Всеки има пристрастия, не всеки харесва определен тип хора.
Не харесвам Трифонови не заради визия или заради това че живеят по този начин. Не харесвам у тях това че само и само да са първи са способни да предадат хората на които преди са декларирали приятелски чувства. Не харесвам това, че правилата трябва да са задължителни за всички други но не и за тях. Нима харесвате тези, които се пререждат на опашката в задръстване, нима харесвате тези, които буквално ви прегазват с нечестни методи било то в работата било то в живота? Хайде не ме карайте да си мисля че не е останало нищо човешко у нас! Това кой как изглежда не е причина да харесвам този или онзи. За мен у Трифонови егото е заглушило всичко друго. Те са на принципа "След мен потоп!"

Чудя се за какво пишете, като явно не гледате редовно. Ако пък гледате, значи изопачаватв на 180 градуса фактите.

Трифонови никого не са предали.
Тях ги предаде Ели, като ги номинирва от най-малко месец.
 И систематично говореше на Корнелия против Христо, сякаш искаше да ги скара и раздели. Ако такава усойница започне да говори на мъжете ви колко сте неподходящи един за друг, дали ще сте доволни? Има такива нещастни женици като Ели, които с най-голямо удоволствие се стараят да развалят добрите връзки на приятелките си. Корнелия и Христо чак сега се усетиха за предателствтото на Кузмови и за това така избухнаха. Ако вас ви предадат, няма ли да се ядосвате?

И никого не са мачкали в къщата. Когато богатите семейства брояха хапките на бедните и ги унижаваха всеки ден, че са бедни, единствено Трифонови безкористно им помагаха.
Колев им броеше хапките и искаше да му слугуват за 2-те левчета, които едва му се откъсваха от бюджета за тях всеки ден.
Не мачкаха Трифонови, мачкаше Кузмов - счупи леглото на Качанови, но "искрената" му съпруга тогава не изказа "искреното" си мнение.
Кузмов не допусна бащата на Елеонора да спи при дъщеря си, но "искрената" Ели пак не изказа никакво мнение по въпроса. Превърна цялата къща във восъчница, но "искрената " му съпруга пак не изрече "искреното " си мнение.
Май че е искрена само когато иска да разваля чужди добри и успели семейства и когато прави подли номера.
Кого предадоха Трифонови? Тях ги предадоха Кузмови. Кузмови предадоха всичките си приятели и се съюзиха с Колеви и Генчеви с надеждата да им помагат в номинациите, но не се получи.

Като папагали повтаряте едни и същи неща, а факти нямате никакви.
Какво ви пречи, че се ядосва Христо? Как няма да се ядосва , като вижда как ББ съвсем тенденциозно го показва в негативна светлина? А от вън се вижда още по-добре това, защото се чуват във всеки епизод негативните коментари на гласа зад кадър. Но дори и вътре, Христо е усетил тази негативна тенденциозност от екипа на ББ.

Какви предизвикателства имаше за Чипеви, за Кузмови, за Колеви или за Стефанови?Абсолюно никакви. Не са ли толерирани пред Трифонови?

Май гледате със завистливите очи на Ели към успялото и щастливо семейство Трифонови.
Предпочитате неудачниците Кузмови, защото пред техните цинизми , боища и висене от балкона, вашето семейство ви се струва щастливо и се успокоявате.

newsm10 newsm10

И понеже за основа е моят пост да отговоря.
Не харесвам Кузмови, за мен са  вулгарни и първосигнални но не в добрия смисъл.
Второ за предателството- първо нека ми се обясни има ли разлика между стратегия и предателство. Може и да не съм голям стратег но пък никой досега не ме е обвинил в предателство. Така че стратегия когато е изгодно не значи че не е предателство.
Трето-за каква завист може изобщо да се говори? И за какво мога аз да завиждам на Трифонови? Не ми допада техния начин на живот, та дори и гланциран и лустросан. Не бих търпяла до себе си някой незачитащ правото ми на лично достойнство.  
И четвърто- пречи ми съзнателното незачитане на правилата със които се е съгласил подписвайки договора за влизане в къщата на ББФ. След като е приел да ги изпълнява значи е бил наясно с това, че може да му спретнат някоя нелицеприятна изненада. Само не ми казвайте че Христо и Корнелия не са били наясно какво е ББ. А ако наистина не им е било ясно и не са доволни от развитието на нещата моля може да излязат но не и да апелират към нарушаване на правилата. В този смисъл беше и примера със пререждането на опашката. Когато са в моя полза правилата са задължителни за всички включително и за мен. Когато не са в моя полза са задължителни за всички други но не и  за мен. Не го приемам този начин на живот.

Последно-нямам фаворит. Никой от присъствуващите в къщата не ми допада. Не съм гласувала досега в такива риалита и няма да гласувам сега на принципа за по малкото зло. Защото колкото и да е малко пак е зло, а подплатено с наградата нищо не може да ми гарантира че виждате ли то ще се облагороди и ще се прероди. Защото за мен зло без пари е малко зло, зло с пари голямо зло.

Що се отнася до последния ред от последния абзац ще ме прощавате ама и друг път съм казвала че когато няма с какво да остояваш аргументите си по добре е да замълчиш отколкото да кажеш някоя тъпотия.

# 2 173
Оо, какви примери, сега да преразказвам ли трябва? Пък онзи път, като седяха там...и Ицо каза еди какво си... Whistling Гледайте и слушайте Wink
Като истиниски професионалист-стратег и хумора му също,сигурно,е стратегически..Толкова,че не съм го забелязала..ама кво разбирам аз от стратегии..и хумор,най-вече от хумора на Ициту.Къде съм аз,къде е той Sunglasses

# 2 174
Преди малко Деси иска да отиде на фризьор, но преди това до магазина, за да си купи нещо сладичко, например близалка. Ицо, с "тънкото си чувство за хумор" към нея: ааааа, не може, нали сега ще ти правим прическа, тая близалка няма да ти отива на мутрата  ooooh! ooooh!. Да не споменавам и останалите цветисти епитети, с които често се обръща към някое от децата. На първо четене се сещам за "лайненце" (към Елия), за другите не искам и да се досещам.

Joy Joy Joy E как да не се смееш на тия шеги?  Mr. Green

МАТА КОСМАТА,  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт