Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 843
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 220
Как пък Ели не седна като нормална жена, а все разкрачена трябваше да я гледаме.
Корнелия малко се чекна по прашка като чистиха още в началото.
А и и стоят отвратително официалните рокли все едно гледам КУЛТУРИСТКА на абитюрентски бал.(за Корнелия говоря)

# 2 221
Дайте да я видим тая снимка на Ели, де.
Само да не се окаже, че е някоя снимка  от кастинг. hahaha

# 2 222

От Поморие си, най вероятно познаваш Трифонови или поне си ги виждала. Каква обективност може да има в това че ги защитаваш.
И другия им защитник Nenna  е от Бургас, вероятно и тя ги познава ако не ги познава на географски принцип ги защитава.........................то Поморие си е общо взето като квартал на Бургас..................Нещо като Варна-Златни пясъци..

Обективност при вас аз не виждан как може да има!

Абе, жена спри се бе  Shocked
Ще си харесвам и защитавам, който си искам и недей ми обяснява, че ги защитавам на географски принцип  ooooh!
Недей ми обяснява може или не може да има обективност, от позицията на каква ПАК правиш генерални заключения за хората без да са те молили
Специално на теб доста търпеливо съм ти отговаряла на понякога провокативните мнения от рода на това, че Корнелия нямало да бъде нищо без Христо, какво щяла да работи. Пък на Ели "ако и дадат"  Shocked едно заведение, щяла да го развърти.
извинявай, ама такива измислици-премислици не съм чела отдавана. Толкова ли е трудно да се опираш на фактите без да си измисляш някакви твои "истини"  Shocked
Обяснявла съм ти не веднъж какво ми харесва и защо ми харесва, недей с тези детски нападки "нена ги познавала и ги защитавала на географски принцип"  Shocked
Първо не ги познавам и второ в Поморие не съм ходила от няколко години. Поне можеш да се опиташ да ме заядеш, че защитавам Корнелия, защото е от Стара Загора, а на мъжа ми цялата рода е от там и някои даже я познават Корнелия.
Ама пак са глупости от нямане какво да се каже
Защитавам ги само за някои неща, не сляпо, и най-вече защото ме дразни как се изопачават нещата за тях много често. Не ми бяха фаворити, но четейки виждах как една и съща случка се интерпретира много различно и определено си мисля, че много често Трифонови са нападани за нещо, само защото са те. Това на мен не ми харесва и ги защитавам, защото СПОРЕД МЕН това не е било така. Кое ти е толкова странно, та тръгна чак географски конспирации да търсиш  ooooh!
И моля те, не се занимвай с моята особа, съсредоточи се върху участниците от ББ  Naughty

# 2 223
Във фейсбук 65 души са дали отговор кой да спечели в последното запитване.    Както прочетох 35-36 отговора са за Кузмови, тоест над 50 %.

Над 50 % са за Кузмови не защото Кузмови са идеалното семейство.   Ами защото не са се вкопчили в наградата на всяка цена и не търсят под вола теле като Трифонови(биг брадър ги провалял целенасочено Rolling Eyes),

Христо искаше кадри където бил излъгал, ами то ги има тези кадри.......Когато спечели играта с подсказването за световното първенство по футбол, друга лъжа като разнасяше из къщата слухове че Петрови имали сделка с Биг брадър и са вътрешни хора, трета лъжа той и павлин накараха Давид да излъже Елеонора за мисията със секса    .........Детектора на лъжата си показа истината, изпозвал лъжа може и несъзнателно , но детектора е засякъл...........Използвал лъжа, тоест вероятно би използвал и за в бъдеще
Точно така!За идеално семейство не може да се говори,всички си имат доста недостатъци,но Трифонови и в частност Ицо много се изложи напоследък-да не говорим колко е досаден с философстването си,със злобата си когато вместо да каже защо да гласуват за тях той взе да плюе  Кузмови и Колеви-израз на голямо безсилие,с приказките за приятелства-предателства,за каквито е смешно да се говори в такова предаване(състезание)-голямо преиграване.Даже съжалавям,че когато се кара с Петрови бях на негова страна до някъде.
Ели може да не е първа красавица,нито е изискана,но и Корнелия не е от най-финните и е с доста изкривена представа за подържана жена-според моите критерии.Не че външния вид е водещ,но това като допълнение.Ицо също не блести с особени физичекси данни,освен,че е подчертал мускули,но и това с малко усилия се постига и не мисля,че е кой знае какво.Веско си е е отпуснат и не особено лицеприятен,но с чувстото си за хумор-на моменти смятам за много по-приятен събеседник от сухара Ицо.

