Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 836
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Joy Joy Joy Да, такова блестящо чувство за хумор има Ицката, да се смееш ли, да плачеш ли...
Не даде на Деси да си избере близалка, каза и че може дъвка или бонбони, нещо от сорта. Егати, дори определя детето му какво сладко да яде.

Забелязвате изцепките, а като наистина се шегува - не, нали?
Гаранция, че тука също има майки, които определят какво сладко да ядат децата, ама нали е Ицо.... Whistling Wink Да, да, въпросът е принципен, ама в стремежа си да се каже нещо анти...чак смешно става за какви неща се хващат хората!
Стига де, момиче!Що скачаш толкова? Ти ако го познаваш на живо, ние си правим изводите от това, което гледаме и аз лично не видях, Ицо да има чувство за хумор. Ицо и шега = на две коренно противоположни неща! Друг е въпроса, ако изцепките му ги приемаш за шеги! Peace На Ицо дори усмивката му е пресилена и изкуствена.

# 2 191
Ееее, като гледам всички тука правят големи подскоци, да не съм само аз!? Peace

И явно всеки гледа с различни очи.

# 2 192
  • Абсурдистан
Селото пак е окупирало фризьорския салон.
Ретро преси ще си правят на децата..
Те са като невиждали.
Много смешни са.....

И на 3 годишното в момента ще направят маникюра.....

# 2 193
Joy Joy Joy Да, такова блестящо чувство за хумор има Ицката, да се смееш ли, да плачеш ли...
Не даде на Деси да си избере близалка, каза и че може дъвка или бонбони, нещо от сорта. Егати, дори определя детето му какво сладко да яде.

Забелязвате изцепките, а като наистина се шегува - не, нали?
Гаранция, че тука също има майки, които определят какво сладко да ядат децата, ама нали е Ицо.... Whistling Wink Да, да, въпросът е принципен, ама в стремежа си да се каже нещо анти...чак смешно става за какви неща се хващат хората!
Стига де, момиче!Що скачаш толкова? Ти ако го познаваш на живо, ние си правим изводите от това, което гледаме и аз лично не видях, Ицо да има чувство за хумор. Ицо и шега = на две коренно противоположни неща! Друг е въпроса, ако изцепките му ги приемаш за шеги! Peace На Ицо дори усмивката му е пресилена и изкуствена.

А за тембъра на гласа му да не говорим, както каза проф. Вучков. Има дразнещ глас  Mr. Green И в това ли ще ме оборвате? Имам уши  Crazy

# 2 194
Те са като невиждали.
Много смешни са.....

А бе сега им се е паднало. Де са виждали в Етрополе фризьорски салон  Mr. Green

3-годишно няма, къде го видя?  newsm78

# 2 195
  • Пловдив
И аз бих искала Христо и Корнелия да попитат Кузмова очИ в очИ защо аджеба като никой не я пита тя си развива теориите за еманципацията.Да видим дали ще има смелост да им отговори искрено.Защото като гледам колко народ и се навърза на приказките, та чак и наградата и дадоха, явно има защо да се ядосват.Нейната стратегия на чий гръб беше: вижте нея/Корнелия/, па вижте и МЕН.А сега си изберете една от двете. Mr. Green

Кога пък й дадоха наградата?  ooooh!

Истината е,че каквото и да си мелим тук в темата, други решават кой да е победителят

Е, за тук говорим, де PeaceТо е ясно, че няма как да знаем продуцентите на кого ще я дадат Laughing

# 2 196
  • Абсурдистан
Те са като невиждали.
Много смешни са.....

3-годишно няма, къде го видя?  newsm78

Елия не е ли на 3 години. На нея й правят маникюра в момента.
Бързат, щото трябвало да ходи да спи.
Само трябва да внимава да не си развали маникюра, докато си слага биберона в устата.

# 2 197
Те са като невиждали.
Много смешни са.....

3-годишно няма, къде го видя?  newsm78

Елия не е ли на 3 години. На нея й правят маникюра в момента.
Бързат, щото трябвало да ходи да спи.
Само трябва да внимава да не си развали маникюра, докато си слага биберона в устата.

Оф, и тя ли  ooooh! Майка й маникюр няма, но 3-годишното  Whistling

# 2 198
но ако сте обективни - едва ли.

По някога за обективност не трябва да се говори.
От Поморие си, най вероятно познаваш Трифонови или поне си ги виждала. Каква обективност може да има в това че ги защитаваш.
И другия им защитник Nenna  е от Бургас, вероятно и тя ги познава ако не ги познава на географски принцип ги защитава.........................то Поморие си е общо взето като квартал на Бургас..................Нещо като Варна-Златни пясъци..

Обективност при вас аз не виждан как може да има! Ето аз съм от Варна , Добрин е от Варна, и какво от това не ми допада. Динко май живее във Варна, не ми допада. Цанка и Антоний са от Варна, няма как да им спестя  лошите черти. Кристиана леомани е от Варна и какво от това, няма как да не отбележа че при нея се е получил ефекта-отмъщението на пластичната хирургия.

Хората които харесвам в бих брадър нямат нищо общо с родния ми град. И не целенасочено, така се получава .
Брат ми да беше в биг брадър, няма значение че ми е брат. При очевадни недостатъци и грешки, нямаше да тръггна да го изкарвам по форумите че е много готин.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 13:15 от Явора.

# 2 199
  • Абсурдистан
Оф, и тя ли  ooooh! Майка й маникюр няма, но 3-годишното  Whistling
И тя и тя.
С огнено червен лак.
Манталитет....

# 2 200
Явора, поздравления за обективността  Peace Аз също няколко пъти намекнах,че подкрепата във форума е на географски принцип, но продължават да търсят под вола теле и да ми налагат мнението си за Трифонови. Бяха ми абсолютно безразлични, но след последните изцепки на Ристю няма как да се въздържа. Корнелия  може и да е добродушна, но нейното направо си е овчедушие  Peace

# 2 201
Да, познавам ги лично, много пъти съм го казвала. И не ги защитавам на всяка цена, не ги изкарвам най-безгрешните, не съм толкова необективна. Но при положение, че не са ме разочаровали с нещо кой знае какво гадно, харесвам си ги такива, защо да мълча и да не ги защитавам, като гледам каква помия се лее...че си заслужават и критики, това е ясно, но се прекалява в повечето случаи! И не ми приказвайте, че ваши роднини или лични приятели ако са вътре ще пригласяте на критикарите и да влизате в общия тон? Ако направят някоя сериозна глупост, която да разочарова много - разбирам тогава да имам повод да не им се симпатизира и да се отдръпне човек, ама при положението, което е в момента, не виждам защо трябва да се драматизира толкова!

# 2 202
Бъгси, твоята позиция я разбрахме, но повторена 100 пъти не ги прави по-добри и по-хубави в очите на тези,които не ги харесват. Всеки има право на мнение, за съжаление моето не съвпада с твоето.  Peace

# 2 203
  • София
 Ох, пропуснах 2-3 дни и гледам- обрат в мнението на форума. Не искаха ли повечето първо да си тръгнат Чипеви? Или вече повлияха внушенията за промяна в семейството им?  newsm78

# 2 204
  • София
   Ако мой познат е вътре, първо ще се правя,че не го познавам! Защото щом е там, спира да ми е познат или роднина! Второ,кога ако не тогава, ще мога да си кажа, какво "наистина" мисля за него,  hahaha още повече ако и пиша анонимно  Joy?

Общи условия

Активация на акаунт