Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 875
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 205
 Не искаха ли повечето първо да си тръгнат Чипеви? Или вече повлияха внушенията за промяна в семейството им?  newsm78

Естествено, че успяха да променят нагласите. Цяла седмица дават негативни и тенденциозни кадри за Трифонови, а за другите ги пестят.

Аз не могга да подкрепя Кузмови след скандала Ели-Веско, когато той я обиждаше жестоко, а тя не смееше да му противоречи, противно на сегашните й изявления. В повече ми идва дебилщината на Веско, крясъците на Ели и несъобразяването с другите семейства (напр. хигиената на кучетата).

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=465929
-
не откривам видеото, но става дума за този скандал - направо беше брутален .

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 14:34 от masha24

# 2 206
Във фейсбук 65 души са дали отговор кой да спечели в последното запитване.    Както прочетох 35-36 отговора са за Кузмови, тоест над 50 %.

Над 50 % са за Кузмови не защото Кузмови са идеалното семейство.   Ами защото не са се вкопчили в наградата на всяка цена и не търсят под вола теле като Трифонови(биг брадър ги провалял целенасочено Rolling Eyes),

Христо искаше кадри където бил излъгал, ами то ги има тези кадри.......Когато спечели играта с подсказването за световното първенство по футбол, друга лъжа като разнасяше из къщата слухове че Петрови имали сделка с Биг брадър и са вътрешни хора, трета лъжа той и павлин накараха Давид да излъже Елеонора за мисията със секса    .........Детектора на лъжата си показа истината, изпозвал лъжа може и несъзнателно , но детектора е засякъл...........Използвал лъжа, тоест вероятно би използвал и за в бъдеще

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 14:36 от Явора.

# 2 207
В анкетите на няколко сайта сред които Блясък, Слава, навсякъде Кузмови водят в резултати за това, кой искате да спечели.

# 2 208
Бъгси, твоята позиция я разбрахме, но повторена 100 пъти не ги прави по-добри и по-хубави в очите на тези,които не ги харесват. Всеки има право на мнение, за съжаление моето не съвпада с твоето.  Peace
Тя и на доста други позицията вече стана ясна, но това не пречи да повтарят. Защо точно Бъгси трябва да спре  newsm78

# 2 209
  • Пловдив

Някой ме питаше кой им е дал наградата на Кузмови. newsm78Държавата на Христинките смееее, не на Златките Peace

# 2 210
  • Абсурдистан
Да не забравяме връзката на Кузмова с продуцентите.
Все пак това е определещо победителя, във всеки един сезон на ББ.

# 2 211
Каква и е връзката с продуцентите? Това съм го пропуснала  Crazy

# 2 212

1. Първо дай конкретни доказателства за това, няма проблем ако има доказателства мога да приема че имат връзка с продуцентите.
2. Хората по анкетите надали знаят за това, те просто си гласуват

# 2 213
  • Абсурдистан

1. Първо дай конкретни доказателства за това, няма проблем ако има доказателства мога да приема че имат връзка с продуцентите.
2. Хората по анкетите надали знаят за това, те просто си гласуват

Ами, че то тук в темата го бяха публикували.
Не ми се рови назад да го търся.

# 2 214
Не беше ли Елеонора спрегната за връзка с един от продуцентите, не Кузмова  newsm78

# 2 215
Под въпрос е колко са реални анкетите.

Няма състезание, на което победителите да не са обявени седмици по-рано - и Мис Бг,  Б-я търси талант, Вип-данс...

Не вярвам, че ще стане нещо различно и сега. Използваха атрактивните семейства до дупка, а наградта е за разплутите Кузмови. Как пък Ели не седна като нормална жена, а все разкрачена трябваше да я гледаме.

# 2 216
Писаха в темата ,че Ели имала снимка във фейсбук с един от продуцентите.Това е връзката и доколкото аз знам.

# 2 217
Как пък Ели не седна като нормална жена, а все разкрачена трябваше да я гледаме.
Корнелия малко се чекна по прашка като чистиха още в началото.

# 2 218
Писаха в темата ,че Ели имала снимка във фейсбук с един от продуцентите.Това е връзката и доколкото аз знам.

Това е доста сериозно нещо.  newsm78
Връзка с продуцент. newsm78

# 2 219
Под въпрос е колко са реални анкетите.

.

Отвори фейсбук страницата на биг брадър. Там няма лъжа, няма измама.   Там Хората сами са изписали името/със собсвената си снимка и име/ на този който искат да победи.   Там няма как да е нагласено . До преди един час    от 65 гласували, 35 са за кузмови.

Общи условия

Активация на акаунт