# 2 224
Nenna,
Ти пък се научи да четеш, никъде не съм казала че задължително ги познаваш!!!!
Никъде не съм казала че Ели задължително ще развърти бизнес, ако има помещение, и да не завърти бизнес дори само наема е нещо.
Що да не си измислям неща ти защо си измисляш, твой цитат:"Корнелия и без Христо щяла да е реализирана, може би щеше да се преквалифицира и подобни".
Измислиците премислици са твойте, а не мойте.

да не се занимавам с особата ти, пък ти се занимаваш с мойта.....иди че разбери...

# 2 225
# 2 226
Ицо също не блести с особени физичекси данни,освен,че е подчертал мускули,но и това с малко усилия се постига и не мисля,че е кой знае какво.

Ти това сериозно ли гомислиш или го казваш само, защото е Ицо  Shocked
Мислиш, че мускули (не казвам дали на мен ми харесват или не) като на Ицо се постигат с малко усилия  Shocked Shocked ooooh!
Извинявай, но всеки, който се е занимавал поне малко със спорт и фитнес не виждам как ще се съгласи с теб  Tired

Явора, преди да ми цитарш мнението, повърни се назад и го виж пак  Naughty
Казала съм, че е можело пък да стане и няма как да се знае. И това в отговор на твоя измислица, че нямало да бъде нищо без Ицо  и щяла да бъде обслужващ персонал Naughty
Това ти го каза като твърдение, а не като предположение, има разлика
Не съм твърдяла какво би станало с нея, защото мога да преценя, че ще бъде само фантастика и така мога да си клеветя хората колкото си ща, защото нищо не може да се докаже  Naughty
Аз с твоята особа се занимавам дотолкова, че ми казваш, че не мога да бъда обективна  ooooh! Shocked
То се видя кой не може.
За разлика от теб, аз не си хващам някаква фантазия и да почвам "да развивам теми"
Хайде, кажи какво е измислица от моето предположение "може би щеше да бъде това, не можем да сме сигурни"??????

И преди да ми казваш да се науча да чета, ти се научи да пишеш. Погледни си пак твоИте  писания

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 15:42 от Nenna

# 2 227
Nenna, остави ги, не им обяснявай чак толкова, нали виждаш....чак мускулите на Ицо щом били фалшиви едва ли не и за 20 дни сигурно ги е постигнал  Laughing Ти кажи кога ще дойдеш в Поморие?  Hug Ама трябваше да е по-рано, че поне обвиненията в географски принцип да са верни....че и ако бях те черпила на Трафик-а, да те подкупя, леле.... Laughing

# 2 228
  • Бургас
Ами не е кой знае колко трудно. Брат ми и мъжа ми не го постигат с кански усилия. При Вальо бяха нужни тренировки от по 2 часа 3 пъти седмично, което за мен е необходимо, а не канско усилие. При брат ми е различно. Той държи на чиста мускулна маса, без излишни мазнини и съобразява хранене. Но при Христо не виждам второто.
Сега да не излезе, че добре оформените мъже са мъченици.  Rolling Eyes За мен е задължителна фигурата на мъжа. Шкембаци от кюфтаци в леглото си не искам, та имам някакви наблюдения. На никого в къщата не гледам според външен вид и преди съм го казвала. Много субективно ми е. Все едно да кажа, че пълните жени са за боклука или пълните мъже, само защото аз не харесвам такива. Напротив. Има хора, на които така им седи.
Даже ако се разровите в ДиС ще разберете, че по - пълните са повече обичани, имат по - верни съпрузи и са по - щастливи. На мен тая тема ми е болна, защото излиза, че съм нещастна, а мъжа ми хойка и не му дреме за мен, но като ще съдим по - външен вид  ooooh!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 15:50 от Sesana

