Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 846
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
 Joy Joy Joy Да, такова блестящо чувство за хумор има Ицката, да се смееш ли, да плачеш ли...
Не даде на Деси да си избере близалка, каза и че може дъвка или бонбони, нещо от сорта. Егати, дори определя детето му какво сладко да яде.

# 2 176
Joy Joy Joy Да, такова блестящо чувство за хумор има Ицката, да се смееш ли, да плачеш ли...
Не даде на Деси да си избере близалка, каза и че може дъвка или бонбони, нещо от сорта. Егати, дори определя детето му какво сладко да яде.

Забелязвате изцепките, а като наистина се шегува - не, нали?
Гаранция, че тука също има майки, които определят какво сладко да ядат децата, ама нали е Ицо.... Whistling Wink Да, да, въпросът е принципен, ама в стремежа си да се каже нещо анти...чак смешно става за какви неща се хващат хората!

# 2 177
  • София
Цитат:
"Колев им броеше хапките и искаше да му слугуват за 2-те левчета, които едва му се откъсваха от бюджета за тях всеки ден."

и въпрос:
Това сериозно ли?! Ами прави са Колеви. Всичко трябва да се заработи. Възмущават ни пълчищата неработещи цигани живеещи на помощи от държавата, възмущават ни просещите циганчета по улиците.  А примерно съжалявате Ванеса и Цецо и Давид и Елеонора. Да не говорим пък за Сашка и Павли те определено се присламчиха към тези  от които ще имат изгода.Това е двоен стандарт. Всички разполагат с бюджет и трябва да се справят с него. Това че някой е решил да подпомогне друг е в негов плюс, но това че същия този е длъжен да издържа друг не е точно така.

# 2 178
  • Пловдив
Мдааа, друго си е Веско да ти каже: "мутра", "лайно", дори не е "лайненце", "дрисня" и все в тоя дух. SickТогава вече е хумор.Дали към деца, жена, околните за мен е все едно.Ма дууууховит тоя гробар, бееееее Rolling Eyes

# 2 179
не съм ви навестявала 2 дена, нещо интересно има ли?

# 2 180

Hug

Едно и също мелим.... Simple Smile

# 2 181
  • София
Забелязвате изцепките, а като наистина се шегува - не, нали?
Гаранция, че тука също има майки, които определят какво сладко да ядат децата, ама нали е Ицо.... Whistling Wink Да, да, въпросът е принципен, ама в стремежа си да се каже нещо анти...чак смешно става за какви неща се хващат хората!
Напротив, бих забелязала и ако се шегува, ама до сега не съм.  newsm78
Да, вероятно има майки, които определят какво точно сладко да ядат децата им.
Аз след като позволя да се яде нещо сладко - оставям избора какво точно да бъде на детето ми. Ицо не оставя никой друг да прави избор на каквото и да е, все неговата да бъде. Аз не го чух досега да пита жена си: "Ти какво мислиш по въпроса?"
П.П. Хумора на Висилин спрямо жена му също не ми допада. Peace

# 2 182

Hug

сигурно  Wink
ама аз все пак реших да попитам, да не би да съм изпуснала нещо  Crazy Whistling

# 2 183
  • Ботевград
Все се чудя къде ги слагате тези Кузмови все на финал - това според мен няма да стане. Ще е една от новите и една от старите двойки. (винаги бъркам, да видим дали ще е така)  Mr. Green
Ицо и адвоката на финал, победител Ицо  Peace

Hug

сигурно  Wink
ама аз все пак реших да попитам, да не би да съм изпуснала нещо  Crazy Whistling

Само спам  Wink

# 2 184
  • София
Извинете ме станах нещо като дописник ама не съм се добирала до комп от петък и сега чета всичко.
Кисина директно на въпроса за предателството. Далече съм от мисълта че има приятелски връзки създадени и затвърдени за два месеца. В случая ставаше въпрос за договорка да не се номинират едни други след като влязоха новите семейства. Анджи и Радо първи нарушиха договорката това е факт. Но от там нататък при положение че декларираш колко си мъж и държиш на думата си начина на действие е следния -не ти харесва постъпката примерно на Ели и ВИсилин отиваш и казваш директно :
виж какво пич не ми харесва това и това и това. Вече не мога да разчитам на твоята дума. Не разчитай и ти на моята. Това че не постъпва по този начин, а настройва другите против определени съквартиранти зад гърба на същите тези за мен не е стратегия. Да не кажа предателство -може би наистина е силна дума но не е и нещо което да се оправдае. Кой започнал пръв не е важно, важното е как ще излезеш от създалата се ситуация дали с достоинство или с негативи.
Наясно съм че става въпрос за пари, наясно съм че за някои това са много пари. Но не ми се връзва приказките за чест и достоинство с начина на достигане на целта със всички средства. Да приемем че си си плюл в суратя и че на всяка цена искаш да стигнеш до тази цел. Това е техен избор и аз го приемам като такъв. Но да ми вменяват че този начин на поведение и на живот е правилен ей това не приемам и не одобрявам.

# 2 185
И през цялото време се чудих какво ще стане ако Деси влезне, и къде всъщност е тя.
В тях като са няма ли опасност Деси да влезе? Това че имат дете означава ли че трябва да спират секса?
`
Да, означава! ooooh! Що за глупост? Да съм казала някъде такова нещо. Учудих се, защото знам че е в Къщата, а по принцип тя спи при тях, и мислих, че всеки момент ще дойде да си ляга, затова ми е поста. След това някой каза, че всъщност е легнала в друга стая  с Мирела.

# 2 186
  • Пловдив
И аз бих искала Христо и Корнелия да попитат Кузмова очИ в очИ защо аджеба като никой не я пита тя си развива теориите за еманципацията.Да видим дали ще има смелост да им отговори искрено.Защото като гледам колко народ и се навърза на приказките, та чак и наградата и дадоха, явно има защо да се ядосват.Нейната стратегия на чий гръб беше: вижте нея/Корнелия/, па вижте и МЕН.А сега си изберете една от двете. Mr. Green

# 2 187
Eли е тъй еманципирана,ама само пред камерите на ББ,защото знае ,че Веско там няма да посмее да и посегне.Да ама страхът и прозира под многото думи и голямото и "самочувствие"!

# 2 188
  • София
Уф изчетох всичко. Много теми сте разисквали.
 Да ви кажа според мен наградата да я дадат на персонала от Хепи, Карфур и фризьорския салон. Че те най много изтърпяха.

Ай чао за сега показват ми червен картон да напускам.
Приятна неделя дано да ви е хубаво че тук времето едно такова никакво.....

# 2 189
И аз бих искала Христо и Корнелия да попитат Кузмова очИ в очИ защо аджеба като никой не я пита тя си развива теориите за еманципацията.Да видим дали ще има смелост да им отговори искрено.Защото като гледам колко народ и се навърза на приказките, та чак и наградата и дадоха, явно има защо да се ядосват.Нейната стратегия на чий гръб беше: вижте нея/Корнелия/, па вижте и МЕН.А сега си изберете една от двете. Mr. Green

Кога пък й дадоха наградата?  ooooh!

Истината е,че каквото и да си мелим тук в темата, други решават кой да е победителят

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 12:41 от Dream Team

Общи условия

Активация на акаунт