# 2 229
Бъгси, твоята позиция я разбрахме, но повторена 100 пъти не ги прави по-добри и по-хубави в очите на тези,които не ги харесват. Всеки има право на мнение, за съжаление моето не съвпада с твоето.  Peace
Тя и на доста други позицията вече стана ясна, но това не пречи да повтарят. Защо точно Бъгси трябва да спре  newsm78

Къде прочете,че трябва да спре?  newsm78 С Бъгси пишем и в други теми, така че тя ме разбра какво искам да кажа, не е нужно да й адвокатстваш  Peace

# 2 230

Явора, преди да ми цитарш мнението, повърни се назад и го виж пак  Naughty
Казала съм, че е можело пък да стане и няма как да се знае. И това в отговор на твоя измислица, че нямало да бъде нищо без Ицо  и щяла да бъде обслужващ персонал Naughty
Не съм твърдяла какво би станало с нея, защото мога да преценя, че ще бъде само фантастика и така мога да си клеветя хората колкото си ща, защото нищо не може да се докаже  Naughty
Аз с твоята особа се занимавам дотолкова, че ми казваш, че не мога да бъда обективна  ooooh! Shocked
То се видя кой не може.
За разлика от теб, аз не си хващам някаква фантазия и да почвам "да развивам теми"
Хайде, кажи какво е измислица от моето твърдение "може би щеше да бъде това, не можем да сме сигурни"??????
Абе момиче ти с четенето виждам нещо не са добре нещата

Ок примирявам се ......Да права си, твърденията ти са изключително сериозни!!! Много ме е срам, че до сега ти противоречах!
Вече съм на твойто мнение!...
Има вероятност корнелия ако не беше с Христо да не е обслужващ персонал - сервитьорка, наемна продавачка чистачка.
Ами може би щеше да има по сериозна работа -адвокат, нотариус, архитект, банков служител, лекар, управител на сериозана фирма, преводаческа работа, инженер, маркетинг специалист, художник , музикант...........

# 2 231
Писаха в темата ,че Ели имала снимка във фейсбук с един от продуцентите.Това е връзката и доколкото аз знам.

Не снимка, а бил в списъка с приятелите й.

Почти като вица за българите дето внасяли компютри от Япония, ама то не било компютри ами компоти и не ги внасяли, а ги изнасяли  ooooh!

# 2 232
Ицо също не блести с особени физичекси данни,освен,че е подчертал мускули,но и това с малко усилия се постига и не мисля,че е кой знае какво.

Ти това сериозно ли гомислиш или го казваш само, защото е Ицо  Shocked
Мислиш, че мускули (не казвам дали на мен ми харесват или не) като на Ицо се постигат с малко усилия  Shocked Shocked ooooh!
Извинявай, но всеки, който се е занимавал поне малко със спорт и фитнес не виждам как ще се съгласи с теб  Tired

Ми честно да ти кажа и много усилия да коства не го смятам за кой знае какво постижение

# 2 233
Бъгси  Hug
Сега ако обещаеш и почерпка, ще пусна 2-3-5-6 смс-а  Joy
Сезана, малко тъп въпрос, ама .... какво е ДиС (все съм се чудела като го напишете)  Rolling Eyes
Явора, изобщо не желая да си на моето мнение, нямам претенции моето да е меродавно. Просто искам да се уважава правото ми на мнение, а не да се казва, че не мога да съм обективна (незнайно по какви причини).
Толкова от мен по тази тема и без това достатъчно оспамихме, за което се извинявам на останалите  Tired

# 2 234
Бъгси  Hug
Сега ако обещаеш и почерпка, ще пусна 2-3-5-6 смс-а  Joy
Сезана, малко тъп въпрос, ама .... какво е ДиС (все съм се чудела като го напишете)  Rolling Eyes
Явора, изобщо не желая да си на моето мнение, нямам претенции моето да е меродавно. Просто искам да се уважава правото ми на мнение, а не да се казва, че не мога да съм обективна (незнайно по какви причини).
Толкова от мен по тази тема и без това достатъчно оспамихме, за което се извинявам на останалите  Tired

Извинението се приема  Joy и да ти е за последно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт